Ünal Aysal: "Kararım değişmeyecek"

o zaman yolu açik olsun, bütün hizmetlerin için de tesekkürler

Anlamıyorum arkadaş. Ne güzel başladın. Efsane başkan olma yolunda ilerliyordun. Sonra bir tek adamlık sevdasına tutuldun. Yönetimin kilit isimleriyle yollarını ayırdın. Hocayı gönderdin. Formalite isimlerin bollukta olduğu yeni bir yönetimle yeni bir seçim kazanıp yoluna devam ettin. Transfer ve hoca tercihlerinde yanlışlar yaptın. Yanlış yönlendirmelerin kurbanı oldun çok gereksiz paralar dağıttın oyunculara ve kulüplere.

Şimdi tekrar güçlü bir yönetim kurup güçlü bir düzeni tekrar oturtabileceğine inanıyor bu taraftar. Sende o vizyon var gitme diyor. Sen resmen kaçıyorsun. Yazık vallahi. Yazık.

Hoca gonderilmedi, kendi tuydu.

aynen öyle... üstelik 3 yilda 27 kupa kazandirmis bir baskandir kendisi.

drogba, sneijder gibi top class adamlari...

melo gibi bir efsanemizin olmasini saglayan bir baskandir...

Ayni zamanda Amrabat, Dany, Cris, Hajrovic, Sercan Yildirim, Hamit, Salih Dursun gibileri aldi ve onlar için az para da harcamadi.

Son 2 transfer dönemler dolayi bizi bu hale sokan insanlardan birisi dir Aysal baskan.

Ne kadar iyi baskan olsa da, bunlari inkar etmemek lazim.

Kalmasini isterdim, ama kendisi istemezse yapacagimiz birsey yok.
Hala en az 2 sezon, Ali Dürüst ve Haldun Üstünelli olan bir yönetimle çok basarili olacagini inaniyorum, eger kalsaydi tabii.

nolacak lan bize ne zaman bu ülkede üst düzey futbol ve üst düzey bir galatasaray izleyeceğiz.. hep aha bu sefer diyoruz seneye s...yoruz

Ayni zamanda Amrabat, Dany, Cris, Hajrovic, Sercan Yildirim, Hamit, Salih Dursun gibileri aldi ve onlar için az para da harcamadi.

Son 2 transfer dönemler dolayi bizi bu hale sokan insanlardan birisi dir Aysal baskan.

Ne kadar iyi baskan olsa da, bunlari inkar etmemek lazim.

Kalmasini isterdim, ama kendisi istemezse yapacagimiz birsey yok.
Hala en az 2 sezon, Ali Dürüst ve Haldun Üstünelli olan bir yönetimle çok basarili olacagini inaniyorum, eger kalsaydi tabii.

bunlardan hiçbirini aysal almadı. t. direktörler aldırdı ve çoğunu da senin imPARATORUN aldırdı. 8 milyonluk amrabat da dahil

bunlardan hiçbirini aysal almadı. t. direktörler aldırdı ve çoğunu da senin imPARATORUN aldırdı. 8 milyonluk amrabat da dahil

Terim mi yönetim ve aysal baskanla konusmadan, kulübün parasini harcadi? Birakin ya su komik mantiginizi.

Iyi transferler = Aysal
Kötü transferler = Terim

Çok komik mantik.

aysal tüpçünün yaveri olmuyor. divandaki terimsporlu dinazorlar yüzünden bırakıyor

adam zengın tabı yaveri olmaz..gider amerıkalarda surda burda yat turu dunya turu yapar..m. demırkolun soyledıgı bısey var...her sene dıvan kurulunda baskanı yonetımı haslıyorlar...dıvan kurulu ıcın yasayan 80 yasında adam var dıyor bunları cıddıye alacaksa ısımız var

aysalda tuyuyo suan

Olabilir ama terim'in ustune siyaset, medya yurumuyordu. Kimse Terimi zorlamadi, tam tersine terim kosturdu. Ama Aysal'i dinlediysen, aileme kadar medya laf etmeye basladi dedi, yalan degil esinin ustune haberler yapildi evi birakip kaçti diye ! bir kesimden "birak" mesaji geldi.

Adam adnan polat'in basina gelen bana gelmesin diye birakiyorum diyor ve "kendi açisindan" bence sonuna kadar hakli, dertsiz basina niye dert alsin.

Ikisini ayni sekilde yorumlayamazsin.

Sayın Başkan ÜNAL AYSAL çok haklı ,dün konuşmasının dinledim adeta İHANETe ugradım dedi anlıyan anladı.

