Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Trabzonspor bu saatten sonra kardeş takımdır anasını satıyım..

Bir onlar bir de biz itiraz ettik..

Yalakalığa lüzüm yok..

Talimatlar neyi gerektiriyorsa derhal yapılsın..

Takımı Ligden çek Başkan !

TFF'den tut anadolu kulüplerine kadar üstümüze geliniyor ve fırsatçı yakıştırması yapılıp üstüne üstlük sanki şikeyi biz yapmışız gibi Ard arda kınamalar geliyor.

Bu lig artık temiz bir lig değil.Yönetenler tamamen fanatik düşünceye sahip.

Bu ligde şike,şaibe,örgüt vardır.Bunların olduğu yerde bizim işimiz olmamalıdır.

Eğer Başkanımız Takımı bu ligden çekiyorum yada bu olay netliğe kavuşana kadar sahaya çıkmıyoruz derse sonuna kadar destekçisiyim.madem savaş açtınız ve bir marka değeriniz var G.Saray'sız en fazla çay markası olursunuz belki..

Başkanımıza TAM DESTEK !

Cevap: Takımı Ligden çek Başkan !

TFF'den tut anadolu kulüplerine kadar üstümüze geliniyor ve fırsatçı yakıştırması yapılıp üstüne üstlük sanki şikeyi biz yapmışız gibi Ard arda kınamalar geliyor.

Bu lig artık temiz bir lig değil.Yönetenler tamamen fanatik düşünceye sahip.

Bu ligde şike,şaibe,örgüt vardır.Bunların olduğu yerde bizim işimiz olmamalıdır.

Eğer Başkanımız Takımı bu ligden çekiyorum yada bu olay netliğe kavuşana kadar sahaya çıkmıyoruz derse sonuna kadar destekçisiyim.madem savaş açtınız ve bir marka değeriniz var G.Saray'sız en fazla çay markası olursunuz belki..

Aynen katılıtorum :animation:

Gemileri yakıp en ağır tepkiyi vermemiz lazım klüp olarak... ligden çekilme ve havuzdan cıkma dahil. Böyle bi karar alınsın tum taraftar olarak klube ekonomık destek sozu vermemız lazım. Hemen yarın yapabılecegım en buyuk odemeyı klube yapmazsam bu şerefsizlerden daha şerefsiz olayım.

Aynen takım ligden çekilsin, bende gidip kombine alcam anasını satıyım.

Katılıyorum. Bu şeref yoksunları ile aynı ligde oynamaktansa çekilelim birbirini yesin köpekler.

Başımız dik alnımız ak.Sonuna kadar arkandayız başkan sonucu HER NE OLURSA OLSUN

işte bu başlığı bekliyordum. Evet çıkmayalım maçlara gerekirse ''Fenersiz lig şöyle böyle olur'' diyenlere ''alın size biz yokuz fenerle sevişin.'' diyelim. herkesin bu kadar taraf olduğu bir konuda sadece biz görebiliyorsak doğruları onlar yanlışlarıyla ligi yaşasınlar. Takımı LİGDEN ÇEK BAŞKAN. sonuna kadar arkanda oluruz.

Belki sponsorlarla olan anlaşmalarımız yüzünden ligden çekilmemiz zor olabilir, ama PAF takımıyla çıkarız gerekirse.

Bencede en doğrusu bu.

Sponsorumuz kim bilmiyorum ama, düşün ligden çekiyoruz, sponsorumuz da bize destek veriyor, temiz bir lig için galatasaraya destek diye, o sponsorda kendi reklamını iyi yapar.

kesinlikle bir tavir koymamiz lazim boyle duzen olmaz olsun..

Kesinlikle katılıyorum o olmadı paflarla çıkalım sahaya,savaş açıldıysa yanındayız başkan.

İlhan Cavcav demişki biz kulüplerbirliği olarak adı şikeye karışan kulüpleri düşürmeme kararı aldık. Sen kimsinde Türk savcılarının aldığı kararları yok sayıyorsun. Sen kimsinde Emniyet bildirisini görmemezden geliyorsun. ben genelde beddua etmem Allah senin b. versin..

Geri
Üst Alt