Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Yönetime yakın bu kişi. İnanmak zorunda değilsiniz bu arada. Zaten okadar önemli değil aslında kimin ne yaptığı. Sonuçta yapılmış işte.

Ben bu operasyonun arkasında asıl olan kişiyi övmek istedin sadece. Ha Aysal ı övmüşün ha bu abimizi. Aysal da başkan ve onayı ile olmuş sonuçta.

Çokta fifi. Aysal ı kötülemesine gitmedim sonuçta bu vakit :)
Anlıyorum ama tebrikler başka kişiye gitmesin demek aslında biraz oraya gidiyor. Neyse, dediğin gibi herkes istediğine inanmakta özgür. Sadece bu cadı avına artık bayağa gülmeye başladım. Tüm kötü işler Aysal, iyi işler başkaları.

aysal çok katkılar verdi bu kulübe.dursun özbek ile kıyaslanması kabul edilemez.

Anlıyorum ama tebrikler başka kişiye gitmesin demek aslında biraz oraya gidiyor. Neyse, dediğin gibi herkes istediğine inanmakta özgür. Sadece bu cadı avına artık bayağa gülmeye başladım. Tüm kötü işler Aysal, iyi işler başkaları.
Aysalın iyi yaptığı noktalarıda yazdım. Günahımı alma şimdi lütfen:)

Aslında bu başlığı hortlatıp bu ismi tekrar gündeme sokmayı hiç istemem ama kendimce bir kaç şey açıklamak istiyorum

Şimdi forum da bazım Terim düşmanı Ünalcılardan bazıları dediler ki,Galatasaray forması şampiyonluğa oynamaya yetermiş.Peki o arkadaşlara sorum neden Terim kovulduktan sonra Ünal adlı şahıs Galatasaray formasını şampiyonluğa ulaştıramadı ?

Demek ki yetmiyormuş

O dönemlerde alınan 2 şampiyonluğun da aslan payını tabi Ünal'a kesiyorlar.Neden müthiş bir planlama yapıp bütün iyi topçuları o getirmiş :ROFLMAO::ROFLMAO:

Terim'den sonra gelen futbolcuların kalitesini ise konuşmaya gerek yoktur herhalde..

Adamın kendi açıklaması var ben futboldan anlamam diye tek diyebileceğim bu kadar

Tabi bu arkadaşlara kalsa Terim'in 7 şampiyonluğu da şans ve başkalarının payı daha yüksektir ama tarihimizin belki de en dar kadrosuyla aldığımız şampiyonluğu övmezler

Mesela geçen günlerde bu arkadaşın kur farkını düşünerek önceden hareket ettiği konuşuldu.Ama böyle şeylere sorgusuz sualsiz inanan kişiler mesela Ünal'ın şuanki kurla 1 milyar'a yakın para harcadığını ve bu paraların nereye gittiğini sorgulamazlar

Neden ? Çünkü Sneijder ve Drogba'yı getirdi bize

Keşke bu kadar isim delisi olmasanız umarım bir gün isimlerin değil de Galatasaray'ın büyüklüğünü anlarsınız

Şimdi sen aynı şeyi Terim'e yapmıyor musun diyenler olabilir onlara cevabım efsane ile kestaneyi birbiriyle karıştırmayalım

He bir de takım şampiyonluğa giderken Tv ye çıkıp şov yapması,takım şampiyon olduktan sonra tebrik etmemesi,Ali Koç'a anında tebrik mesajları yollaması gibi çokca meseleler var ama pekte önemli değiller tabi

Hazir konusu yukaridayken Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendiyi bir kez daha sevgi, saygi ve minnetle analim.

olası bir başarısızlıkta onu başarılı yapan teknik direktöre laf sokacak kadar karaktersiz olan bu herif bir daha galatasarayın başkanı olmaz umarım.

Sirf kur olayindan kulübe sagladigi avantajdan dolayi bile saygi duyulmasi gereken baskan.

loser feneri nisanda sampiyon yapmıs baskan gerisini siz düşünün.

1 katkı sağladı 3 zarar ettirdi hala tarık denen embesile para ödüyoruz ya hemde 1,6 milyon euro

Kur mevzusu iyi hamle ama bu onu iyi baskan yapmaz

Gecirdigi kaziklar cok daha agirdi

Mevcut yonetim de yapti bu kur isini

2 Efsane

s-3762a562308fb720dae7ec0f54a40a7b40936be4.jpg

Geri
Üst Alt