Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Borç batağında değiliz.Daha yeni borçlarımızın büyük bölümü yapılandırıldı ve sıkıntı kalmadı.

Üstelik bilet ve loca gelirleri bilançoda gözükmüyordu saçmalıklar yüzünden artık bundan sonra o da olmayacak.

Sermaye girişi bizim açımızdan kısa vadede kötü uzun vadede iyi olacak.Aldığımız 90 milyon liralık hisseyi 1 yıl içinde satamıyoruz.Dolayısıyla 7-8 ay sonra veya daha sonra fazlasıyla kar elde ederiz bu durumdan acelemiz niye ?

Tamam belli başlı hatalar ve olumsuzluklar var.Ama bu takım yalnızca 3 sene önce ligin 28.haftasında 14.sıradaydı , tamamen dağılmış 2014 ' e kadar birçok geliri ipotek altına alınmış durumdaydı.Bu sene üst üste 3.kez şampiyonlar ligine katıldık , 1 çeyrek final ve 1 2.tur gördük.2 kere şampiyon olduk , 2013'te 157 milyon euro gelir elde ettik.

Başarılar bu denli ağır basarken " Ünal Aysal istifa etmeli " demek en ufak bir iyi niyet içermez...Daha fazla konuşmaya gerek yok...

Borcun yapilandirilmasi daha vahim bisey.yapilandirma borcun azaldigina isaret degil odeyemedigine ve dahada cogaldigina isarettir

Konuyu açan arkadaş zamanında Drogba gelmezse bana forumdan ayrılmamı söylemişti gelirse kendisi ayrılacaktı neyse üstelemiyorum.

Hayır. Ünal Aysal istifa etmemeli.

Ama yapılan bazı transferler, ödenen miktarlar benim de midemi bulandırmıyor değil.

Borç batağında değiliz.Daha yeni borçlarımızın büyük bölümü yapılandırıldı ve sıkıntı kalmadı.

Üstelik bilet ve loca gelirleri bilançoda gözükmüyordu saçmalıklar yüzünden artık bundan sonra o da olmayacak.

Sermaye girişi bizim açımızdan kısa vadede kötü uzun vadede iyi olacak.Aldığımız 90 milyon liralık hisseyi 1 yıl içinde satamıyoruz.Dolayısıyla 7-8 ay sonra veya daha sonra fazlasıyla kar elde ederiz bu durumdan acelemiz niye ?

Tamam belli başlı hatalar ve olumsuzluklar var.Ama bu takım yalnızca 3 sene önce ligin 28.haftasında 14.sıradaydı , tamamen dağılmış 2014 ' e kadar birçok geliri ipotek altına alınmış durumdaydı.Bu sene üst üste 3.kez şampiyonlar ligine katıldık , 1 çeyrek final ve 1 2.tur gördük.2 kere şampiyon olduk , 2013'te 157 milyon euro gelir elde ettik.

Başarılar bu denli ağır basarken " Ünal Aysal istifa etmeli " demek en ufak bir iyi niyet içermez...Daha fazla konuşmaya gerek yok...

2011 Mayıs'ın da 314 milyon dolar borç , 2014 'e kadar temlikler yani maç günü gelirleri hariç sıfır gelir ile bu klübe başkan olduğunu unutan adamın taraftarlığını sorgularım , transferleri eleştirin alınan-alınmayan adamları eleştirin ama FENER MEDYASININ AĞZIYLA BURAYA YAZMAYIN

reis maymunlar cehennemi eski seriyi şimdi bitirdim isyan,göz açma,hak arama,devrim kralları başkanları valileri indirme vsvsvs gibi kavramların olduğu konulardan bi kaç gün uzak kalsam ıyı olur.

ha sizleride yaşatırlarsa bi kaç gün sonra görüşürüz.

6 senedir forumda yasatiyorlar Allah'a dukur cunku o kisinin,bu kisinin fanatikligini degil Galatasarayi dusunuyoruz.

Borcun yapilandirilmasi daha vahim bisey.yapilandirma borcun azaldigina isaret degil odeyemedigine ve dahada cogaldigina isarettir

Ne alakası var bu nasıl ezbere bir yorum.Başkan'ı eleştireceğim diye saçmalamanın sınırlarını zorluyorsunuz.

Borcumuzun % 75 ' i kısa vadeli ve dövizle ödenmesi gerekirken yapılandırma nedeyle % 75 i TL ve uzun vadeli oldu neresi kötü bunun.

Bir de diğer bir yorumunda " Sinan Gümüş'ün parasını Erciyes ödeyemedi gönderemedik " demişsin pes artık bu nasıl bir vizyonsuzluk.Adamların geliri belki 25 milyon lira seninki 350 milyon lira e tabi adam senin oyuncunun ücretini karşılayamaz hayret bir şey...

Piyasayı yükselten Aysal değil Federasyon

Ikinci yorumu ben demedim bu 1.Sinan gumus olayindan haberim bile yok.Borc olayina gelince ben bir indirim goremedim borcta

yalnız herkesin dikkatinden kaçmış alpay fitili ateşlemiş arkadaş.

ali dürst namına sabahtan beri konuları provake ediyor.

şimdide mutlak suretle aysal istifa dürüst başkan olmalı diyor

@Serkan Şakrak ihraç vakti gelmedimi

yalnız herkesin dikkatinden kaçmış alpay fitili ateşlemiş arkadaş.

ali dürst namına sabahtan beri konuları provake ediyor.

