Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal şuanda Lig Radyo'da | Canlı

tel nosu vermedıler gene arada

terim yalan oldu:D

Fatih Terim ekiple filan ugrasmaz futbolun tek sorumlusu olur gittiği yerde bence Terim gelmeycek.

futbolla ılgılenecek yonetıcı Ali Dürüst haliyle hoca Fatıh Terım olacaktır bırkere Fatıh Hoca'nın gecenkı acıklamalarındakı sevıncınden sozlerınden bellı bence secım malzemesı olmak ıstemıyor...sonucta Fatıh Hoca'da tek basına ıs yapamaz yonetımle koordınelı calısacak

Fatih Terim hiç bir zaman çıkıp da kendi ağzından, ben tek başıma çalışırım, ekip mekip istemem dedi mi ki, hemen o zaman Fatih Terim değil denilebiliyor?

Fatih Terim gelirse, tabi ki yine bir ekip olacaktır, Galatasaray'da da böyleydi, Milli Takım'da da.

Terim Gelmiyor Konuşmalara Göre !

Fatih Terim hiç bir zaman çıkıp da kendi ağzından, ben tek başıma çalışırım, ekip mekip istemem dedi mi ki, hemen o zaman Fatih Terim değil denilebiliyor?

Fatih Terim gelirse, tabi ki yine bir ekip olacaktır, Galatasaray'da da böyleydi, Milli Takım'da da.

Fatih Terim sevmez isine karisilmasindan.

fatih terim beşiktaşa giderse şaşırmayalım...duyum falan değil

ayrıca hoca konusunda baslarda calısmalarınız nerden olacak sorusuna Türkiye dedı tek bır ısım oda Fatıh Terım

Fatih Terim Futbol sadece benim olurmu dedi daha önce?

mourıho bıle tek sorumlu degıl gectı arkadas o devirler.

Beyler Lucescu tarif ediliyor gibi sanki !

Bu ne lan dakika başı reklam.

Profesyoneller hocanın işine zaten karışamaz..Terim yine istediğini yapar ekiple çalışır..

yok ya unal aysal olmus tam olmus hem de.. gayet akılcı duzgun fikirler koyuyo ortaya.. ben su hocayı getircem bu futbolcuyu alcam demiyor.. futbolu yoneticek profesyoneller hazır onlara bırakcam diyor.. ekip işidir kulup yonetmek diyor.. birlikte calısacak ekip olucak diyor.. cok da guzel diyor.. hadi insallah diyorum ben de :)

Geri
Üst Alt