Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Bu başlık uplanınca bir tuhaf oluyorum.

Aralarına kara kedi girmese, CL kupası için beş sene verdiğim ikili FT-Aysal idi.
Nerden nereye. Hayallerimizi çaldılar. Çok sevdiğim bir başkan.
Hatası olmadı mı illa ki olmuştur, hepimiz gibi.
Ama her alanda başarı gördüğümüz tek adamdı son yıllarda.
Ve içerde de dışarda da Galatasarayımızı hiç ezdirmedi.
O zaman siyasi baskılar bu dönemden daha karman çorman bir haldeydi üstelik.
Ve şike mevzusu da vardı. Yani sanıldığı kadar kolay bir dönemde görevini icra etmedi.
Ama biz sayesinde çok güzel, unutulmaz günler yaşadık. Eyvallah başkan.
Ben senden razıyım. Hep de olacağım. Bir daha yolumuz kesişmez gibi. İsterdim ama olmayacak.

Bu başlık uplanınca bir tuhaf oluyorum.

Aralarına kara kedi girmese, CL kupası için beş sene verdiğim ikili FT-Aysal idi.
Nerden nereye. Hayallerimizi çaldılar. Çok sevdiğim bir başkan.
Hatası olmadı mı illa ki olmuştur, hepimiz gibi.
Ama her alanda başarı gördüğümüz tek adamdı son yıllarda.
Ve içerde de dışarda da Galatasarayımızı hiç ezdirmedi.
O zaman siyasi baskılar bu dönemden daha karman çorman bir haldeydi üstelik.
Ve şike mevzusu da vardı. Yani sanıldığı kadar kolay bir dönemde görevini icra etmedi.
Ama biz sayesinde çok güzel, unutulmaz günler yaşadık. Eyvallah başkan.
Ben senden razıyım. Hep de olacağım. Bir daha yolumuz kesişmez gibi. İsterdim ama olmayacak.
aralarına giren kara kediyi kimin saldığı açık bence. terim türkiye futbol direktörlügüne gitmek istedi ve istediğini yaptı bi şekilde.

aralarına giren kara kediyi kimin saldığı açık bence. terim türkiye futbol direktörlügüne gitmek istedi ve istediğini yaptı bi şekilde.
Öyle tabii, uymayabilirdi. O konuda hala kızgınım Terime.
O dönemler Drogba vs prim konuları da vardı. Mesajlarına dönmeme gibi. Davalık bile olundu diye biliyorum. Buna istinaden ve sonrasında araları açık gibi haberlerde pompalanmıştı işte o dönem. Devamı da çorap söküğü gibi geldi. Bunu fırsat bildiler. Ben daha dört maç gittiğinde twitterda demiştim. Geçmiş olsun, Terim gitti. Dört maçla kalmaz o diye. Önce yabancı sınırı, sonra hoca mevzusu. Hep uğraştılar. Sonra da başkanı da yediler. Adam açıkça adres verdi devlet kanalından...Kimse arka çıkmadı. Niye dönsün ki zaten....

Öyle tabii, uymayabilirdi. O konuda hala kızgınım Terime.
O dönemler Drogba vs prim konuları da vardı. Mesajlarına dönmeme gibi. Davalık bile olundu diye biliyorum. Buna istinaden ve sonrasında araları açık gibi haberlerde pompalanmıştı işte o dönem. Devamı da çorap söküğü gibi geldi. Bunu fırsat bildiler. Ben daha dört maç gittiğinde twitterda demiştim. Geçmiş olsun, Terim gitti. Dört maçla kalmaz o diye. Önce yabancı sınırı, sonra hoca mevzusu. Hep uğraştılar. Sonra da başkanı da yediler. Adam açıkça adres verdi devlet kanalından...Kimse arka çıkmadı. Niye dönsün ki zaten....
aysal 2 takım çalıştırmaya izin vermemesine rağmen tff yetkilileri ile gidip görüşüp anlaşması ipleri kopardı. istediği kaka'nın yerine sneijder alınması falan germişti zaten aralarını. terim tüm gücü elinde istiyor ama aysal buna eyvallah diyecek biri değildi. gerçek bi başkandı

aysal 2 takım çalıştırmaya izin vermemesine rağmen tff yetkilileri ile gidip görüşüp anlaşması ipleri kopardı. istediği kaka'nın yerine sneijder alınması falan germişti zaten aralarını. terim tüm gücü elinde istiyor ama aysal buna eyvallah diyecek biri değildi. gerçek bi başkandı
En doğrusu da bu ast-üst ilişkisi her zaman önemlidir.
Çünkü yönettikleri şey aynı zaman AŞ yani. İşletme gibi düşünelim.
Terim bana da sorarsanız ne Drogba ne Sneijder istedi. Kaka da olabilirdi sorun değil.
Sanki tüpçü ona istediklerini verdi mi. Hayır. Terim dediğiniz gibi kendi gibi güçlü ve ön planda olanlarla bir şekilde geçinemiyor.
Tepedeki etkenler de tabii buna dahil. Sonra stad ismi vs. Yanlış değilsem yine o dönemlerin yaz ayı gibiydi...Biraz cezbedici bir güç.
Şimdi misal Altay stadı içinde böyle bir görüş yoktu, bir anda MD ismi atıldı ve lap verildi. Yani hepsi sistemin parçası.
Olmayana da ekmek yok.

Eğer Ünal Aysal o dönem başkan olmasaydı kupayı fener stadında kaldıramazdık. Burak Elmas da rahmetli Mustafa Cengiz de fener stadından eli boş dönerlerdi.

Yalnız Mustafa Cengiz başkanın iki Kadıköy galibiyeti var.

Burak başkanın her halükarda eli boş döner. Iki derbi oynadık, ikisinde de maçı bizden alıp rakibe öyle ya da böyle verdiler.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt