Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi geceler !

C7UOK_xXwAAW1i6.jpg

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal ile 15 Mart Çanakkale Köprüsü’nü yapacak olan Güney Koreli SK Group şirketinin yüzde 30’una ortak oldu

C7WjtwOXwAMwa3p.jpg

Acil dönmesi lazım kulüp iyice siyaset yuvası olacak elden gidiyor

-Tapatalk-

Büyük bir ihtimal tekrardan başkanımız olacak.

Aysal'ın %30’una ortak olduğu Unit International Enerji A.Ş., İran’da 5 bin MW kombine çevrim santrali inşa edip işletmek için kuruldu.

Değiştirilir Sarpercim değiştirilir

-Tapatalk-

Futbolla ilgilenmeyen bir iktidar gelirse değişir.Realist olmakta fayda var bence.Ki olayın buradan baktığımızdan ibaret olmadığını düşünüyorum.Kulüp belli ki bir şeyle tehdit ediliyor/şantaj yapılıyor.Kulüp de tamamen suspus bu durum karşısında.Yoksa Dursun indirilmeyi geç başkan bile olamazdı.

espor da sk telecom i Galatasaray Telecom yapardi basqan

Futbolla ilgilenmeyen bir iktidar gelirse değişir.Realist olmakta fayda var bence.Ki olayın buradan baktığımızdan ibaret olmadığını düşünüyorum.Kulüp belli ki bir şeyle tehdit ediliyor/şantaj yapılıyor.Kulüp de tamamen suspus bu durum karşısında.Yoksa Dursun indirilmeyi geç başkan bile olamazdı.

Yahu 2013 Ağustos'dan beri tüm süreci yazıyorum kimse okumuyor galiba.

Şu bizim camiada ki prostat takımının hepsinin şirketleri var, hepsi vergi cezası vs... gibi tehdit edildiler ve tüm yönetimi siyasete bıraktılar, şuan birileri şunu başkan yapın diyor Dursun başkan oluyor, bu florya ve riva'yı satsın bize diyor satılıyor kısaca özet geçmek gerekirse. Dursun emir adamı.

Levent Nazifoğlu: Ünal Aysal ilgiden hoşlanıyor. Zaman zaman böyle işlere kalkışıyor ama aday olacağını sanmıyorum.[/B

Reis bu soytarılara inat dön be ...

omo oysol golotosoroyon porosono mohtoc. Adam Iranla Güney Kore'yle Milyarlik Projeler yapiyor . Adam bizim icin büyük bir sansti

adam 76 yaşında hala iş kovalıyor sonra galatasarayın parasını çaldı hehehehe diyip dolaşanlar var

ünal aysal galatasarayı dediği gibi ilk 20ye sokacaktı ama bunu çekemeyenler olduğu için ayağı kaydırıldı. malesef yüce önder ünal aysalın ben aday olacağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt