Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal şuanda Lig Radyo'da | Canlı

haklisinda adam daha secilmedi

Adnan Polat gibi atip tutmasini istiyorsunuz

Bu adam ilk projesini acikladiginda

Tum dallarla ilgiulenecek kisiler olucak

Unalı Aysal reyis Galatasaraya yeni kaynaklar acmak icin yollari deneyecek

Tabikide futbollada ilgilenecek

Yalniz Unal Aysal ben Drogbayi alicam demiyecek hic bir vakit

neden anlamak istemiyorsunuz bunlari?

korkuyoruz abı artık agzımız yandı cok

en onemlı vırtınıdır abi.takım su haldeyken kafanı yastıga koyunca ne olacak bu kalamısın halı dıye mı dusunuyorsun

somut sorular sorulmadı futbolla ılgılı ,futbolcularla ılgılı laf alamadık.kızgınlıgım buna

Adama soruluyor ve adam zaten pek açık konuşmuyor. Elli defa programa katıldı açıklamıyor işte zorlamaya gerek yok.

ne demesi bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum. Fatih terim le anlaştık bitti , selçuk ve hamitle 5 yıllık sözleşme imzaladık, transfer bütçesi 70 milyon euro drogba ya da eto dan birini almayı düşünüyoruz gibi açıklamalar mı? bence gayet düzgün ve yerinde konuşuyor, Adnan Polatın bol keseden atıp hem kendini hem de taraftarı ne kadar sıkıntıya soktuğunu unutmayalım lütfen...

adnan polat yalanci diye siz bakkalada gitmeyin sakin haaaa

oda kazikliyabilir sizi

50 defa aradım acan yok.50 defa msj attım kı yazdım burayada.kendım emek sarfettım.

sen kalamısı soruyon lıgden dusecektık.kalamısı koyarız 11 oynar.kalamısta once burası spor kulubu ve en onemlı vıtrını rezalet halde anladın mı?

O senin dusuncen. 10 tane sorunun 9 u futbol. Yetti artik futbol .. Kotu gitti iste , degistirilmesi icin gerekenler yapilacak. NE sorulsun daha futbolla ilgili , yabanci profesyonellerden destek alinacak , tek direktor ismi zikretmiyor , yildiz ve yeterliligi olan oyuncular alacagiz diyor. Ne duyulabilir baska , herseyi soyledi. Spesifik seyler soleyemez. Teknik direktor soruyosun solemiyor , oyuncu zaten solemez. Haliyle merak edilenler havada kalacaktir.

Ben bugun Point otelde Unal Aysal ve ekibinin secim ofisindeydim . Ciddi bir calisma var , 1 saat kadar kaldim , celal gurcan , ali durust ve adnan ozturk oradaydi. oncelikli amaclari katilimi yukseltmek , kazanmaktan ziyade olabildigince cok oy almak. Bahsettiginiz yonetici pozisyonlari , sirketlerdeki kisilerin yerine gelecekler , florya ve tesislerdeki profesyoneller , hepsi belli .. ancak bu semalar bize dahi gosterilmiyor. durustcesi ogrensem ve gosterilse bile paylasmam , zira aciklanmasini istemedikleri seyi ogrendim diye sizdirmak dogru olmaz , gazeteci degilim neticede.

bu yuzden somut cevap alinamayacak futbolla ilgili sorular son derece yersiz. arda gidecek mi nasil bir soru. arda gidiyorum derse zorla tutamazsin . ya da kimler gidecek nasil bir soru , adam daha secilmemis bile ,boyle bir cevabi nasil verir , kim gelecek nasil bir soru ,anlasmadan isim verebilir mi ... bu yuzden futbolla ilgili sorular esas sacma olanlar , birbirini tekrar eden sorular.

kusura bakmayin biz klup uyeleri olarak sadece futboldan ibaret gormuyoruz klubu. bu klubun yapilacak bir ton isi var. en onemlisi futbol da olsa

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Mehmet Helvacı: Teknik direktör ile anlaştık. 6 yerli ve 4 yabancı ile imza aşamasına geldik.

Emre Toraman, Hürriyet Göçer, Veysel Cihan, Elyasa Süme, Benny Mccarthy, Gattuso, Nesta falan.

Tamamen yem atıyor bence, elimizi çabuk tutuyoruz gibilerinden.