Nasıl İHANET denilirse cevabı şu, hem Teknik adamdan hemde GS ın içersinden hatta kendi seçtigi yöneticden bile darbe yedi..

F.Terim dolduruşa gelerek GS tarihinde görülmemiş olarak GS ya İHANET etti , belki Metin Oktay olsaydı Fatih hoca bunu zor yapardı zira Fatihi o getirmişti GS ya..

Sayın ÜNAL AYSAL en başta A.Y ve FB yi çok rahatsız etti ,sonra TFF yi ve dahi bugüne kadar Sayın Ü.Aysala RANDEVU vermiyen ( ama FB in AMİGOLARINI Evinde agırlayıp Şeytanın arabulubugunda .AY.ı meclisten kurtaran Sn C.BAŞKANI R.T.Erdogında çok rahatsız etti..

Bütün bu sebebleri herkes çok iyi biliyor ŞİKE olayında FB ve TFF ve HUKUMETE destek vermedigi gibi onlarıda sert eleştirdi..

Neticede uzun yıllar Avrupanın spordaki ve ticaretteki DÜRÜSTlük dogruluk kavramlarını ,çok iyi bilen Sayın ÜNAL AYSAL bu kirli LİGE daha fazla dayanamadı..

ŞİKE yapanları devletin her kurumu kollayıp koruma altına alması ( örnek S... kurumu ikide bir GS ya CEZA kesti yada GEREKSİZ uyardı ,buna mukabil FB her istedigini borsada yaptı halada yapıyor..

Avrupa kültüründe Devletın tamamen tarafsız ve her kese eşit oluyorken burada ,sadece tek büyük Fb ( FB cumhuriyeti ) denilerek, istediigi şekilde Fb liler, heryerde AT larını oynatıyorlar..

Son DİVAN toplantısında Sayın başkana yapılan davranış Başkanın (İTİMAZSIZLIK -GÜVENSİZLİK) ve ŞİKE yapan adamın ise Fb camiasında adeta KAHRAMAN yapılması her türlü KİRLİ numaralarına destek verilmesi ,sayın Başkanın adeta içinde bir yanardagdan çıkan LAV veya GRIZU patlaması gibi , SEZAR ın Bürütüs ten yedigi İLK BIÇAK da son sözleri gibi SENDEMİ BRÜTÜS ( sendemi GS lı DİVAN üyeleri ) der gibi dün konuşmasında bunu kısmende olsa anlattı..

Yani Sayın başkan PATLADI bu ummadıgı yerden aldıgı darbelerin acısını yaşadı dünde açıkçada söyledi..

Fakat 2 sebeb söylüyerekte FB -TFF ve AKP yide HEDEF gösterdi ,( BEN BUNLARIN BANA VE GS ya karşı olan kinleri ve DÜŞMANLIKLARI ) nedeniyle aday olmıyacam dedi...

Şimdi onlar düşünsün , HEDEF olmak nasılmış görecekler ,yeni aday Sayın ALP YALMAN şöyle demiş dogrumu bilmiyorum( YALAN ise neden yalanlamadı ).

FB ŞİKE yapmadı, Fb yeniden yargılanmalı masumlugu çıksın mealında laf etmiş..

Soru şu GS FB maçında Fb HAKEM oyunularıyla GS yenerse ve Hakemlerle GS ı ezer seki eziyor ,ee o zaman Sayın A.YALMAN ne diyecek TFF ve FB li A.Y a ( hani savundugu ŞİKE CEZALISI adama ).

Tivitterde Ersin bey var Trabzonlu dün önemli tivit attı ,sakın GSlılar TFF yi protesto için sokaga çıkmasın zira ,olay çıkartılıp suç GS-T.S lulara mal edilecek ( tabi TSlularada sokaga çıkıp olay çıkarmayın yazmıştı).

Sebebide UEFA daha evvel TFF ye yolladıgı CEZA ları verin talımatını ,bunlar uygulamıyacak ancak KASIM ayına kadarda mühlet vermişler bu ŞABALAKLART o talimatta uymazsa toptan CEZA da helme ihtimalı varmı. ( belkide FİFAdan)

Bunlarda onlar CEZA vermeden burada Futbol yüzünden çok büyük olaylar çıktıgı vakit FİFA ya bende bu takımların hiç birini UEFA Maçlarına yollamıyacam diyecekler tabi bu arada ŞİKE işinden DÜŞMESİ gereken takımlarda bu KAOSta bir yerde YIRTACAKALR..

