Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

sevdigim yani sabirsiz olmasi. bu adam transferleri en kisa sürede bitirmeye calisir. son yillarda cok cektik son saniye transferlerinden. adamlar geliyor alisana kadar 6 ay geciyor sezon bitmis oluyor.

Cevap: Ünal Aysal şuanda Lig Radyo'da | Canlı

Bir haber felan verdim mi burda? verdiysem cezamı yemişimdir? uzatmanın ne alemi var..

her dedıgın yalan ve komık gelıyor o saatten sonra.bu forumda kendı reklamını yapıp yok twitter yok formspring saksakcı toplamaya calıstın

yanı burayı amacına alet ettın

Yalanci politik Helvaci'yi dinle sen Serdar abi, tam senlik. O seni tatmin eder abuk subuk cocuksu aciklamalariyla ...

abuk subuk cocuksu aciklama diyorsun da ben az once unal aysal i dinledim kurumsallasma deyip durdu.

50 defa aradım acan yok.50 defa msj attım kı yazdım burayada.kendım emek sarfettım.

sen kalamısı soruyon lıgden dusecektık.kalamısı koyarız 11 oynar.kalamısta once burası spor kulubu ve en onemlı vıtrını rezalet halde anladın mı?

Adama zaten aday olduğundan beri aynı sorular soruluyor. Sen olaya sadece futbol olarak bakıyorsun.

Galatasaray sadece futbol kulübü değildir.

Helvacı: Bizim amacımız futbol değil sporun hepsi....

her dedıgın yalan ve komık gelıyor o saatten sonra.bu forumda kendı reklamını yapıp yok twitter yok formspring saksakcı toplamaya calıstın

yanı burayı amacına alet ettın

Senden başka burda kimsenin hayal kırıklığına düştüğüne inanmıyorum..Sen önce konuşma uslubunu düzelt...

50 defa aradım acan yok.50 defa msj attım kı yazdım burayada.kendım emek sarfettım.

sen kalamısı soruyon lıgden dusecektık.kalamısı koyarız 11 oynar.kalamısta once burası spor kulubu ve en onemlı vıtrını rezalet halde anladın mı?

haklisinda adam daha secilmedi

Adnan Polat gibi atip tutmasini istiyorsunuz

Bu adam ilk projesini acikladiginda

Tum dallarla ilgiulenecek kisiler olucak

Unalı Aysal reyis Galatasaraya yeni kaynaklar acmak icin yollari deneyecek

Tabikide futbollada ilgilenecek

Yalniz Unal Aysal ben Drogbayi alicam demiyecek hic bir vakit

neden anlamak istemiyorsunuz bunlari?

Taraftar ayaklari yere basan tedbirli ucmayan konusmalara alismadigi icin begenmedi kimse konusmayi :) . Cok normal en iyi biz olucaz asicaz kesicez sampiyonuz heyyoooo denseydi daha cok sevilirdi konusma . Mesela deseydi ki biz Galatasarayiz ikinci olamayiz 3 sene de 3 sampiyonluk sozu veriyorum ozaman cok iyi olurdu daha cok sevilirdi bu konusma . Konusmalari mantikli adamin bahsettigine gore Fatih Terim gelmiyecege benziyorki beni en cok sevindiren olaylardan biri bu oldu . Keza taraftar uslanmamis ...

Öncelikli amacımız futbol, bunu anlamak çok da zor olmasa gerek.

Anaa bune ya adam çıktı konuşuo kendi kendine :D

Kayıt mı yapmış ?

hangisi daha iyi baskan olur bilmem ama

soylediklerine bakarsak helvacinin laflarindaki vizyon aysalinkine diz cokturur

Adama zaten aday olduğundan beri aynı sorular soruluyor. Sen olaya sadece futbol olarak bakıyorsun.

Galatasaray sadece futbol kulübü değildir.

en onemlı vırtınıdır abi.takım su haldeyken kafanı yastıga koyunca ne olacak bu kalamısın halı dıye mı dusunuyorsun

somut sorular sorulmadı futbolla ılgılı ,futbolcularla ılgılı laf alamadık.kızgınlıgım buna

Mehmet Helvacı: Teknik direktör ile anlaştık. 6 yerli ve 4 yabancı ile imza aşamasına geldik.

sen ne ogrendin bugun onu anlat

o kadar belliki yarim gonulle girdigi bu ise

ne demesi bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum. Fatih terim le anlaştık bitti , selçuk ve hamitle 5 yıllık sözleşme imzaladık, transfer bütçesi 70 milyon euro drogba ya da eto dan birini almayı düşünüyoruz gibi açıklamalar mı? bence gayet düzgün ve yerinde konuşuyor, Adnan Polatın bol keseden atıp hem kendini hem de taraftarı ne kadar sıkıntıya soktuğunu unutmayalım lütfen...

M. Helvacı:Galatasarayda kurumsallaşmaktan bahsedenler asırlık Galatasarayı bilmemektedir

Geri
Üst Alt