Ünal Aysal: "Başkan adayı olmayacağım"

Sende bir karar ver.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siyaset hala nasıl tehdit ediyorsa, korkudan ölecek dedecik.

Hiç biri de çıkıp delikanlı gibi beni siyaset tehdit ediyor ve bana şantaj yapıyorlar diyemiyor, en çok kısım sinir bozucu.

O zaman bir daha taraftarı umutlandırmak için boş yapma

Bir işe girişmeyecekseniz konuşmayın o zaman gereksiz yere.

Daha da desteklemez kimse seni. Zaten sözde basketbola sponsor olacaktın, GS Global diye proje verecektin,hep laf hiç bişey yaptığın yok.

Demek ki Galatasaray yeterince düze çıkamamış. Daha önce maddi olarak kulüp sıkışınca, çıkmaza girince ilk kaçan kendisi değil miydi? Şu şartlarda hakikaten dönmesini mi bekliyorsunuz? UEFA'dan ceza falan gelme ihtimali var, para yok...

Hala vergi cezası tehditiyle sinen bir kişilik.

Gelme bu saatten sonra, artık bu herifin adı geçmesin forumda çok havalara girdi.

Başkanım nolur başkanım :(

Herzaman Ünal aysal konusunda bahsettim
Aysal Hayal satıyor başka açıklaması yoktur.

inanın bana özbek bunların hepsinden adamdır
özebek in sorunu küçük ,anlık düşünüyor birazda kargadan başka kuş tanımıyor (siz vizyon diyorsunuz )
polat,süren,aysal vb. leri asla başkan olmazlar
ancak dışardan tenkit ederler

Birader sus madem. Her gördüğünüz mikrofona atlayıp insanı dellendirmeyin.

Bu ceremenin icine girmek istememekte hakli

aysal karsiti biri olarak bu gorusune saygi duyuyorum, akli olan bu sacma islerle ugrasmaz

ayrica getirisi ne ? Sifir

gelmiyosan bizi umutlandırma o zaman konusup durma her hafta sonra milleti uzmeyin

Galatasaray'da ne zamandan beri kendi iradesiyle adaylığını koyan biri başkan seçiliyor. İçeriden biri aday gösterilir o da başkan yapılır. Aysal'ın söylediklerinde yanlış yok.

Belliydi zaten.

Popülist aysel yine bir ton bebeyi kandırdı uyardık dinlenmedi yapacak bişey yok.

Sn Unal Aysalin ferrarisi su kaynatti ve bekleyenleri yari yolda birakti diyebiliriz

Sedat Doğan'ı işaret etmiş hayırlı olsun

Geri
Üst Alt