Galatasaray'ın milyon dolarları önemli falan 1 kuruşu bile önemli demişti, yani yüksek maliyetli transfer beklemeyin, yaşlı, bonservissiz...

Adama soruluyor ve adam zaten pek açık konuşmuyor. Elli defa programa katıldı açıklamıyor işte zorlamaya gerek yok.

en azından soruldugunda ewet hayır degılde

bu ısımler sorulsaydı,adam taraftarımız merak etmesın gereken yapılacaktır deseydi ıcım rahatlayacaktı

Helvacı çok iyi konuşuyor,dinleyin ölmezsiniz.

hangisi daha iyi baskan olur bilmem ama

soylediklerine bakarsak helvacinin laflarindaki vizyon aysalinkine diz cokturur

Lafla peynir gemisi yürümez hocam. Ben Mehmet Helvacı'nın hiçbir söylediğine inanmıyorum. Ünal Aysal çok samimi konuşuyor. Aklıma takılan tek konu sürekli olarak sadece mevcut durum ile transfer çalışmalarını yürüteceğiz demesidir. Onuda zamanla göreceğiz diye düşünüyorum.

O senin dusuncen. 10 tane sorunun 9 u futbol. Yetti artik futbol .. Kotu gitti iste , degistirilmesi icin gerekenler yapilacak. NE sorulsun daha futbolla ilgili , yabanci profesyonellerden destek alinacak , tek direktor ismi zikretmiyor , yildiz ve yeterliligi olan oyuncular alacagiz diyor. Ne duyulabilir baska , herseyi soyledi. Spesifik seyler soleyemez. Teknik direktor soruyosun solemiyor , oyuncu zaten solemez. Haliyle merak edilenler havada kalacaktir.

Ben bugun Point otelde Unal Aysal ve ekibinin secim ofisindeydim . Ciddi bir calisma var , 1 saat kadar kaldim , celal gurcan , ali durust ve adnan ozturk oradaydi. oncelikli amaclari katilimi yukseltmek , kazanmaktan ziyade olabildigince cok oy almak. Bahsettiginiz yonetici pozisyonlari , sirketlerdeki kisilerin yerine gelecekler , florya ve tesislerdeki profesyoneller , hepsi belli .. ancak bu semalar bize dahi gosterilmiyor. durustcesi ogrensem ve gosterilse bile paylasmam , zira aciklanmasini istemedikleri seyi ogrendim diye sizdirmak dogru olmaz , gazeteci degilim neticede.

bu yuzden somut cevap alinamayacak futbolla ilgili sorular son derece yersiz. arda gidecek mi nasil bir soru. arda gidiyorum derse zorla tutamazsin . ya da kimler gidecek nasil bir soru , adam daha secilmemis bile ,boyle bir cevabi nasil verir , kim gelecek nasil bir soru ,anlasmadan isim verebilir mi ... bu yuzden futbolla ilgili sorular esas sacma olanlar , birbirini tekrar eden sorular.

kusura bakmayin biz klup uyeleri olarak sadece futboldan ibaret gormuyoruz klubu. bu klubun yapilacak bir ton isi var. en onemlisi futbol da olsa

sen kulup üyesi,bende kulubu futboldan ıbaret gormuyorum ancak en onemlı dalı rezalet haldeyken ustune tıtrenılmesı bı daha bunların yasanmamasını ıstıyorum.uzun uzun yazmıssında anlatmak ıstedıgım cok acık

ardanın takımda gıdıp gıtmeyecegını pekte merak etmıyorm.bencede sacma soruydu

Helvacı 1. taahhüdümüz: Galatasaray bütçesinin tamamı genel kuruldan onay alacak. Şu an onaylanan bütçe %20 dir kalanları şirketlerdedir hesabı sorulmayandır

korkuyoruz abı artık agzımız yandı cok

Valla bende korkuyorum

Simdi Bu Helvaci olan adam Galatasaray Kurumsal zaten diyor

Ulan Kurumsal olan Klubu yonetdiginiz sekli semali gorduk

Hangi kurumsaldan bahs ediyorsun,

Bu arada Helvaci laf karabaligi yapiyor

Unal Aysalin en sevdigim soylentisi İstikrarin olacagidir

Ozhan Canaydin -Adnan Polat donemleri İstikrarmi gordu,

Bu nasil Kurum ki istikrari yok

Lafla peynir gemisi yürümez hocam. Ben Mehmet Helvacı'nın hiçbir söylediğine inanmıyorum. Ünal Aysal çok samimi konuşuyor. Aklıma takılan tek konu sürekli olarak sadece mevcut durum ile transfer çalışmalarını yürüteceğiz demesidir. Onuda zamanla göreceğiz diye düşünüyorum.

