Ünal Aysal Düğmeye Bastı!

Balanta gelsin Chedjou dan daha çok söveceksiniz 5 maçını izledim tam bir bomba adam

Ya sağlam menajer kazığı yiyeceğiz ihtiyaç var diye, ya da bedava, basit transferler yapacağız. Allah yardımcımız olsun.

usb_nuke_button_1.jpg

Hangi düğmeye basarsan bas Ünal aysal. Ben artık takım tutmuyorum. Futboldan o kadar tiksindimki.. Ego delisi insanlar doğru düzgün işler yaparmı diye bekle dur. Ünal aysal ın tek derdi para ve şöhret Galatasaray'ı köpeği kadar sevdiğini sanmıyorum. Aziz aysal demirören al birini vur ötekine hiç biri bizim temiz duygularımızı haketmiyor. O yüzden... Hoşçakal Galatasaray'ım... Ve hoşçakal forum

Mehmet Helvacı mode on:

Dünya kupasının bitmesini bekliyoruz.

Mehmet Helvacı mode off.

Buda ne kadar günübirlik ve plansız yönetildiğimizin kanıtı. Oldu olacak td içinde kupa sonucu beklenseydi.

Böyle yöneticilik olmaz. Takım planlanması sene başında yapılır. Bunu hepimiz biliyoruz. Bunların yapacağı yöneticilik bu kadar olur.

I9300 Tapatalk

İyi bir forvet alsak bu takım düzelecek mi ?

Önce futbolcuya mücadele etmezsen, koşmazsan bu takımda oynayamayacaksın mesajı verilmeli.

Biz bunu yapamıyoruz, kim olursa olsun ne kadar kazanırsa kazansın kötü oynarsa kulübeye oturacağını bilmeli.

Ooo büyük başkan yenilince düğmeye de basarmış. O düğme önceden neredeydi ki?

Bence sen dügmeye basma baskan. Ne zaman dügmeye basinca bir taraflarimizda patliyor. Ali Dürüst yerine çekilebilirsin ama, daha makbule geçer.

Yapacagı en iyi transfer Yönetimi futboldan anlayan bir Yönetime devretmesi olur.

ihtiyacımız olanalar: tarık+mevlüt başka oyunculara hatta yabancılara para saçmaya gerek yok. hele balanta malanta kalsın yerinde dursun

Geri
Üst Alt