ERSİN BEYİN İZAH ETTİGİ AŞAGI YUKARI PLAN BU AMA ,NETİCEDE KUL HERŞEYİ İSTERDE ALLAH İSTEDİGİNİ DEGİL İSTEMEDİGİNİ NASİP EDER HAA BUNLARADA MUTLAKA HİÇ İSTEMEDİKLERİ NEYSE BAŞLARINA GELİR..
GS başkanlıgının önemide burada yatıyor bunlar o KİRLİ oyuna girdiklerinde Sayın ÜNAL AYSAL olursa bunlar rahatça AT oynatamıyacaklar..

Belkide FB in basketteki kirli oyununu defşifre edip SALONA çıkmayan GS ve o emri veren Sayın ÜNAL AYSAL FUTBOLDA buna benzer birşey yaparsa ( TFF ŞİKE işindeki TARAFLI yönetimi nedeniyle LİGten ÇEKİLİYORUZ ) dedigi anda Küresel GÜÇ dunya lideri ,Yeni Türkiye LAFLARININ İFLASI olur.
.
Dunya spor KAMUOYU sormıyacakmı 3-4 senedir ŞİKE ye ceza veremediniz ,yoksa FUTBOLUN işinde KARA BABALAR mı var diye..(eh varda biz biliyoruz dunyada ögrenir)

Sayın ÜNAL AYSALI GS başkanlıgından uzaklaştırılmasındaki en önemli GS dışı neden budur ,ŞİKECİ ŞABALAK lar korktular açıkacsı GS camisındanda ,destekde buldular o destekte DİVANDA kendini belirtti .

Halbuki bu aşamada DİVAN kurulu Sayın başkana hep destek tam destek deyip desteklemeleri gerekirdi..
Eski deyimdir 7 DÜVELE SAVAŞAN DEDELERİMİZ gibi ,GS ve Sayın Başkanda Savaştıgı DÜVEL ( devlet ) olmasada FB cumhuriyeti adıyla karalarbaglamış kişilerle adeta savaşıyor.

Sayın başkanın AİLESİNE bile laf edip karalayıcı haberleri servis etmiş bu ŞİKECİ ŞABALAKLARIN MEDYATÖR YAZARLARI.
Sayın başkan daha ne yapsın en kutsalı olan AİLE sinin bile ,bu KİRLİ lig düzeni için kullanılıyorsa benim burada İŞİM olmaz demiştir..

İşin en acısıda GS camiasından BAZILARI GS ya Başkana yapılan haksızca saldırılar karşısında SÜT DÖKMÜŞ KEDİ GİBİ durdular..

Yeni başkan olacak şahıs ŞİKE yok FB yeniden yargılansın hakkıdır derski ,GS yı husran dolu yıllar bekler.
Yok ŞİKE YAPAN CEZASINI çeksin derse Tarihteki en ONURLU yeri alır bu bu kadarda kesin ve net durumdur..

ALLAH hayırlısı ne ise onu nasip etsin,ŞER planı yapıp TUZAK kuranları da ALLAH bildigi gibi KAHRI PERİŞAN ETSİN.
AMİN İNŞALLAH...

Volkan ayisinda katilim cok daha yüksekti. Herhalde yeterince dillendirilmedi bu sefer.

herkes paylaşsın twitterdan, o oylamada ultraslan destek vermişti bunda destek vermiyor,

diğer taraftarlar kendi çabalarıyla bişey yapmaya çalışıyor, ua sus pus şu anda ne yazık ki..

herkes paylaşsın twitterdan, o oylamada ultraslan destek vermişti bunda destek vermiyor,

diğer taraftarlar kendi çabalarıyla bişey yapmaya çalışıyor, ua sus pus şu anda ne yazık ki..

Ultraslan 3 maymunu oynuyor. Isine gelmiyor tabi.

Başkan şu dakikadan sonra geri dönmesin.Güzel icraatları oldu ama aşırı profesyonel davrandı.İlk 2 seneyi bize kazandırdı ama şu sezon başında almış olduğu hayati kararlarla takımımızın alacağı kupalara neşter vurdu.
Arkadaş bari böyle kararlar alacaksın geçen sezon başlamadan hocayı gönderdin.Bu sene de takımı yeni bir hocaya emanet ettin.Sen gittikten sonra getirdiğin hoca ne kadar başarılı olacak muamma.Tek kelimeyle koskoca 1 yıl daha çöpe gittti.YAZIK...

Geri
Üst Alt