Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

cakal nihata bak
unala gazi vermis GSyi unal mi yonetiyor imparator mu diye
dusunun buyuk baskan unal aysal fbnin 2. baskani tarafindan gaza getirilen ve kulubu sarampole yuvarlayan bi tip

cakal nihata bak
unala gazi vermis GSyi unal mi yonetiyor imparator mu diye
dusunun buyuk baskan unal aysal fbnin 2. baskani tarafindan gaza getirilen ve kulubu sarampole yuvarlayan bi tip

Ünalcıların Kadıköy mevzusunu bile yanlış bilmesine yorumun nedir ?

Bu videodan görüldüğü üzere her şey açık ve net

Başkan'im nerdesin gelde bizi bu vizyonsuzlardan kurtar.
Gelde birkez daha tekmeyi at.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Başkan'im nerdesin gelde bizi bu vizyonsuzlardan kurtar.
Gelde birkez daha tekmeyi at.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
başkanım tekmeyi severdi renkdaş hızını alamadı kendini bile tekmeleyip kaçtı sonunda.
şu durumdan bile kendine çıkarımlar yapıp mutlu oluyorsun sonra öyle taraftarım böyle taraftarım diye caka satıyosun ya yazık cidden.
ne acın varsa geçmiyeceği anlaşıldı böylece. baya sempati duymaya çalıştım sana ama cidden çirkin bi yapın varmış at koştur sezon sonuna kadar şimdi ortam sen ve senin gibiler için çok uygun kolay gelsin çıkar son 7 8 ayın acısını bakalım

bu herif mi vizyonlu
CHzDzhBWcAAK1pr.jpg

:asd:

Aslında bu başlığı hortlatıp bu ismi tekrar gündeme sokmayı hiç istemem ama kendimce bir kaç şey açıklamak istiyorum

Şimdi forum da bazım Terim düşmanı Ünalcılardan bazıları dediler ki,Galatasaray forması şampiyonluğa oynamaya yetermiş.Peki o arkadaşlara sorum neden Terim kovulduktan sonra Ünal adlı şahıs Galatasaray formasını şampiyonluğa ulaştıramadı ?

Demek ki yetmiyormuş

O dönemlerde alınan 2 şampiyonluğun da aslan payını tabi Ünal'a kesiyorlar.Neden müthiş bir planlama yapıp bütün iyi topçuları o getirmiş :ROFLMAO::ROFLMAO:

Terim'den sonra gelen futbolcuların kalitesini ise konuşmaya gerek yoktur herhalde..

Adamın kendi açıklaması var ben futboldan anlamam diye tek diyebileceğim bu kadar

Tabi bu arkadaşlara kalsa Terim'in 7 şampiyonluğu da şans ve başkalarının payı daha yüksektir ama tarihimizin belki de en dar kadrosuyla aldığımız şampiyonluğu övmezler

Mesela geçen günlerde bu arkadaşın kur farkını düşünerek önceden hareket ettiği konuşuldu.Ama böyle şeylere sorgusuz sualsiz inanan kişiler mesela Ünal'ın şuanki kurla 1 milyar'a yakın para harcadığını ve bu paraların nereye gittiğini sorgulamazlar

Neden ? Çünkü Sneijder ve Drogba'yı getirdi bize

Keşke bu kadar isim delisi olmasanız umarım bir gün isimlerin değil de Galatasaray'ın büyüklüğünü anlarsınız

Şimdi sen aynı şeyi Terim'e yapmıyor musun diyenler olabilir onlara cevabım efsane ile kestaneyi birbiriyle karıştırmayalım
Valla Aydin, kusura bakma ama sacma olmus. Kendi ayagina sikiyorsun. Ayni kadroyla hatta daha zayif kadroyla Hamza nasil sampiyon oldu? Aysalin bire bir kurdugu kadro. Sadece yonetim ve hoca degisti.
Aysalin basarisizliginin tek sebebi sinerji kaybiydi. Sinerji de taktik teknikle aciklanamaz. Sinerji + formanin agirligi( aslinda taraftarin agirligi) ile sampiyonluk geldi.
Hani diyorsunuz ya Terimin basarisiz olmasini bekleyenler var diye, o donem de Aysalin basarisizligini bekleyenler vardi.
Ayrica basarisizlik dediginiz de sadece lig 2.ligi oldu.Ruyamizda dahi zorla inanacagimiz Madridli Juveli gruptan yine o takim cikti. Bu 2 takim 6 final oynadi.
Arifin cevap verecegini sanmiyorum ama ben kisaca boyle dusunuyorum.

