Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Dün başkan'a ağır hakaretler ediliyordu. Şimdi destek veriyoruz. Önemli olan her zaman başkanımızın arkasında durmak.

Dün nasıl tepk mesajları attıysak bugünde adaletin yanında,şike şaibe ve şerefsizliğin karşısında durdukları için destek mesajlarını eksik bırakmayalım...

--Yönetim Futbolcu Taraftar

--Tek Buyuksun GALATASARAY

Tehditle Galatasaray kulubunu susturabileceğini mi sanıyosun ? hakedene yetkin olduğu halde ceza vermiyosan en adi aziz çoçuğusun !

resmi siteye gönderdim bu işi ciddiye alalım lütfen...

25 milyon serefli GALATASARAY taraftari arkanda Baskan!

beyler şike yapmadığımız için tehdit ediliyoruz.:sopa:

Dün tepkilerimizi dile getirdik. Bugün destek zamanı.

Başkanım size gönderdiğim mailin üzerine yapılan açıklamanızın ardından öncelikle sizden ve yönetim kurulunuzdan özür diliyorum.

TFF'nin ve İlhan Cavcav denen kişinin açıklamalarına karşılık tekrardan bir bildiri yayınlamanızı tüm GALATASARAY TARAFTARLARI olarak inanılmaz bir inançla bekliyoruz.

Bu haklı davanızda tüm taraftarınız ve camianız sizin arkanızdadır.

Saygılarımla.

Olay buraya kadar geldiyse siteye mail atmayan Galatasaraylıyım demesin. Bu kadar da ağır konuşuyorum.

Tam destek beyler GALATASARAY sahipsiz değildir ...

Tam destek. Bizimle uğraşmanın sonucu ne olacak görün bakalım.

Mailimi yolladım başkanım sana güveniyoruz.

Hocam yazıdaki hataları giderirsen daha sağlıklı olur, "tehtid" sizden kesinlikle esirgemeyeceğimizi, sizlerin de bu konunun üzerine gitmenizi, TFF'nin ceza tehtidine rağmen adaleti savunmanızı talep ediyoruz. cümlesindeki anlatım bozukluğu, benim görebildiklerim.

Geri
Üst Alt