Ünal Aysal: "Galatasaray Yıldızsız Olmaz"

Cevap: Ünal Aysal: "Galatasaray Yıldızsız Olmaz"

samet senden bu yaz bol bol transfer duyumlar duyariz herhalde, costugun bir sezon olabilir, kaynak, kaynaksiz, twitter, facebook demeden hertürlü duyum dagitirsin 1 ay sonra herhalde :)

formica galatasarayda haberini duyuran kisidir kendisi,bulent under kadro disi birakti formica yi.

Isteyen istedigi adayi destekler arkadasim. Herkesin düsüncesi kendine. Ben Ünal Aysal´a cok güveniyorum. Helvaci´nin baskalari karalamaktan baska birsey yaptigini da görmedim. Cumartesi herkes adaylarin capini görecek. Az kaldi

Isteyen istedigi adayi destekler arkadasim. Herkesin düsüncesi kendine. Ben Ünal Aysal´a cok güveniyorum. Helvaci´nin baskalari karalamaktan baska birsey yaptigini da görmedim. Cumartesi herkes adaylarin capini görecek. Az kaldi

helvaci nin aciklamalari daha iyi ama unal aysal ezip gecer.

helvaci nin aciklamalari daha iyi ama unal aysal ezip gecer.

Avukat oldugu icin cenesi calisiyor dogal olarak. Konusmak önemli degil, bunlari hayata gecirecek kapasitenin Baskanda ve yönetimde olmasidir. Aynisini sende bende söyleriz emin ol.

samet senden bu yaz bol bol transfer duyumlar duyariz herhalde, costugun bir sezon olabilir, kaynak, kaynaksiz, twitter, facebook demeden hertürlü duyum dagitirsin 1 ay sonra herhalde :)

Salman reis Samet Güneş kimdir twitteri varmıdır bize tanıtırmısın?

23 mayistan sonra demesinin sebebi liglerin bitim haftasi.teknik adam bence belli ligin bitmesini beklyiorlar.eger teknik adam belli degilse nasil transfer listesi hazir olacak

Avukat oldugu icin cenesi calisiyor dogal olarak. Konusmak önemli degil, bunlari hayata gecirecek kapasitenin Baskanda ve yönetimde olmasidir. Aynisini sende bende söyleriz emin ol.

her ciktigi programda ünal aysala ve inan kiraca salliyor:)

Ön Anlaşmalar Yapılır Yeni T.D de Onay Verdiği Oyuncu Hemen Gelir İstanbul'a Bu kadar Basit Zaten Diyelim Görüşülen T.D ler Bellidir Şu anda %90 Gelecek Olan T.D ün Bilgisi Dahilindedir Bu Görüşmeler ...

sayin aysal yildiz istemiyoruz,fatih terim i istiyoruz!!!

ya kardeşim 23 mayısta mazbata veriliyor. 14 mayısta secimden hemen sonra transfer calısmları başlar. hatta şimdiden calışıyordur ünal aysal. 23 mayısta görev degişikligi olacak sadece. bunu büyütmeyin.

Salman reis Samet Güneş kimdir twitteri varmıdır bize tanıtırmısın?

samet bu forumun gördügü en iddali duyumculardan biridir.

duyum konusunda elle tutulur bir basari gösterememistir kendisi, yani tutturdugu pek görünmemistir ama bu demek degilki yarin, öbür gün de tutturamaz.

Cevap: Ünal Aysal "Galatasaray Yıldızsız Olmaz"

Dün Bülent Tulun secildikten 2-3 gün sonra adaylari borsaya bildiririz dedi ama?

GRANDE Terim TR de calısmak istemiyomus ailesiyle

Kibarca senle calismam Adnan Polat demis. Yüzüne vuramaz ya :) Hem Florya´yi teslim edecektim Terim´e diyor, hem Adnan Sezgin´i yollamiyor. Nasil olacakti o is? Yalan söylüyor Adnan Polat. Türkiye´de calismayacagi o kadar kesinse, niye 1 günlük düsünme süresi istedi Terim? O gün bosuna zaman kaybetme Baskan derdi.

samet bu forumun gördügü en iddali duyumculardan biridir.

duyum konusunda elle tutulur bir basari gösterememistir kendisi, yani tutturdugu pek görünmemistir ama bu demek degilki yarin, öbür gün de tutturamaz.

Tabiki canım bunlar kısmet isi yarın bir isim sallarsın tutar falan olabilir yani olamaz diyemeyiz.

Tesekkur ederim Salman reis.

Geri
Üst Alt