Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Cevap: Ünal Aysal Bugün Ekibini Tanıtacak

konusmalara göre destekleyeceksek tabiki helvaci ama helvaci nin yaptiklarindan dolayi sicak bakmiyorum.

unal aysal baskanliga sicak bakmiyor,birilerinin zoruyla aday oldugu belli oluyor konusmalarindan.

ya ne alakası var. Apartman başkanlığımı yapıcak. koskoca Galatasaray başkanı olucak ünal aysal zorla başkanlık yapacak adammı ? istemese yapmaz bu kadar

GSTV başladı

Vayy Aysal reis baya iyi hazırlanmıs.

Merhaba arkadaslar, coktandir forumu ziyaretci olarak takip ediyordum, artik bende araniza katilmaya karar verdim, insallah Ünal Aysal veya diger baskan adaylariyla yeni bir sayfa acariz, ilk sorum: Tanitim ne zaman olacak ve ntvspor verecek mi?:D

Hosgeldin aramıza :)

Helvacı Mourinho'yu getirecekte bizim mi haberimiz yok ??

unal aysal in aciklamalari beni tatmin etmedi ama helvaci nin etti.

eger unal aysal fatih terim i getirecekse,aciklamalarini goz onune almadan onun baskan olmasini isterim cunku fatih terim deyince akan sular durur.

ya ne alakası var. Apartman başkanlığımı yapıcak. koskoca Galatasaray başkanı olucak ünal aysal zorla başkanlık yapacak adammı ? istemese yapmaz bu kadar

ya adam kendisi söyluyor yoneticilerin deneyimli olmasi beni rahatlatti diyor,kendisini hic is dusmeyecek cunku zamani yok.

isim olarak bizim baskanimiz olacak ama gorevi adnan ozturk,ali durust gibi isimler yapacak.

Lig tv saçma sapan şeyler gösteriyor yayın felan yok..

Geri
Üst Alt