Ünal Aysal Düğmeye Bastı!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
ccb1d19-05-%C3%BCnal-aysal%20%28Kopyala%29.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Süper Kupa finalinin kaybedilmesinin ardından transfer için harekete geçti.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

mactan once de soylemıstım taraftarın gazını almak ıcın yapacak transferlerı...

Demek ki kupayi alsaydik transfer yok muydu?

Hay ben sizin planlamaniza!!! Cocuk mu yönetiyor koskoca Galatasaray kulübünü!!!???

bu vakitten sonra gelen transfer

sevişmeden sonra yakılan sigara gibi

Balanta FM efsanesi, ben fiyasko olmasini bekliyorum

Soldado gelsin bayram ederim! O kadar net ama zannetmiyorum, hadi belki kiralik...

Balanta geleceğine 1 forvet 1 sağ bek alalım daha iyi olmaz mı ?

hangi düğmeye ? boşa gidecek paralar düğmesine sanırım transfer şart da 3 ay yatıpda yumurta göte dayanınca yapılmaz türk insanı belçikadada yetişmiş olsada aynı zihniyet

Aman dikkat edelim biz patlamayalım...

Ne güzel iyi ki kupa kaybedildi yoksa transfer de göremeyeceğiz demek...

Bize stoper değil. Öncelikle 1 ortasaha 1 golcü kanat forvet ve bir de alternatif santrafor lazım!!!

Bırakın şu savunma işini artık. Adamlar Bekirle oynuyor yahu var mı ötesi?

Bize stoper değil. Öncelikle 1 ortasaha 1 golcü kanat forvet ve bir de alternatif santrafor lazım!!!

Bırakın şu savunma işini artık. Adamlar Bekirle oynuyor yahu var mı ötesi?

Katılıyorum zaten ched kalacak kadroda Gökhan ve Koray var hatta Hakan Balta orada önceliğimiz forvet ve orta saha olmalı

Stopere falan ihtiyacimiz yok, hatta sagbeke de ihtiyacimiz yok.

Gecen sezon bile en az gol yiyen takimiz, bu Italyanlar bu gidisle bizi batiracak.

Ihtiyacimiz olan yetenekli bir forvet, varyasyon yaratabilecek, takim oyunu oynayabilecek kanat oyunculari.

Burak tamam iyi golcu ama tek tip golcu, atacaksin topu onune, ofsayta dusmezse bir de birebirde yakalarsa vucudunu kullanip adami ekarte edecek, sonra vuracak.

Yasin, Bruma tecrubesiz, Olcan da henuz sorumluluk almak istemiyor gibi.

Bir de Hoca'nin dusuncesini degistirmesi lazim, butun taktigi hizli hucum uzerine kurmus ama kontraataga kalkacak kadar hizli dusunup topu aktaracak ortasaha yok. Ayrica ligde maclarin % 80'ini kapali defanslara karsi oynayacagiz.

Bu sene isimiz cok zor.

Al al balantayi al bir stoper daha al hatta gol atmaya niyetjmiz yok zaten

Geri
Üst Alt