Ünal Aysal: "Lucescu öncelikli tercihimiz"

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
869fdaysal-1_YJX2I%20%28Kopyala%29.jpg

Aysal, TrtSpor’da yayınlanan ”Kupa Anatomi” programında özellikle Lucescu ve Mancini ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

Haberin Devamı GSCPortal'da...

canaydin lucescuyu kovup ftyi getirdiginde ayni seyi demisti taraftarin gonlundeki isim fln diye

gereksiz bir sey soylemis bashkan

Yarım kalan sevdamızdır Luce gel reyiz tamamla o gün yapamadıklarını.

Alman Ekolü dendiğine göre Hollanda'lı Jol, Co, Koemann gibi adaylardan da kurtulmuş olduk.

Doğru karar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

canaydin lucescuyu kovup ftyi getirdiginde ayni seyi demisti taraftarin gonlundeki isim fln diye

Adamdan zeka fışkırıyor.

Canaydın saf bir adamdı, Allah rahmet eylesin.

Ama Aysal öyle değil.

Diyor ki burada eğer ki başarısız olursak bana istifa demeyin artık. Ben sizin her dediğinizi yapıyorum.

Drogba dediniz getirdim

İlk geldiğimde Terim dediniz uyuşamayacığımı bildiğim halde 2 sene çalıştım.

Şimdi de Lucescu diyorsunuz getiriyorum diyor.

Sırf bunu yüzünden başarısızlıkta eleştiri alması artık çok zor.

Dün öğlen bi uyudum kalktım Mancini gitmiş.Bugün yine 1 saat uyudum kalktım bu açıklama.Yarın da totemi bozmazsam Luce HO

Başkanım hem akıllı hem ileri görüşlü bir adamsın. Sana güveniyoruz ALLAH yardımcın olsun.

Ukrayna diye birsey kalmadi zaten, ülke gitti parcalandi bunlar seneye ligi bile acmaz. Luce'ye bizim kadar baska kimse para teklif etmez, %95 Lucescu bizde.

Bence bugünün taraftarı daha nankör olsa da daha bilinçli.Mesele yıllardır beğenmediğimiz Barış, Sarp, Ayhan'ı profosyoneller hep takımda tuttu ama sonuç ortada.Başkanın kararlarını alırken kamuoyunu göz önünde tutması örnek bir yönetici profili.

Ayni degil. Canaydin, elindeki imkanlara ragmen cok basarili olmus bir hocayi yollayip o dedigini yapmisti. Aysal, bos olan bir goreve taraftarin istedigi bir ismi getiriyor. Canaydin resmen agzimiza cicmisti.

Umarım kazanma hırsı ve başarıya açlığı eskisi gibidir. Ciddi şüphelerim var bu konuda. Shakhtar ve Galatasaray çok farklı iki kulüp. Bir tarafta istediği oyuncuyu çok rahat bir şekilde alabilecek bütçeye sahip bir takım ve elindeki kadro yapısı da yüksek potansiyelli oyunculardan kurulu. Diğer tarafta dar bir kadro yapısı, düşük bir transfer bütçesi olan, buna rağmen Şl'de bu yıl finali hedefleyen açıklamalar yapan yöneticilere sahip bir kulüp. bunu başarabilmek için başarıya açlık olmalı.

Adamdan zeka fışkırıyor.

Canaydın saf bir adamdı, Allah rahmet eylesin.

Ama Aysal öyle değil.

Diyor ki burada eğer ki başarısız olursak bana istifa demeyin artık. Ben sizin her dediğinizi yapıyorum.

Drogba dediniz getirdim

İlk geldiğimde Terim dediniz uyuşamayacığımı bildiğim halde 2 sene çalıştım.

Şimdi de Lucescu diyorsunuz getiriyorum diyor.

Sırf bunu yüzünden başarısızlıkta eleştiri alması artık çok zor.

Aynen. Luce gelir ve basarisiz olursa taraftar baskana bir sey diyemez cunku taraftarlarin 90% mancini'nin gidip luce'nin gelmesini istiyordu.

Keske balotelli'yi de getirebilse baskan :)

Aynen. Luce gelir ve basarisiz olursa taraftar baskana bir sey diyemez cunku taraftarlarin 90% mancini'nin gidip luce'nin gelmesini istiyordu.

Keske balotelli'yi de getirebilse baskan :)

O ayarda transfer yapamayacağımızı bildiği için Mancini ile yolları ayırmayı düşündü zaten Aysal.

Balotelli çok zor bir ihtimal.

Alex'i kaçırmasak iyiydi.

Neyse artık önümüze bakacağız.

Olcan/Töre, Mevlüt, Sağ kanat, ve stoper ile transferi kapatırız.

O ayarda transfer yapamayacağımızı bildiği için Mancini ile yolları ayırmayı düşündü zaten Aysal.

Balotelli çok zor bir ihtimal.

Alex'i kaçırmasak iyiydi.

Neyse artık önümüze bakacağız.

Olcan/Töre, Mevlüt, Sağ kanat, ve stoper ile transferi kapatırız.

Ben stoper alacagimizi sanmiyorum artik. Belki chedjou ile takas yapariz. Ama takas olmazsa al(a)mayiz gibi duruyor. Mevlüt ve olcan luce'nin istemesi takdirinde gelecektir. Töre de ancak takas yoluyla (hajrovic) olur olursa.

Luce'ye güvenim tam. Gerekirse kiralik oyuncu aliriz ve yine costurur takimi. Adam fleurquin, perez, victoria gibi adamlardan max verim aliyordu.

Bu sene cl'de yari finale ciksak süper olur. Kasaya biraz para doldururuz :)

Geri
Üst Alt