GSC Portal Ünal Aysal: "Kaliteli bir aday çıkarsa aday olmam"

Ben tanimam Muharrem Yilmaz´i filan. Benim icin yeterli degil. Biraz da ruh lazim ruh. Bu ruh da bazi isimlerde var. Ben onlari görmek istiyorum.

Bu sefer yönetimde kesinlikle Üstünel, Albayrak, Dürüst gibi isimleri görmek istiyorum. Bunu kim saglayacaksa o Baskan olsun.

bunu terim saglayabilir

eyvah eyvah

muhalefetin adayı terim olabilir

F.Terim tekrar dönemez
her ne kadar gidişini yanlış bulsam da geri dönmesi mümkün değil istememde şahsen

başkan gerçekten iyi sabretti bu kadar şeye ama biraz daha sabretse herşey çok daha güzel olacak

bunu terim saglayabilir

eyvah eyvah

muhalefetin adayı terim olabilir

Fatih Terim o müthis Türk futboluyla ugrassin. Bizle isi olmaz onun artik.

Ayrica bu isimler de babasinin oglu degil. Terim´siz de cok calismislardir.

Valla bu sefer Baskan´dan cok YK´nu önemsiyorum bu sefer. Dedigim gibi, bu isimleri görmek istiyorum.

Yoksa bu secimin de Galatasaray´a faydasi olmaz. Ayrica Ünal Aysal ve Haluk Ulusoy disinda aday da görmek istemiyorum ben.

Yine bizim dinosorlar bitirdi takimi, yok rivayi satma, borcu azalt, daha iyi transferler yap, bunu nasil yapacak ?

sanki kendileri cok isler yapmislar da... Albayrak in yaptigi sey tek konussmak, Ultraaslan bile basladi simdi melo yu kötülemeye, herkese belli yerlerden para geliyor bu cok fena belli oluyor.

Besiktas gidip Sex Casting gibi programa kadin seciyor, hic kimse fazla agizini acmiyor ama bizde hersey büyütülüyor, nerden bu icten bilgiler siziyor merak ediyorum.

Ünal Aysal kim ile calissada, arkadan vurdular, buna Dürüst de dahil, Tulun da.

şuan başkanlık için aysaldan başka nitelikli bi adam yok bence. adnan öztürk ve ali dürüst bizim taraftarı menun edecek başkanlar olamazlar. bu bilgi birikim ve üst düzey yöneticilik becerileri yok bunlarda, sadece 2. adam olabilirler yönetimlerde tıpkı adnan polat gibi. o adamda da başkanlık vasfı yoktu, başkan yaptılar yıllarca kahrını çektik. Galatasaray artık üst düzey bi holdingden farksız, bunun içinde bizi yönetecek isim ünal aysal gibi çok üst düzey bi iş adamı ve yönetici olmalıdır.

Adamda koltuk sevdası yok şu ana kadar gösterdiği duruş ders niteliğinde.Olur da başkanlığı bırakırsa yerine gelecek kişinin işi çok zor Ünal Aysal çıtayı çok yukarı çekti

Son düzenleme:
Su olanaklar varken kolay kolay alayli bir isim baskan olamaz uzun yillar. Aysal guclu bir yönetim kurarsa 2016ya kadar gider. 2016 da A. Dürüst gelir.
Bi gecis donemi yasayacak olursak Polat in geldigi donemki gibi iste ancak ozaman alayli bi isim tekrar baskan olur.

Terim diyorsunuz da bunu neye dayanarak diyorsunuz. Açıkçası ben futbol içinden gelen birinin başkan olmasını istemiyorum.

Ünal Başkan gibi bu işlerden anlayan birisi gelsin. En iyisi zaten devam etmesi olur !

I am the one who knocks!

Bu açıklamayı bırakacak olarak algılamadım.Yiyen varsa karşıma çıksın diyor bence.Geçen seçimde kimse aday olmamıştı ama o seçimde 2 sene üst üste şampiyonluğun ve çeyrek finalin etkisiyle kimse Aysal'ın karşısına çıkmaya cesaret edemedi.Bu sefer birisi karşısına çıkabilir.Umarım çapsız biri olmaz.

helvaci, adnan öztürk...

bunlar aday ola bilir tahminen. adnan öztürk olsun bari sevmesemde. Adam sert konusa biliyor en azindan ki türkiyede cene calana prim veriliyor.

Kibarca "bik bik konuşmayı biliyorsunuz, daha iyisini yapicam diyen varsa ciksin" demis.

-Tapatalk-

helvaci, adnan öztürk...

bunlar aday ola bilir tahminen. adnan öztürk olsun bari sevmesemde. Adam sert konusa biliyor en azindan ki türkiyede cene calana prim veriliyor.

adnan öztürk konuşmayı biliyor ama sadece tüpçünün gazetesine veya tv programlarına... sen hiç hayri kozak gibi çıkıp divanda konuştuğunu gördün mü?... başkanlığa aday olacak adam çıkar söyleyeceklerini divanda söyler insanların yüzüne karşı...

‘OYUMU VERMEYE HAZIRIM’

Bu konuda Hürriyet’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, önemli ifadelere imza attı.

Aday olup olmayacağını ve bu ihtimali sorduğumuz Ünal Aysal, “Adaylık şansım yüzde 50... Gelişmelere göre ve çıkacak adayların kalitesine göre kararımı vereceğim. Açık söyleyeyim; eğer kaliteli bir aday öne çıkarsa aday olmam ve kendisine tam destek de veririm. Galatasaray’ı ileriye taşıyacağına inandığım bir aday öne çıkarsa ona hem desteğimi, hem de oyumu veririm. Aksi takdirde ise ailem ve dostlarımla görüşüp konuştuktan sonra kesin kararımı vereceğim” diye konuştu.

kaliteli aday dediği kişi ali dürüst... başından beri başkanlığı ona bırakmaya çalışıyor... geçen yönetim değişikliğinde de gel sen başkan ol ben bırakayım dedi ama ali dürüst her zamanki gibi ikinci adam olmayı tercih etti... bu seçimlerde aday çıkmazsa ali dürüst'ü yönetimde görürseniz şaşırmayın... 2016da ünal aysal görevi zaten bırakacağını söylemişti...

ali dürüst ile ilgili tek korkum fatih terim sevdasıdır...

Haluk ulusoy başkan olsun bakalım tupcu filan orada 3 ay kalabiliyor mu? Siz ulusoyu fazla küçümsüyorsunuz adamın aklını alır ne fenerasyon ne aziz kalır. Yıllarca uğraştı aziz yinede bir şey yapamadı o yüzden bu dönemde bize futbolu ve karanlık işlerini bilen başkan lazım burjuma başkan değil..

Ali Dürüst veya Haluk Ulusoy aday olmadığı sürece başkan devam eder. Adnan Öztürk kaliteli bir isim değil.

Senden daha kalitelisi yok Aysal.

Abi diyorum işte. Pazar gecesi Serhat Ulueren bunları tek tek söylediği zaman adama küfretmiştim. Meğer doğru söylüyormuş.

-"Aysal, Çarşamba günü, arazi satışı için izin isteyecek" dedi aynen oldu.
-"İzni alamazsa seçim kararı alacak. Çünkü Galatasaray mali bir batağın içinde" dedi, aha seçim kararı alındı.
-"Eğer kendisi hariç başka bir aday çıkarsa, adaylıktan çekilecek" dedi, sonuç işte ortada.

Geri
Üst Alt