Ünal Aysal: “Kararım Kesin”

Terim'in başkan adayı olacağını sanmıyorum. Yeni adaylar tahmin etmek yerine Ünal Başkan ikna edilmeli.Yaş olarak ilerlemiş olsada gençlere taş çıkartan biri.

Ne kadar cabuk giderse, okadar iyidir. Bu takimi basarili kilan herkezi kisisel egosundan dolayi gönderdi, sonra 5 kere üst üste sampiyonluk derken, bu hallere düstük.

Ama ben sözüne itimat edemiyorum. Keyfine göre, bu lafindan da döner yeri geldigi zaman. Okadar lafini yedi, bunuda yer sonunda.

Bi sene şampiyon olamadık diye 15-20 yaşındaki ergenlerin ağzına meze oldun hala görüyoruz o ergenleri bol bol.ben olsam bu kadar beklemem bile.

Tam bir yalancı başkanımız var. Kimse burada öyle başkan böyle başına demesin. Fatih terim nasıl lafını yiyip giytiyse onların altında çalışmaya. Başkanda yok öyle salladı böyle salladı inecekler dedi oradan ağzını açıp bir kelime söylemedi. O görevini tamamlamadan benim gözümde koca bir yalancıdır.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye her 10 yılda geri gidiyor klişesini yaşıyoruz.. Başgan Manchini yerine takım yenildiğinde çözüm arayan, çözüm bulabilen bir Hoca getir 10 yıl garanti kalırsın

Fatih Terim bir sonraki seçimde ya başkan olacak ya da teknik direktör olarak geri dönecek adım gibi eminim.

# tapatalk #

sanmıyorum ama yönetime girer haa olurda bir mucize eseri başkan olursa terim işte ozaman yandık hemde ne yandık ne ekonomiden anlar ne adam yönetiminden ne kurumsallıktan ne piyasadan bagıra cagıra bişeyler yapmaya kalkar.

Ne kadar cabuk giderse, okadar iyidir. Bu takimi basarili kilan herkezi kisisel egosundan dolayi gönderdi, sonra 5 kere üst üste sampiyonluk derken, bu hallere düstük.

Ama ben sözüne itimat edemiyorum. Keyfine göre, bu lafindan da döner yeri geldigi zaman. Okadar lafini yedi, bunuda yer sonunda.

Bunlari 2002'de Fatih Terim ve Canaydin icinde soyluyormuydun yoksa suanda hep ayni seyleri yazmanin sebebi gonderilen ismin Fatih Terim olusumu?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

sanmıyorum ama yönetime girer haa olurda bir mucize eseri başkan olursa terim işte ozaman yandık hemde ne yandık ne ekonomiden anlar ne adam yönetiminden ne kurumsallıktan ne piyasadan bagıra cagıra bişeyler yapmaya kalkar.

Galatasaray kongresini iyi analiz edememissiniz. Istersen x isim ol 8 kere UST uste sampiyon yap, CL'yi getir yine baskan olamazsiniz.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt