Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Cevap: Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Bülent Tulun dünyanin en iyi TD´lerin arasinda oldugu 3-4 TD ile görüsüyormus....Terim yalan olacak galiba

bence türkiyeyi bilen biri.terim-lucescu-gerets. aysalda bunlari ima etmisti zaten.gerisi bence bos haber,ammaaa bunlar kabul etmez ise baska

Bülent Tulun dünyanin en iyi TD´lerin arasinda oldugu 3-4 TD ile görüsüyormus....Terim yalan olacak galiba

Abartıyorlar yahu. Mourinho, Ferguson, Wenger, Hiddink gibi adamlar gelmez yani bu aşikar.

Porto'nun teknik direktörü gelse keşke ve ona sonuna kadar güvenilse.

Abartıyorlar yahu. Mourinho, Ferguson, Wenger, Hiddink gibi adamlar gelmez yani bu aşikar.

Porto'nun teknik direktörü gelse keşke ve ona sonuna kadar güvenilse.

Herifin ne işi var bizde, bu Miami'den çıkıp kutuplara gitmek gibi bir şey. :D Adamın bize gelmesi için önce delirmesi lazım...

Herifin ne işi var bizde, bu Miami'den çıkıp kutuplara gitmek gibi bir şey. :D Adamın bize gelmesi için önce delirmesi lazım...

Haklısın da bu mantıkla bakarsak kim gelirki bize ? Hatır uğruna Fatih Terim, Abdullah Avcı ve Tolunay gelir sadece yani kaliteli yabancı hocaların çoğu bir takımın başında şu an.

Diğer yandan öyle bir durumdayızki şu hoca gelir takımı kurtarır diyebileceğimiz hoca sayısı da çok az. Gelecek teknik adamın seçimi çok iyi yapılmalı, umarım bu kez şansımız yaver gider.

En cok kafami bozan sey Bülent Tulun

Dünyanın en iyi td si diye lippiyi falan getireceklerse,hiç kasmasınlar boşuna.

En cok kafami bozan sey Bülent Tulun

O kadar laf edilen Süleyman Hurma bile daha iyi bir yönetici Bülent Tulun'dan. Vizyondan söz ediliyor, başarıdan söz ediliyor ancak zamanında yanlış işler yapmış adamlara görev verilmesi söz konusu. Türkiye'de başka adam mı yok yahu.

Fransa liginden bir hoca olabilir Lise öztürk ve aysalın baglantılarını düşünürsek Lyonun hocası olabilir mesela buyuk ihtimalle sezon sonu ayrılıcak

O kadar laf edilen Süleyman Hurma bile daha iyi bir yönetici Bülent Tulun'dan. Vizyondan söz ediliyor, başarıdan söz ediliyor ancak zamanında yanlış işler yapmış adamlara görev verilmesi söz konusu. Türkiye'de başka adam mı yok yahu.

Süleyman Hurma baya vizyonlu bir menejer bence. Kayserispor´a göre transfer yaptigi halde cok begeniyorum transferlerini. Marka bir takimin basinda olsa, eline para verseler, rüya takim olusturur ciddi anlamda. Bülent Tulun kötü zamanda da olsa Galatasaray´in basindaydi ve Kayserispor´un bugün harcadiklarini o zaman kesinlikle harcayabiliyordu. Kayserispor´un transferleri de 2-3 Milyon´u gecmiyor. Ama aradaki farka bakin. Biri gidiyor Heinz, Saidou, Ilic´i transfer ediyor, digeri gidiyor Zalayeta, Amrabat, Ziani, Santana gibi futbolculari transfer ediyor. Biri Galatasaray, digeri Kayserispor. Arada bir marka farki var

Süleyman Hurma baya vizyonlu bir menejer bence. Kayserispor´a göre transfer yaptigi halde cok begeniyorum transferlerini. Marka bir takimin basinda olsa, eline para verseler, rüya takim olusturur ciddi anlamda. Bülent Tulun kötü zamanda da olsa Galatasaray´in basindaydi ve Kayserispor´un bugün harcadiklarini o zaman kesinlikle harcayabiliyordu. Kayserispor´un transferleri de 2-3 Milyon´u gecmiyor. Ama aradaki farka bakin. Biri gidiyor Heinz, Saidou, Ilic´i transfer ediyor, digeri gidiyor Zalayeta, Amrabat, Ziani, Santana gibi futbolculari transfer ediyor. Biri Galatasaray, digeri Kayserispor. Arada bir marka farki var

Sevilmediği için öyle demiştim bence de başarılı bir menajer. Ertuğrul Sağlam'ın son dönemde onu Bursaspor'da istediği dedikodusu dolanıyordu hatta.

