Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Hemen havuzdan çekilmeliyiz zaten %46 sı Galatasaray taraftarı olan digiturkte nal toplasın, bakalım nasıl dönecek anadolu kulüpleri. Haaa pardon yine teşviklerle , şikelerle yollarını bulurlar gerçi..;)

UEFA çevredeki bazı kulüpleri, bireyler ve oyuncular, Türkiye'deki mevcut şike iddiaları tamamen farkında.

UEFA, bu durum günlük bazda izlenmesi, ve bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yakın temas içinde olduğunu doğruluyor.

Bu hala gelişmekte olan karmaşık bir durumda olduğunu hiç şüphe yok ki, ancak zan altında maçları açıkça TFF ve Türk yargı sisteminin yasal yargı spor yargı yetkisine giren. UEFA, bu nedenle herhangi bir potansiyel sonuçlar üzerinde yorum yapamam.

UEFA kulüp yarışmalarında Türk kulüplerinin katılımı ile ilgili olarak, UEFA, TFF tam güven tamamen spor liyakat göre girilmelidir kulüplerin UEFA isimleri sunmak, ve bu durumda gerekli olan güçlü bir harekete geçmeye elindeki bilgi.

Bilgi UEFA tarafından şimdiye kadar alınan hiçbir şey, UEFA, şu anda Türkiye'de yapılan araştırmalar yer alan kulüplerin herhangi girişini reddetme yol UEFA tüzük veya yönetmeliklere göre var.

Buna ek olarak, UEFA kulüp yarışmalara katılan her kulüp şike faaliyetleri dahil edilmemiş olması, yazılı bir garantisi ile UEFA sağladı.

UEFA spor adalet en rasyonel şekilde yürütülen olabileceği için, Türk devlet yetkililerinin istekleri mümkün olduğunca çabuk TFF devam etmekte olan soruşturma ile ilgili herhangi bir ilgili bilgi aktarmak.

Söz konusu kulüp yeterlilik elde edilen transpires UEFA UEFA yarışmasında başvurudan sonra bile, bir kulüp, bir yarışma ya da bir kaç yıl için herhangi bir Avrupa'nın gelecekteki yarışmalardan dışlamak için bir karar, herhangi bir zamanda yapılabilir. Altını çizmek istediği üzerinden maçları manipüle veya sabit.

:D:D

UEFA başkanının açıklamalarına benzer bi açıklama yaptı. Devlet bi an önce delilleri tff ye vermelidir dedi.

Root adminden bu konu dışında tüm konuları kapatmasını bekliyoruz.

Cevap: Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Bazı arkadaşlar U dönüşü yapmış o da güzel.

Sn.Başkan Ok Yaydan Çıkmıştır Artık ! (Dönen Namert Olsun)

Geçmiş yazılarıma bakarsanız fevri ve kolay kolay şiddetli tepkiler veren biri olmadığımı görürsünüz.. Ama bu dakikadan sonra gerçek varolma savaşını FB değil biz yaşayacağız.. Bana kalırsa başkanın daha önceki tavırlarından sonra bugünkü bildiriyi yayınlaması yanlıştı.. Ancak ! bunu yayınladıktan sonra da havlayan köpeklerden çekinip geri adım atması hayatının hatası olur.. Türk Futbolunda 5 kuruşluk etkinliğimiz kalmaz..

Önümüzdeki yıllarda Galatasray TFF nin ve şikecilerin şamaroğlanı olur Başkan! Yok edilen camia FB değil biz oluruz. Madem bir adım attın, gerisini de getir Ünal başkan. İnceldiği yerden kopsun artık.. bakalım FB li lig olmuyor da Galatasaraysız lig nasıl oluyormuş..

İti öldürmktense yalağını devir derler ya.. Bu dakikadan sonra Havuz da yokuz diyeceksin... Gerekirse "Galatasaray gibi bir camiayı şaibeye ortak edemem" diyerek takımı ligden çekeceksin.. Bunları yaparsan bu taraftar senin adını altın harflerle Galatasaray tarihine yazdıracktır şüphen olmasın bundan.. Ama aksini düşünmek bile istemiyorum... Bu hepimiz için tarihi bir fırsattır unutmayın...

Helal baskanim, muthis muthis aciklama. Sesimiz oldugunuz icin tesekkur ederim.

ben kararlı bi açıklama görmedim. tek artısı diğer takımlara göre tff ye destek veriyorum olmaması. buna bile sevinir oldu bizim taraftar :o

kararları yakından takip ediyoruz... helal olsun başkan bunu nasıl diyebildin şak şak şak

Cevap: Sn.Başkan Ok Yaydan Çıkmıştır Artık ! (Dönen Namert Olsun)

işte burası "Galatasaray gibi bir camiayı şaibeye,şikeye ortak edemem" diyecek adamın elini öperim ben

mailler ise yaradi. aslinda gercekten iyi bir cogunluguz

bu aciklamalarin üzerine bir de transfer patlatirsan fenomen olursun baskan

Önce 18 takım tek yürek olup sonra taraftar tepkisyle doğru yol bulunmuş. Ama benim bu yönetime de gram güvenim yok. Duruş sergileyemediler.

tekrar tekrar okuyorum yav acaba ben mi birsey kacırıyorum diye...

sonunda karar verdim...

bu acıklamanın, UEFAnın yaptıgı acıklamadan zerre kadar farkı yok...

aslında bu acıklama ne TFFye, ne de kulüplere...

"elinde delil olan merciler... is uzadıkca sarpa sarıyor... elinizde ne varsa verinde TFF de görevini yapabilsin..." diyoruz...

ama bu TFFde nasıl bir tepki alıyor??? "yav sen ne karısıyorsun... ne güzel iste elimizde delil yok bizde karar vermek zorunda degiliz... yırtıyoruz böylece... ne diye isimizi bozuyorsun..."

peki kulüplerde nasıl bir tepki alıyor??? "yav gelirlerimiz düsecek, sokmusuz türk futboluna... önemli olan türk futbolumu?... önemli olan bizim carkımızın dönmesi, ne diye carkımıza sopa sokuyorsun...

baska sekilde anlayan varsa bana da anlatsın allah rızası icin...

ek olarak:

kulüpler birligindeki acıklama tüm kulüpler olarak TFFnin arkasındayız ve birlik icindeyiz denmismidir?... denmistir... bunda herhangi bir gariplik yok...

bugün yapılan acıklamada yok biz sizin arkanızdayız denmismidir?... evet... hatta TFFnin isinin cok zor oldugunun da farkındayız denmistir...

ve eklenmistir "Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz."

bu söz TFFye mi?... hayır... tüm mercilere... TFFnin isini kolaylastırmak icin elinizden geleni yapın diyor...

peki bizim andavallar nasıl anlıyor bunu... ya da nerelerinden anlıyor???

fikir ile zikir hikayesi...

Ohh be sonunda, adamlar Cemal Nalga olayında bize yapmadığı çirkeflik kalmadı.Şimdi onları bitirme şansımız varken ''Mevlana'' olamayız.Gidin ne olursanız olun Bank Asya'ya gidin. :D

Tüm bunları bırakın ya aslantepe yapılmasın diye yaptıkları.Bildiğiniz gibi seyrantepe ihalesi iptal olduğunda o binada *****in kulüp müdürü ne arıyordu acaba!!

Cevap: Sn.Başkan Ok Yaydan Çıkmıştır Artık ! (Dönen Namert Olsun)

Çok güzel bir yazı olmuş.

Başkanımıza Destek başlığına taşıyorum.

Geri
Üst Alt