Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Cevap: Ünal Aysal Bugün Ekibini Tanıtacak

Öncelikle kürsüye çıktığında Galatasaray'ın dününden bahsetmeye gelmediğini ifade etti sayın ünsal ardından Galatasaray'ın yalnızca tek bir kişi tarafından yönetilemeyeceğini, kendisinin yönetim kuruluyla birlikte bu işi yapacağını aralarında görev paylasımının olacağını ifade etti. Gazetlerdeki demeçlerinde her zaman söylediği sportif ve mali hedeflerini açıkladı. Kendisi hakkında çıkan iddiaları(AIG olayı vs.) yanıtladı.

Cevap: Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Yalçın Dümer: Unal aysal kazandi arkadaslar

Bunu diyen la porta olsa anlarımda.Şu anda bununla ne denilmek istendiğini anlayamıyorum.

Tabi ülkemiz gercekleri dogrultusunda olacak bu transferler. Messi, Ronaldo´dan bahsetmiyor yani :) Istedigimiz oyuncuyu alacak gücümüz var dedi

bari drogba yi getirse,okadar param var diye geciniyor adam:D

Bana Ünal Aysal ve arkasindaki 2 metrelik günes gözlüklü korumalarin oldugu resmi bulun :)

Gelecekler kadar kurtulacaklarımızda önem arz ediyor beyler.

Istedigimiz oyunculari diyor. Messi yo Ronalduyu istemedigimiz icin olabilir yani...

beyler yalcin dumer haberi abdurahim albayrak tan almis galiba.

fatih terim hayirli olsun diyebiliriz.

Ünal Aysal: 12 tane amatör şubemiz var. Galatasaray bir SPOR Kulübüdür. Önceliğimiz tüm branşlarda başarılar kazanmak.

Hadi bakalım inşallah.

izlemedim, Forumdan neler oldu takip edeyim okuyayim dedim ama bi b.k anlamadim yazilanlardan..

kimi Eurovision'dan bahsediyor ne alaka ise...

kimi Helvaci, Aysal rekabeti yaratiyor...

kimi NtvSpor ve Lig Tv ye sövüyor...

kimi Adnan Öztürk Sert bakti arkadan diyor ki ben anlamadim neden..

kimi Ünal Aysal öyle bir baktiki Salona herkes sustu diyor.. nedeni bilmiyorum...

kimi Fsssst Fssst sesler geliyor diyor...

kimi Helvaci bunlari rahat geçecek diyor nedenini bile açiklamiyor...

neyese biri güzel bir özet geçerse çok sevinirim..

saygilar..

Kırmızı olanları ben söyledim.

Kurucesme Galatasaray Adasında yaptı Ünal Aysal tanıtımı ve müthiş bir kalabalık vardı.

Millet susmayınca Ünal Aysal bi kac defa etrafa sessizce baktı salon sustu falan onu anlatmaya calıstım.

Adnan Öztürk de o susmayalara sinirli sinirli bakıp kızıyo okey?

Özet olarak: Farklı bisey soylemedi hazırlanan sunum vs. güzeldi Albayrakın kosusu harikaydi :D bu kadar farklı bisey olmadı. Fotograf cektirdiler bitti.

Geri
Üst Alt