Onun da kötü yanı para konusunda çok titiz olması tabii ki. Bu bir bakıma iyi bir şey ancak öyle bir an gelirki karşıdaki insanın canını sıkabilir ve olacak transferler olmayabilir. Bu işlere bakacak adamın öncelikle akıllı ve vizyonlu, sorumluluk almayı bilen birisi olması lazım.

Resmen az para harcamak için saçma sapan transferler yaptı Bülent Tulun zamanında.

Sevilmediği için öyle demiştim bence de başarılı bir menajer. Ertuğrul Sağlam'ın son dönemde onu Bursaspor'da istediği dedikodusu dolanıyordu hatta.

Onun da kötü yanı para konusunda çok titiz olması tabii ki. Bu bir bakıma iyi bir şey ancak öyle bir an gelirki karşıdaki insanın canını sıkabilir ve olacak transferler olmayabilir. Bu işlere bakacak adamın öncelikle akıllı ve vizyonlu, sorumluluk almayı bilen birisi olması lazım.

Resmen az para harcamak için saçma sapan transferler yaptı Bülent Tulun zamanında.

Yani Bülent Tulun´a da eyvallah dedim ama bugün söyledikleri resmen cildirtti beni. TD´nin bilgisi dahilinde mi yapiyorsun görüsmeleri diye sordular. Yok hayir, ben listeyi olusturacagim ve TD´ye sunacagim dedi. Isini kolaylastiracagim dedi. Resmen Adnan Sezgin´in calisma tarzi. Ona kafam bozuldu cok

adam Brüksel'deymiş kim için oraya gitmiş olabilirki?kesin Gerets Fastan oraya gelmiştir buda onun yanına gitmiştir.

Bülent Tuluna neden böyle tepki verdiniz anlamadim

Adam gitmis, futbolcular ve t.direktörler ile görüsüyor. Baska ülkelerde de görüsen görevliler varmis.

Liste hazirlarlar, gelen t.direktöre sunarlar. T.direktör istediklerini secer, onun disinda kendisi de bir liste hazirlar, tekradan baska futbolcular ile görüsürler.

Hic bur futbolcuyla görüsmemeleri daha mi iyi?

T.direktör belki de bellidir bile, onun listesine göre futbolcular ile görüsüyorlardir?

Neyse sali günü görüstüklerimizi borsaya bildirirz dedi. 1 hafta sonra ögrenecegiz TD adaylarini

aziz yıldırım:biz onlavı altı sıfıv yendik daha basarılıyız

ünal aysal:aziz bey kendine göre haklıdır ama bizim hedefimiz büyük çapta devamlı basarılar. önemsiz lig maçları bizim için kaydadğer bişey ifade etmez.

aziz yıldırım:10 yılda çok yendik onlavı bikeve yenemedilev

ünal aysal:bizi çok yenmiş olabilirler ama hala matematiksel olarak onlardan başarılı bir klubuz

aziz yıldırım:ünal bey amavör bvanjlavda başavılarvmız göz avdı edilemez

ünal aysal:tebrik ederim ama hala matematiksel olarak onlardada daha çok şampiyon olmuşuk sizden

aziz yıldırım:ee geçicez geçicez az kaldı

ünal aysal:bence artık o branşlarda da bize karşı aldıgınız galibiyetlere sevinmeyle yetinseniz iyi edersiniz saygılarımla müsadenizi istiyorum..

sonunda bu azizenin laflarına cvp verecek bi başkan çıktı

Geri
Üst Alt