Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal şuanda Lig Radyo'da | Canlı

Çok Anlamsız Bir Program Oldu Yapacağınız programın

sirf programa suc atmayin aysalinda anlatmak icin kastigi yok

biktim kurumlasma laflarindan

TAMPARCALİ formamizi geri getirecek esas olan budur

Şu arkadaşı kim yasaklıyacak? Nereye şikayet edebiliyoruz?

senınereye sıkayet edebılıyor

aralıkta ocakta transfer donemınde ınsanları kolpalarına ınandırmaya calıstın.senı ıhrac etmek lazım .adnan polat kılıklı

ya abı bırakın gs tv yı topcu lazım bu takıma

sifresiz olsa ne olacak

anlamıyorm boyle soru soran adamları

kalamısı falan soruyorlar allahm ya

Sana mi sorcaz ne soracagimizi ? Sen de sorsaydin o zaman kendin emek sarfedip. Benim icin GS sadece futbol teknik direktor degil. Kalamis sorusunu da ben sordum. Ada bu klubun en onemli konularindan biri , isletmecisi ile davaligiz , elbette nasil cozulecegini sormaliyiz egilimini ogrenmeliyiz. Keza Kalamis da fb tesislerini yenileyip yenileyip dururken bizim ordaki projeleri ogrenmek istememizden sana ne ?

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Aysal'in anladıgım kadarıyla kesinlikle Futbolla işi olmayacak. Adnan Öztürk ve Ali Dürüst ilgilenecek.. Futbolla ilgili sorulara bile kurumsallaşma falan sıkıştırıyor :D

Terim yatti büyük ihtimalle. Büyük hayalkirikligi oldu benim icin. Cok sartlanmistim. Diger aciklamalar tatmin etti beni. TD meselesi etmedi. Gerets´in gelmesini istemiyorum ya.

Terim yatti büyük ihtimalle. Büyük hayalkirikligi oldu benim icin. Cok sartlanmistim. Diger aciklamalar tatmin etti beni. TD meselesi etmedi. Gerets´in gelmesini istemiyorum ya.

terim gelmiyorsa olmasin baskan.

Sana mi sorcaz ne soracagimizi ? Sen de sorsaydin o zaman kendin emek sarfedip. Benim icin GS sadece futbol teknik direktor degil. Kalamis sorusunu da ben sordum. Ada bu klubun en onemli konularindan biri , isletmecisi ile davaligiz , elbette nasil cozulecegini sormaliyiz egilimini ogrenmeliyiz. Keza Kalamis da fb tesislerini yenileyip yenileyip dururken bizim ordaki projeleri ogrenmek istememizden sana ne ?

50 defa aradım acan yok.50 defa msj attım kı yazdım burayada.kendım emek sarfettım.

sen kalamısı soruyosn ama lıgden dusecektık.kalamısı koyarız 11 oynar.kalamısta once burası spor kulubu ve en onemlı vıtrını rezalet halde anladın mı?

fbyle kıyaslandırırken bu kulubun spor kulubu oldugunu ve futbol acısından suan onlardan cok gerıde oldugmuzu hemen unuttuk mu?

Teknik Direktöre Türkiye'den olacak dedi, arada kaynadı.

Geri
Üst Alt