şimdide mutlak suretle aysal istifa dürüst başkan olmalı diyor

@Serkan Şakrak ihraç vakti gelmedimi

Giris gelisme ve sonuc bölümlü uc paragraf yazdigi an mention at renktas

Tapatalk

Gücün tutkusuna,medyada ki egosuna yenilip önce yönetimde ki etkili isimleri lağvetti,sonra kendine yalakaları topladı ve Terim'in kuyusunu kazarak gönderdi..

Ondan sonrası zaten skandallar silsilesi(gelenler,gidenler,parası verilmeyenler,harcanan paralar..vs vs vs vs vs bir sürü şey var) Bu kadar göz göre göre yanlışlar yapıp klube zarar veren birinin bu kadar tapılarak sevilmesi şaşılacak şey..Drogba,Sneijder için Allah razı olsun ama yeter artık yanlışları,söylemleri,icraatları bu kadar hata yapan birinin çok da zeki olduğunu düşünmüyorum açıkcası...2 senede özellikle futbol takımı korkunç geriledi,sezona başlıyoruz kimsede heyecan kalmamış,taraftar bölünmüş,saçma sapan transferler devam ediyor,reva mı olm bu bize..Emirates'i alarak ve Fener'i eze eze yendiğimiz Süper Kupa finalini düşünün,çok değil 1 sene olmadı,1 senede bu kadar bir klüp gerileyemez ve bunun müsebbibi başkan da derhal gitmelidir..

Ben 2 sene önce Madrid maçında skor 3-0'a geldiğinde ve maç sonu hissettiklerimi tekrardan hissettirebilecek güçlü bir yönetim,teknik heyet,oyuncu grubu ve taraftar bütünlüğünü geri istiyorum başkanın bunu sağlaması artık mümkün değil ve derhal gitmelidir..

Kısacası derhal gitmelidir,tekrar ediyorum derhal gitmelidir...Bu sezon yine bir zar attık Prandelli ile,Allah sonumuzu hayır etsin ama Prandelli zar atmaktır,yine zarını attı başkan,Galatasaray'da kimsenin böyle fütursuzca zar atmaya hakkı da yok.

Borcumuzun % 75 ' i kısa vadeli ve dövizle ödenmesi gerekirken yapılandırma nedeyle % 75 i TL ve uzun vadeli oldu neresi kötü bunun.

İşlerine gelmiyor çünkü ,

yapılan anlaşmayla borçları yapılandırdık bu yapılandırmayla özellikle FFP konusunda derdimiz olan kur farkı illetini ortadan kaldırdık en önemli madde olarak , her bir borç kendi türü üzerinden ödenir hale gelecek ,

ayrıca FFP konusunda UEFA ile sadece bizi değil tüm Türk takımlarına fenere bile yarayacak görüşmelerin yapıldığıda açıklanmıştı , kur farkının olumsuzluğu hususunda ,

bir fenerliden daha fazla nefret içeren yorumları okudukça hem üzülüyorum hem kızıyorum hemde bu beyinler nasıl bu halde diye düşünüyorum !

Metahan buyuk bir yanilgi icerisindesin. KAP tablosuna gore evet son 3 yildir gelirimiz artiyor lakin giderlerimiz daha hizli bir sekilde artiyor ve ipin ucunu kacirmak uzereyiz. Belki bu yuzden bu transfer donemi kisir geciyor.

Borcu borcla finanse ediyoruz. En son 70 milyon TL kredi cekip oyuncularib alacaklari odendi, Burak ve Selcuk'a yapilan zam o donem ses cikarmadiklari icin Unal Aysal tarafindan verilen sozun sonucu.

Bmf7qdGCAAAaNbU.jpg

Faaliyet zarari -89 milyon Tl olan bir yapi ile nereye kadar gideriz?

Unal Aysal'in yaptigi olumlu sey gelirleri yukseltmek oldu. Giderleri azaltacagimiz yerine gereksiz ve manasiz bir sekilde hizli bir sekilde arttirmaya devam ediyoruz.

Sakin yaniltmasin sizi, ustekki tablo subat aynin bunun daha guncel olani var. Iki tabloyu karsilastirinca dedigimi anlayacaksiniz. Yonetim giderleri acilen dusurmeli

Ali dürüst başkan olacak inşallah aja zamanı şijdi değil. 2 ay önce olmalıydı. Yada 2016de en geç.

Çok önemli bir sezona girerken böyle konuların açılmasıda düşündürücü. Son bir sene Fatih Terim mi Ünal Aysal mı tartışmasıyla geçmişken hele.

Elestirmek, uyarmak ne zmanadan beri yasaklandi? Son 3 senedir harcadigimiz paranin hesabini yapan yok. Hajrovic'in hesabinj veren yok..

Son 1.5 yildir yoneyim Anan Polat donemini hatirlatiyor..

Ucuruma surukleniyoruz kimsenin giki cikmiyor..

FFP kurallarindan sonra Unal Aysal yerinde bende olsam 2016'da gemiyi ilk terkedenlerden olurdum..

Yasak olan bir şey yok. Eleştiriyorsan eleştir. Beğenmiyorsan beğenme. Ünal Aysal yanlısı olduğumu, kendisinin mizahi bir caps i ile gösterdim. Yoksa "sil o yorumu" yazısı, "bu forumda ünal aysal karşıtı her şey silinmelidir" manasında değil. Ki bu benim haddime de değil.

Ama şahsen tamamen Ünal Aysal'ın arkasındayım. Hele hele Fatih Terim operasyonundan sonra tamamen onun yanındayım.

Geri
Üst Alt