Ünal Aysal - Hikmet Karaman Zirvesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse iddia ediyorum 5 mac dayanamaz. Super kupa macini da feneve hediye etmis oluruz.

Taraftarı yokluyor. eğer gerçekten bu düşüncedeyse ünal aysal derhal üyelikten atılıp kulüpten uzaklaştırılmalıdır.

HIKMET KARAMANIN NESINI BEGENIYORSUNUZ BEYLER ALLAH ASKINA SAKA MI YAPIYORSUNUZ YA

Bu herif Galatasaray'dan içeri adımını atarsa gidene kadar kulüple tüm ilişiğimi keser,desteğimi maddi-manevi geri çekerim.Gitsin şike,teşvik konusundaki pazarlıklarına devam etsin.

HIKMET KARAMANIN NESINI BEGENIYORSUNUZ BEYLER ALLAH ASKINA SAKA MI YAPIYORSUNUZ YA

Kel

Mimikleri fatih hoca seviyesinde değil

Bir oturuşta en fazla 1,5 porsiyon kebap götürebiliyor (bkz.eskii td 3 porsiyon)

Web sitesindeki anmiasyonları kuzeninin 10 yaşındaki oğluna yaptırmış.

Bu karaktersizin şike tapelerinde adı geçiyor ne mal olduğu belli gelirse FB maçlarında aziz efendisinin istediği gibi kadro kurup maçı satar!!

Bu herif Galatasaray'dan içeri adımını atarsa gidene kadar kulüple tüm ilişiğimi keser,desteğimi maddi-manevi geri çekerim.Gitsin şike,teşvik konusundaki pazarlıklarına devam etsin.

al benden de o kadar

bizim misyon ve vizyonumuza yakismayacak kadar capsiz bir td

Bana 12 aydan fazla calistigi bir kulup soyleyin

2 mac ust uste galibiyet almis mi acaba

Onu gectim, adam ergenler gibi surekli yabanci hocalar ile fotograf cektirip twitterden yayma derdinde

Arkadasla sakalasiyorduk kim gelecek diye. Tolunay Kafkas, Hikmet Karaman diye gülüyorduk. Saki mi bu?

[attachment=11285:ImageUploadedByTapatalk1403804396.570186.jpg]

H.o ozamn antremanda da böyle bir foto Sneijderle olan paylaşır artık:)

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1403804396.570186.webp
    ImageUploadedByTapatalk1403804396.570186.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 110
Hikmet Karaman geleceğine hiç teknik direktör gelmesin, direk Taffarel çalıştırsın takımı.

Hikmet Karaman geleceğine hiç teknik direktör gelmesin, direk Taffarel çalıştırsın takımı.

Aynen

Madem uygun birisi yok tafi calistirsin

Adam her turlu tecrubeye sahip

Ayrica bir coktecrubeli hoca ile calismis

Kulubu ligi de cok iyi taniyor

Sacma sapan biri gelecegine tafi calistirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt