Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Yolladım,hep destek tam destek :)

Ünal başkanımız bu yolda devam eder ve bizde yanında oluruz.

Başkan bide transfer patlatırsan taraftarın sana olan kırgınlığı kaybolacak :D

Şimdilik mükemmel bir açıklama Başkan'dan. Daha sert açıklamalar gelecektir mutlaka. Fb olsa aynı durumda bizi bir kaşık suda boğardı. Linç için hedef gösterirdi. Ezikler bu diplomatik açıklamaya bile çirkefçe cevaplar veriyor nette.

Resmi sitemizde mesajı gönderdim...

Ligin temizlenmesini,adaletin sağlanmasını istemeyen, yalakalığı bırakmayan, sadece kendi menfaatlerini düşünen kişilere çok güzel açıklama yaptınızç tepkimizi gösterdiniz sayın başkanım!Biz de adaletin yerini bulmasını isteyen şerefli Galatasaraylılar olarak sizi destekliyoruz ve arkandayız!

Beyler kendim yazdım, üzerinde değişiklik yaparak siz de gönderin lütfen.

Öncelikle yaklaşık birkaç haftadır Türk kamuoyundan tartışılan "Sporda Şiddet" yasası kapsamındaki olaylara karşı başkanımız Sayın Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaray Yönetiminin yanında olduğumuzu bir Galatasaray taraftarı olarak belirtmek isterim.

Gerek TFF, gerekse de Kulüpler Birliği başkanı İlhan Cavcav'ın tutumunu korkakça, aynı zamanda adaletten uzak ve Türk Futbolunu objektiflik ekseninden uzaklaştırıcı buluyorum. En ücra köşesine dahi şikeye bulanmış, üstelik bu durum Emniyet Müdürlüğü tarafından tescillenmiş bir kulübü savunmak, Atatürk'ün çizdiği sporcu profiline aykırıdır. İnanıyorum ki geçmişi ve geleceği Türk Futbolunda çığır açmış olan 106 yıllık kulübümüz, adaletin yavaşça yok olduğu bu süreçte çizgisini bozmayacak ve çizdiği ilkeler üzerinden hareket edecektir.

Türk Futbol Federasyonunun yaptığı "kınama" merkezli bu açıklama içerisinde, Türkiye'yi Avrupa ve Dünya nezdinde tanıtmış bir kulüp olan Galatasaray'ımız bariz bir şekilde tehdit edilmiş, hukuk kuralları çerçevesinde değil, kurumların çıkarları ekseninde hareket etmesi istenmiştir.

Biz, büyük Galatasaray taraftarı olarak kulübümüzün her daim arkasındayız, hak ve hukukun temsilcileriyiz. En kısa zamanda Türk futbolu üzerindeki bu kara lekeden arınması en büyük temennimizdir. Ancak bunu yapacak merciler, hak ve hukuktan uzak, güvenilirliğini yitirmiş mercilerdir. Dileğimiz şudur ki; olayların gidişatına göre UEFA ya da FIFA'ya başvurulmalı ve her ne olursa olsun Türk futbolunun üstündeki bu gölge kaldırılmalıdır.

Saygılarımla.

uA'da yürüyüse katilacaklar listesi hazirlanmaya basladi simdilik 90 kisi... git gide cogaliyor

BAŞKANA tam destek! Gerekirse biz düşelim şikeciler ligte kalsın!

4 ayri E-mail Adresi ile yolladim ve yollamaya devam ediyorum.

Kulübümüze Gönderdiğim Mail

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine

Ben Galatasaray aşığı bir taraftarım. Her sene gidebildiği kadar maça giden, evinde LigTV'si ile her maçı takip eden cefakâr ve vefakâr bir taraftarım. Türk Futbolunda son günlerde yaşanan deprem niteliğinde gelişmeleri üzüntü ve şaşkınlık ile karşılamaktayım. Büyük kulüplerimizin üst düzey yöneticileri tek tek şike kapsamında emniyet güçleri tarafından gözaltına alınıp tutuklanırken, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı sayın Mehmet Ali Aydınlar ilginç bir şekilde bu yaşananların cezasını vermekte diretmektedir, eyyam yapmaktadır. Kulüpler ve kurumlar ne kadar büyük olursa olsun, cezası verilmeyen her suç yeni bir suça gebedir. Bu kapsamda sayın başkanımız Ünal Aysal'ın bugün resmi sitemiz olan galatasaray.org'den yaptığı açıklamanın sonuna kadar arkasında olduğumu belirtmek isterim.

Bizlerin bu yaşanan üzücü gelişmeler karşısında taraftar olarak sizlerin istediği şey gayet açıktır. Türk Futbolunun ve Galatasaray'ımızın haklarını savunmak. Gerekirse bir savaş siperinde vuruşurmuşcasına.. Gerekirse o kadar sert ve çetin. Çünkü milat olan bu gelişmeler cezası verildiği halde, belki de Türk Futbol tarihinde elimize geçmiş, futbolumuzu bu tip çirkin ve aşağılık organize suçlardan kurtarabilecek yegane hamle olabilir. Bu miladı kaçırmamamız lazım. Bunun için yönetimimizden bu olayın sonuna kadar takipçisi olup, olaya karışmış tüm kulüplerin gereken cezaları almalarını, TFF tarafından eyyam yapılmadan, kişilerle kurumları ayırmadan işleme alınması için gereken başvuruları yapmasını bekliyoruz.

Bilinsin ki Türkiye Spor tarihinin kayıtsız şartsız en büyük gücü ve itibarı en yüksek kulübünün taraftarı ve taraftarları olarak sizlere bu konuda sonsuz, şartsız ve tüm yüreğimizle destek vereceğiz. Umarım attığım bu e-posta dikkate alınır, sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından istişare edilerek en doğru yol haritası, söylemler ve uygulama planı ile harekete geçilir.

mesaj gönderdim siteden, destsğimizi bildirdim. Mail atmayıp destek olmayan burdan ahkam kesmesin artık.

[video=youtube;y_joNnfnEaU]https://www.youtube.com/watch?v=y_joNnfnEaU&feature=player_detailpage[/video]

Geri
Üst Alt