Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.982
- 10.803
- 2.838
başkan hediye projeler nerde ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma hocam yapma. Tekrardan -45m bilançoya giremeyiz yapma. Tarıklar ontiverolar adililer olmaz hocam.
Evet bu hatalı transferleri yaptı, son dönemi, Ali Dürüst, Fatih Hoca ve Albayrak gittiğinden sonra ki dönemi hiç iyi değildi. Ancak, mesela forumda övülen Fikret Orman yönetiminde ki beşiktaş bile verim alamadığı kötü transferler yaptı. Aynısı Adnan Polat için geçerli, Yıldırım Demirören, rahmetli Özhan Canaydın, bu işin artık piri olma yolunda ilerleyen Aziz Yıldırım hatta ve hatta 96-00 döneminde Faruk Süren.+
goran pandev
blerim dzemaili
guillermo burdisso
izet hajrovic
salih dursun
umut gundogan
hepsi de ali durust, abdurrahim albayrak ve fatih terim'in tasfiyesinden sonra gerceklesmis transferler.
Tam da beklediğim üyeden beklediğim tipte bir yorum. Yorumu beğenen üye de tam beklediğim üye. Bir kere de yanılsam...
23 yaşında gibi davran. 6-7 yaşındaki veletler gibi değil... :red:Kudur, zırla, ağla, tekrar kudur. Aysal da bi kan emicidir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sadece soruyorum; botokslu birine, botokslu demek suç mu?
Ben de sadece cevapliyorum. Anlayabilecegin bir örnek vereyim.
Mal birisine mal demek ne kadar suc ise ayni sekilde botokslu birine botokslu demek de suctur diye düsünüyorum.
Yukarida yürütülen mantiga göre Terim Dürüst ve Apo varken de Sercan Yildirim, Yigit Gökoglan, Amrabat, Dany, Hamit kaziklari girdi.
Ayni mantik. Niye dile getirilmiyor peki, cünkü isinize gelmiyor. Simdi kesin kulp bulursunuz yazdigima.
Bakin kimse o transfer dönemi iyiydi alinan adamlar söyle iyi böyle iyi diye bir iddia da bulunmuyor. Ha arti olarak Burdisso'yu yazan adam net art niyetlidir cünkü o herif kiralikti yani pek bir maddi zarari dokunmamis bir transferdi.
Sen de 2014 yaz ve kış transferlerine laf etmiyorsun ki onların verdiği zarar kallavi,Telles ve Yasin dışında parasını çıkaran/katkı veren bir tane adam yok.Amrabat iyi kötü para kazandırdı onu geçersek diğer üçü de hatalı transferler.
Overrated olmayan başkan söyle merak ettim?Fazla özlediğim söylenemez. Overrated bir başkandı. Dursun yüzünden bu kadar prim yapıyor. Arada seviye farkı var çünkü hayat görüşü olarak.
Overrated olmayan başkan söyle merak ettim?