Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

flas flas flas flas

ünal aysal hamit olayinda misilleme yaparak real madridin kalecisi casillasla anlasti :)

Cevap: Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

Başkan Fabregas'ı al....Artık ancak bu keser beni...Bütün GSC yi keserim...

Baros kalacaksa başka yabancı forvet gelmez bence

Hazard,Drogba yönetimin uğraştığı

Pirlo Fatih Terimin istediği

Drogba11 - Elmander9 çok fena olur vallahi :D:D:D

Cevap: Ünal Aysal NTV Spor'da | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

taarabt unutuldu beyler :D

Bülent TUluna da sallamak yersiz oldugunu görmüs olduk.

Baskanin vizyonu ap ayri, yönetimin vizyonu cok genis. Kurumsallasma derken bazilari Galatasaray bir kurumdur zate diyordu. ( Helvaci)

Adnan Sezgin bile olsa bu yapi icinde bir cevher muammelesi görür.

üstümüzden ölü toprağını aldı başkan.

Beyler Pirlonun son durumunu bilen varmı Juveyle kesin anlaştımı acaba.Benimde aklıma Pirlo geldi çünkü ilk.Teriminde eski öğrencisi 31 yaşında sanırım.

drogba bence hayaldi ve hayal oldu bence elmander almakla forvet transferi bitmistir bence baros elmader bir tanede yerli alicaklar bance

Adam telegolde drogbayla ilgilenmiyoruz dedi bu programda kekeledi ve resmen ilgileniyoruz manasını verdi.. 2-3 tane dünya yıldızı açıklayacağız gibisinden mesaj verdi.. Türkiye'nin seveceği heyecanlandıracağı isimler dedi.. Ve önemli isimler alacağız dedi..

Bülent TUluna da sallamak yersiz oldugunu görmüs olduk.

Baskanin vizyonu ap ayri, yönetimin vizyonu cok genis. Kurumsallasma derken bazilari Galatasaray bir kurumdur zate diyordu. ( Helvaci)

Adnan Sezgin bile olsa bu yapi icinde bir cevher muammelesi görür.

adnan sezgin anca zaza dayının cevheri olur:D:D:D:D

bu noktadan sonra beni drogba bile kesmez messi yi bekliyorum:D

yanlız benim gözüm korktu :) eğer dediği gibi herşey rast gider inşallah birde avrupada başarılı olursak bu reis messiye talip olur demedi demeyin :lol:

allahım iyiki fenerli değilim,şimdi ezik ezik bakmak nasıl bişey kim bilir..

len oğlum şampuan olcanız gidin hele onlan ilgilenin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt