Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Biri su .pdf dosyasinin screen cekip konu acsin :D kuramadim gitti su adobenin seyini sorun cikariyor rica ediyorum

Federasyona en büyük yapılacak darbe uefa ve fifaya şikayet etmektir.Aydinlarin fenerbahçeli resimleriyle birlikte ve basına yansıyan şike fotoraflari derhal gönderilmeldir.Dünki yaptigi aciklamada sahislarin yaptigi hatalar kurumlar baglamaz lafi direk gönderilmelidir.O zaman napacak şikeci serefsizler görelim

Ünal Aysal'a destek vermek "ADALET İSTİYORUM DEMEKTİR"

Cevap: Takımı Ligden çek Başkan !

Arkadaşlar atacağımız mailler'dede bu durumdan bahsedelim.Sonuna kadar başkana destek olmalıyız.Eğer gereken desteği veremezsek geri vitese takmasınlar.

sayin adminlere forumu bir süreligine kapatip bu konuya yönlendirmeleri icin mesaj attim umarim gereken yapilir ve herkez üzerine düsen görevi yaparak E-Mailleri gönderir.

Büyük Galatasarayın , Büyük taraftarı ayaklanırsa ne olcak bi düşünsünler bakalım..

Başkanım bu pislik temizlenene kadar sahaya çıkmayacağız dersende sonuna kadar arkandayiz.

3-4 dandik anadolu klübü çıkmış açıklama yapıyor başkanımıza karşı, biz havuzdan çıkarsak, sizin ananız ağlar lan. NE GS-FB derbisi kalır nede bişey. İzleyici sayısı %30-40 düşer, ligtv para ödeyemez size!!!!!!!!!!!!!

Şikebahçe ile aynı ligte oynamaya devam eden takım artık bizim takımımız olamaz!!!! Bu Galatasaray dahi olsa. Ahlakta, şerefte, haysiyette kazanamadıktan sonra, futbolda kazanmışsın ne fayda!

neden ? ite köpeğe mi bırakıcaz ligi

Bu lig için fazla şerefliyiz

Bu konu Antu'da açilsaydi gorurdum ben sizi :2aloh1:

Büyük taraftar kayıtsız şartsız onurlu başkanının arkasındadır! gerekırse klubun telefonarını arayalım beyler.

Biz gidersek hepsi aç kalır diyordu ya Fenerliler ve bu açıklamaları yapanlar, aynısı bizim için de geçerli. Biz gidersek hepiniz aç kalırsınız.

Şerefim üzerine yemin ediyorum ki Galatasaray bu pisliğin içersiinden çekilsin havuzdan cart curttan, üniversite için biriktirdiğim bütün parayı kulübe vermezsem namert olayım.

Biz gidersek Türk futbolunun fişi çekilir.

ANlaşıldı , Behzat ı çağırıyorum la. Hepsine ayarı veriri

TFF hiç bir şey olmamaış gibi yola devam etmeye çalışacak, bu belli oluyor. Tepki olmadıktan sonra bunlar heyşeyi yapar. Tepkiler atmosferi, galaksiyi aşmalı ki TFF ağır şiddette sallansın, ar damarları çatlasın artık bunların.

Geri
Üst Alt