Ünal Aysal Bugün Aslan Meclisi'ne Konuk Oluyor | 21.00 | GSTV

Subatta bütün kazmalari topladık takima. O kazık zor çıkar biraz.

Basketboldaki küçülme mevzusu küçülme'nin kelime anlamı gibi değil galiba .

Ayağımı gazdan çekmeyeceğim dedi az evvel .

" Zorlanmadığım bir sistemi bozmam ,

eğer bozuyorsam çok zorlanmışımdır , egoylada alakası yok , zorlanmadığım müddetçe egolarıda yeneriz . "

İnşallah gider Mancini de adama teklif yok demek ki

Ben normalde yapılan transferlerle ve mancininin kalmasıyla zaten geleceği pek parlak görmüyordum. Şimdi Ünal Aysalı dinleyince ne kadar haklı olduğumu gördüm.

Sabri,Yabancı stoper, semih,telles,ceyhun,selçuk,melo,sneijder-yerli kanat,Burak şekilnde olur. Ondan sonra ne Ünal Aysal nede Mancini 2016 yı göremez.

Aralık ayı başında Riva'nın finansmanı bitecek , inşaat için projelendirme başlayacak ,

Süremizi aştık evet programdan sonra 20 milyon izleyicisi olan dizimiz yayınlanacak. Andaval ya başka ne işin var işte bu adam senede bir çıkıyor

Çok transfere gerek yok zaten ama bizim 11'e takviye yapmamız lazım, ciddi eksikler var takımda. Balotelli gelmiyor diye herhalde kimse kızmaz, zaten gelebileceğine inanmak tuhaftı.

Bize çok sağlam 2 kanat lazım, 1 tane sağlam santrafor lazım, Mevlüt ancak kadro zenginliği için uygun olur. Stoper ancak bunlardan sonra gelir. Sırf diğerlerinin gücünü kırmak için bile ne yapıp edip Olcan'la Gökhan'ı almamız lazım.

Tamam transfer dönemi yeni başladı ama biraz fazla ağırdan alıyoruz gibi. Diğerleri de boş durmuyor.

Ben programdan oldukça memnun kaldım , satır aralarında çok çok önemli konulara değinildi ,

stad ve mukabil devletle ilişkiler mevzusu , TFF konusu ve özellikle 17 Temmuz konusunda

Adam hala etik degil islerinde yok bjk gorusuyo ts gorusuyo arkadasim sen onlara mi calisiyorsun GS icinmi calisiyorsun, bizim menfaatimiz icin o oyuncu alinmasi gerekiyorsa o oyuncu alinacak.

Adamlar Galatasaraydan nefret ediyor. Her cümlesinde Galatasaraya laf sokmak var. Yabancı sınırlamasında sırf Galatasarayın işine gelmesin diye şerefsizlik yapıyor. Sen hala etik değil diyorsun.Her zaman söyledim gene söylüyorum Ünal Aysalın Galatasaray sevgisini hiç samimi bulmuyorum. O yüzden zaten hala etikten bahsedebiliyor.

Demekki Mancini nin derdi yabanci kurali (haklida yani), zaten herkesin derdi ayni bu konuda..

devre arası çöplere para saçtık.Gelmiş geçmiş en rezil transfer dönemimiz.Keşke hiç kimseyi almasaydık 18 m euro cebimizde kalırdı.

Başkan ağırlıklı olarak stat hakkında konuştu . Yeni projeler ve amatör branşlar hakkında pek konuşmadı . Transfer konuşmasında da hiç memnun kalmadım . Devlete ve tff'ye giydirmeleri güzeldi . Devletin bizi Adnan döneminde nasıl kazıkladığını anladık .

Geri
Üst Alt