Ünal Aysal Müjdeyi Verdi!

song ve pato gelsin hemen forma alayim 9 # Pato diye gerci 7 daha cok yakisir ama :D

Çok geç kalındı bence. Bu adamların takıma alışıp form tutması, bizim yabancı dil özürlüsü Türklerle anlaşması ve uyum sağlaması derken devre biter.

Almeida ve balTa midir onu degilde cidden song ve sağlam bir forvet ile hersey değişebilir ama umudum yok.

2 transfer yetmez 4 transfer gerekli.telles yerıne 1 adam veysel yerıne 1 adam burak ve selçuk yerıne 1 adam ve hatta 1 stoper.5 adam gerekli.

Gidecekler

Ontivero dany eboue amrabat/umut

Gelecekler

Stoper forvet önlibero

Amrabatı göndererek büyük hata yaparız

Amrabat formda şuan cl de ve ligde iş görür

Bruma iyi güzel ama sadece brumayla gitmez amrabat tecrübeli

Yasin yetersiz sinan da aynı şekilde

2-3 Kşi gelecek diyor demekki tarık ve almeida gelir daha fazla bişey beklemein. Song ve doumbia için uğrstık ma alamadık derler

başkan ortalığı patlatacaksan, bu sene o sene. inşallah sponsor parası gelir şl parası da. transfer şov bekliyorum. sneijderin yanına yeni yıldızlar bekliyorum.

amin

dany gider podolski-doumbia dan biri gelir. yanında olursa tarık olur.

Bu saate kadar aklınız neredeydi diye sorarlar adama.

Lüzumsuz adamlarla doldurdunuz takımı şimdi de göndermenin peşindesiniz. Yok Ontivero'ymuş Endoğan Adili'ymiş. Saçtınız paraları sağa sola ya şöyle mantıklı iş yapan bir yönetim niye 10 yıldır geliyor bu takımın başına anlamıyorum.

Ünal Aysal'ı çok takdir ediyordum ama şu son kurduğu yönetim resmen rezalet. İçlerinde bir tane futboldan anlaya iş bitirici bir adam yok.

Amarabat'ın kiralık gitmesi malca bir hareket olduğundan kesin kiralnır.

Geri
Üst Alt