ben hic oyle gormuyorum

calisanimdan ozur dilemem lafina verdigi cevap ise cok ama cok kotuydu

şimdi açıklamalarda dediği gibi daha ortada resmi olarak seçilmediğini, resmi olarak yetki almadığı için görüşmelere başlıyamıyoruz lakin çalışmalarımız var diyor... şimdi şunu anlamamakta ısrar edenlerimiz var, yine aynı örneği vereceğim; "ben futbolcu olsam ve Ünal Aysal benimle görüşmeye gelse, - daha başkan seçilmemişsin resmi yetkin yok neyi görüşmeye çalışıyorsun, sen helebi başkan seçil ondan sonra konuşuruz" der kestirip atarım. siz sanıyormusunuz diğer kişiler x kişi ile anlaştık şukadar toopcu getircez şölye yapcaz dediklerinde 15 mayıs sabahı "çoğunluk sağlanırsa 8 mayıs sabahı" yeni görevliler selam ben ahmet selam ben mehmet diyerek antrenman sahasına çıkacağını ?

çalışanımdan özürdilemem lafınada güzel cevap vermiş oldu, Bende para verip iş yaptırdığım adamdan özür dilemem açıkcası, gölgelerin gücü adına güç bende artık nihahahaha

Helvacı 1. taahhüdümüz: Galatasaray bütçesinin tamamı genel kuruldan onay alacak. Şu an onaylanan bütçe %20 dir kalanları şirketlerdedir hesabı sorulmayandır

cok dogru bir is yapmis olur,baskanlar kulubun sahibi degil basinda duran kisidir,istedigi gibi at kosturamaz.

ben hic oyle gormuyorum

calisanimdan ozur dilemem lafina verdigi cevap ise cok ama cok kotuydu

Neden kötü olsun zaten bir haksızlık varsa ortada gerekeni yaparım dedi. Çalışanıma haksızlık yapmadıysam ve ona karşı sorumluluğumu yerine getirdiysem özür dilemem dedi. Dikkatli dinlemiyorsunuz sanırım.

şimdi açıklamalarda dediği gibi daha ortada resmi olarak seçilmediğini, resmi olarak yetki almadığı için görüşmelere başlıyamıyoruz lakin çalışmalarımız var diyor... şimdi şunu anlamamakta ısrar edenlerimiz var, yine aynı örneği vereceğim; "ben futbolcu olsam ve Ünal Aysal benimle görüşmeye gelse, - daha başkan seçilmemişsin resmi yetkin yok neyi görüşmeye çalışıyorsun, sen helebi başkan seçil ondan sonra konuşuruz" der kestirip atarım. siz sanıyormusunuz diğer kişiler x kişi ile anlaştık şukadar toopcu getircez şölye yapcaz dediklerinde 15 mayıs sabahı "çoğunluk sağlanırsa 8 mayıs sabahı" yeni görevliler selam ben ahmet selam ben mehmet diyerek antrenman sahasına çıkacağını ?

Helvacı elimizi çabuk tutuyoruz diye yem atmak istiyor, ben de inanmıyorum açıkçası.

sen kulup üyesi,bende kulubu futboldan ıbaret gormuyorum ancak en onemlı dalı rezalet haldeyken ustune tıtrenılmesı bı daha bunların yasanmamasını ıstıyorum.uzun uzun yazmıssında anlatmak ıstedıgım cok acık

ardanın takımda gıdıp gıtmeyecegını pekte merak etmıyorm.bencede sacma soruydu

adam soylediya bir daha bu yili yasamayacaklarina yasamayacima soz veriyorum

Bunu yapmasi mumkun degil , kim secilirse secilsin boyle bir karari alamaz. Elbette onemli bir konu bu , divanda da tartistik bunu koridorda cok kez. guzel bir vaat ancak tuzuge madde koymakla sirket yonetim cizelgelerine kafana gore mudahele edemiyosun. Ama dedigim gibi onemli konulardan biridir bu da

Geri
Üst Alt