Galatasaray haini bir adam terimi gönderdi halimizi gördük adam olacaktı hocaya eyvallah diyecekti bugün forvet alamama gibi bir rezalet yaşamayacaktık

Valla Aydin, kusura bakma ama sacma olmus. Kendi ayagina sikiyorsun. Ayni kadroyla hatta daha zayif kadroyla Hamza nasil sampiyon oldu? Aysalin bire bir kurdugu kadro. Sadece yonetim ve hoca degisti.
Aysalin basarisizliginin tek sebebi sinerji kaybiydi. Sinerji de taktik teknikle aciklanamaz. Sinerji + formanin agirligi( aslinda taraftarin agirligi) ile sampiyonluk geldi.
Hani diyorsunuz ya Terimin basarisiz olmasini bekleyenler var diye, o donem de Aysalin basarisizligini bekleyenler vardi.
Ayrica basarisizlik dediginiz de sadece lig 2.ligi oldu.Ruyamizda dahi zorla inanacagimiz Madridli Juveli gruptan yine o takim cikti. Bu 2 takim 6 final oynadi.
Arifin cevap verecegini sanmiyorum ama ben kisaca boyle dusunuyorum.

Arkadaşın iddiası Galatasaray formasının şampiyonluğa yeteceği

Tabi bunu Terimi küçümsemek için dediği bariz

Ben de ona sordum o yüzden eğer formayı giymek yetiyorsa sorun hoca ise hocayı kovdun kendi tabirinle tekme attın

Eee hoca gittikten sonra kaç şampiyonluğumuz var Aysal yönetiminde ?

Çıkıp açıklasın vizyoncu arkadaşlar da bilgilenelim :ROFLMAO::ROFLMAO:

Oyle seyler yasattin ki ugrunda ölmeye deger. Hakkini ödeyemeyiz Efsane Buyuk Baskan.

Men yedirtecek kadar vizyonluydu rahmetli.
Sorma üstat 45 futbolcumuz ve 96 milyon euro maaş bütçemiz vardı mrbotox zamanında hala daha tarık ve selçuk kazıklarını çıkarmaya çalışıyoruz 4 senedir çöplerini temizleyemedik düşün ki bu sene umut gündoğan-koray günter-endoğan adiliyi filan da gönderdik :)

Yahu alti ustu neredeyse yarim sezon baskanlik yapti. Sanki 3 4 yil Polat gibi 5. 6. oldu. Demek istedigim kurdugu kadro gayet iyiydi ama ya Albayrak Durust ile devam etmeliydi ya da Terim ile
Arkadaşın iddiası Galatasaray formasının şampiyonluğa yeteceği

Tabi bunu Terimi küçümsemek için dediği bariz

Ben de ona sordum o yüzden eğer formayı giymek yetiyorsa sorun hoca ise hocayı kovdun kendi tabirinle tekme attın

Eee hoca gittikten sonra kaç şampiyonluğumuz var Aysal yönetiminde ?

Çıkıp açıklasın vizyoncu arkadaşlar da bilgilenelim :ROFLMAO::ROFLMAO:

Envai çeşit rezillik
Hayata negatif gozlerle bakan birisin ustad. Hayatinin herhangi bir aninda mutlu oldun mu merak ediyorum. Neyse. Ben bardagin dolu tarafina bakmayi tercih ediyorum. Kadikoy hatirasi, cl maceramiz, feneri yenip kadinlar euroligi almamiz, erkek basketbol turkiye sampiyonlugu, feneri her bransta tokatlamamiz vs vs..

Bu vesileyle Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendiyi bir kez daha sevgi, saygi ve minnetle aniyorum.

Hayata negatif gozlerle bakan birisin ustad. Hayatinin herhangi bir aninda mutlu oldun mu merak ediyorum. Neyse. Ben bardagin dolu tarafina bakmayi tercih ediyorum. Kadikoy hatirasi, cl maceramiz, feneri yenip kadinlar euroligi almamiz, erkek basketbol turkiye sampiyonlugu, feneri her bransta tokatlamamiz vs vs..

Bu vesileyle Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendiyi bir kez daha sevgi, saygi ve minnetle aniyorum.
O dediklerini Ergin Hoca-Ekrem Hoca-Fatih Hoca yaptı....Transferleri de Bülent Tulun...İdari başarıları da Adnan Öztürk-Abdurrahim Albayrak-Ali Dürüst...Ünal Aysal-Ebru Köksal-Lütfü Arıboğan üçlüsü ise sadece sürttüler sokaklarda...

Geri
Üst Alt