Ünal Aysal: "İzin isteyene saygılıyız"

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[attachment=12057:Ünal Aysal-3.jpg]

Sarı kırmızılıların başkanı en son Taffarel’e, Brezilya Milli Takımı için izin verdiklerini belirtti, “Bize açık olana anlayışlı davranırız” dedi.

Devamı GSC Portal'da...

Ekli dosyalar

• Ünal Aysal-3.webp
    Ünal Aysal-3.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 1.385
terim'e inceden dokundurmus baskan :)

Bize açık ve net olarak niyetini ve seçimini peşinen bildiren ve izin isteyen antrenörlerimize her zaman seçimlerinde saygılı ve anlayışlı davrandık.

Başkanım büyüksün :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tafi gitse de fark etmez..

Başkan FT'ye sokacağına takımın çöplerini gönderip eksikleri tamamlada FT'nin arkasıyla gülmesini engelle

:D olum hala ft ye laf gonderme derdınde adam ya..once tupcuye ocakta tapusuyla verelımı acıkla sonra gel burda ergenlerin hosuna gidecek acıklamalarda bulun...

Ya baskan sen once kendi isine bak sezon baslicak.Daha bi sponsor bulamadin.

Başkan yine yapmış yapacağını :D

Bu da cok sacma bir mantik. Napsin adam firmalarin onunde mi yatsin.

★★★》☆

Yöneticilik basarisi saha icinde degil, saha disinda olur. Sponsor, FFP, Hajrovic, Yabanci siniri.. Böyle konular ile sorun yasamazsan, ve baskanin zirt pirt her gördügü kameraya aciklama yapmayi birakirsa, ozaman avrupa üsulu kurumsal bir yapiya ulasmiz oluruz.

Saha disinda her türlü calismayi yapacaksin, ama tabiki asla ve asla "Tarla ekmeye bicmeye" girmeyeceksin. He "ektin ve bictin" ozaman yakalaninca bunlar bizim icin kurbanlik totemi demiceksin.

Yöneticilik basarisi saha icinde degil, saha disinda olur. Sponsor, FFP, Hajrovic, Yabanci siniri.. Böyle konular ile sorun yasamazsan, ve baskanin zirt pirt her gördügü kameraya aciklama yapmayi birakirsa, ozaman avrupa üsulu kurumsal bir yapiya ulasmiz oluruz.

Saha disinda her türlü calismayi yapacaksin, ama tabiki asla ve asla "Tarla ekmeye bicmeye" girmeyeceksin. He "ektin ve bictin" ozaman yakalaninca bunlar bizim icin kurbanlik totemi demiceksin.

Senin niyetin baskana saydirmak sanirim ben yapilan hatali transferlerden bahsetmedim. Onlar ayri bir mesele hata vardir yoktur orası tartışılır.

Sponsor olayi oyle sadece başkanın yoneticilik vasfıyla alakali degildir. Kim 10-15 M € yu kimsenin izlemedigi bir lig icin sponsor olarak verir? Adam verdigi paranin karşılığını nasil alacak bunlar kolay isler değil. Avrupada oynayacağın 6 mac icin dunyanin parasini saymazlar herhalde. Birde sike olaylari filan onlara hic girmiyorum.

Mutlaka teklifler vardir ama istenilen miktarlar değildir o yuzden son ana kadar bekleniyordur ki belki daha fazla para veren olur. Bu bekleme suresini yonetim basarisizligiyla orantilamayin hemen. He ben baskani sevmiyorum fırsatini bulunca saydirayim diye dusunuyorsan (dusunuyorsaniz) bilemem tabi.

★★★》☆

Bize açık ve net olarak niyetini ve seçimini peşinen bildiren

Şu kısım daha önemli öyle izin istemişti diye aklayamazsınız.Fatih Terim'in o süreçte çelişkili açıklamalarını ve davranışlarını biliyoruz.Ama nasıl olsa Terim hep suçsuz ve mağdur.

Geri
Üst Alt