Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Yaptığı en iyi iş 2014 yılında kur riskini görüp Denizbank’a olan kredi borcunun 77 Milyon Dolarlık kısmını TL’ye çevirmek olmuş.

O gün 2.06 TL olan dolar bugün 5.30. Kaba hesapla 100.000.000 Dolar borçtan kurtulduk.

Keza Selçuk, Burak gibi isimler ile o günün kuru üzerinden anlaşma hamlesi de doğru. Ama maaşlar yine de çok.

Terim işbirliğini bozmasa şu an arkamıza yaslanmış CL de yarı final ve ötesinin hedefini düşünüyorduk.

doları TL'ye çevirerek 600m TL ye yakın parayı kasada tutmuş.

Yaptığı en iyi iş 2014 yılında kur riskini görüp Denizbank’a olan kredi borcunun 77 Milyon Dolarlık kısmını TL’ye çevirmek olmuş.

O gün 2.06 TL olan dolar bugün 5.30. Kaba hesapla 100.000.000 Dolar borçtan kurtulduk.

Keza Selçuk, Burak gibi isimler ile o günün kuru üzerinden anlaşma hamlesi de doğru. Ama maaşlar yine de çok.

Terim işbirliğini bozmasa şu an arkamıza yaslanmış CL de yarı final ve ötesinin hedefini düşünüyorduk.
Önceki sayfada yazılanı paraphrase etmen tam senlik davranış yine.

Yarı finalin de başını alırdın.

Once Galatasaray dusmanlarina soktu soktu cikardi

Sonra yetmedi TFF, Fener, Besiktas ust uste koydu soktu soktu cikardi

Sonra o da yetmedi UEFA, FIFA paketledi soktu soktu cikardi

En son da hizini alamadi bize soktu soktu cikardi

Adam tadini almis bir kere shsgsgsgagagagsf. Egolarina koduklarim. Bok vardida birbirlerine girdiler

Bu döviz konusunda emeği olan birinci kişiye yani ışıtan gün abimize teşekkür yollamak gerekir tabiki. Yanlış kişilere gitmesin bu başarı.

Hak haktır sonuçta.
Başkaları ama yine başkalarının emekleri üzerinden prim toplamaya alışmış.

İşıta abimiz şu Fortuna sittard takımını satın alan kişidir bu arada. Vizyon arayan onda arasın

1533890139436.webp
5a55055661361f1e283799bd.jpg
7c83d93c00824847b9e956f5a5797aeb.jpeg

Bugün ayrılığın ilk günü
Daha şimdiden seni çok özledim
Gönül çekmeyince anlamıyor
Ne yazık sonunu göremedim

Ben hangi savaştan galip çıktım ki
Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki
Yaşamayan nasıl bilsin
Alt tarafı aşk desin
Allah kimseye vermesin
Aşk acısı

gel terim ve taraftardan özür dile 2.başkan ol lütfen,borçlar senin sayende azaldı.seninle düzlüğe çıkarız başkan

146.100.000 Dolar oldu inanılmaz bir şey.

Işıtan gün abimize tekrardan şükranlarımızı Sunal'ım o vakit.

Nasıl yani?
Peki bu kişinin dayanağı nedir?
Yönetime yakın bu kişi. İnanmak zorunda değilsiniz bu arada. Zaten okadar önemli değil aslında kimin ne yaptığı. Sonuçta yapılmış işte.

Ben bu operasyonun arkasında asıl olan kişiyi övmek istedin sadece. Ha Aysal ı övmüşün ha bu abimizi. Aysal da başkan ve onayı ile olmuş sonuçta.

Çokta fifi. Aysal ı kötülemesine gitmedim sonuçta bu vakit :)

Geri
Üst Alt