Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

Keitayı alsın başkan son zamanlarda gördüğüm takımmızıda en güzel orta açan adamdı :(

Cevap: Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

Hazard gelirse ben maç falan izlemem öyle takım mı olur lan .:D

Kallströmler Elmanderler Hazardlar anne bize niye almıyorsun der rakipler bizde niye yok der :D

eger drogba gelirse yarın işyerime( istanbuldan tekirdağa) E-5 in sol şeridinden koşarak gidicem.. mahmut bey gişelerindeki KGS geçişindeki o engelden atlaarak geçicem. allaahhım sana geliyorumm :D:D

Etik kelimesi geçtiğine göre Selçuk bence.

Başkandaşlar, yayını izleyemedim. Özet geçecek bir candaş var mı acep ? :)

Elmander yarın açıklanacak, Kalstrom %80 bitmiş gibi konuştu, td İmparator oldu , çok önemli bir kaleciyi bu hafta açıklayabiliriz dedi,basketbolda ise Ersan İlyasovayla görüşüyoruz.Bunlar aklımda kaldı :)

şeref aydının söylediği isim pirlo olabilir mi?basında geçmiyor gerçi ama...

srfydn Şeref Aydın N.

olur mu olmaz mi bilmiyorum ama o oyuncu cok isteniyor. medyada da adi sikca geciyor zaten. bu arada elmander'i bitiren kisi bulent tulun :)

vor 47 Sekunden

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

baskanin su an ismini aciklamam etik olmaz dedigi oyuncu cok klas ortalar yapar. elmander'i gol krali bile yapabilir. baska da ipucu yok :)

hazard'mi beyler?????

yerli mi yabanci mi:D

angut.com da cikcikler tırsmış bizim transfere sallıyolar kedi koca popolu diaları harika çocuk scotshbraytlar cristian havuç baroniyi ne çabuk unuttular :) tırsmışlar aga hastasyız aysalın dedeeeeeeeeeeeeee :D

şeref aydın bişe bilmiyor beyler ona sadece imzalar atıldı hayırlı olsun dediğinde inanın :)

Drogba, Hazard, Selçuk, Akınfeev veya Stekelenburg.. Bunlar manyak olur....

srfydn Şeref Aydın N.

iyi orta yapar diyorum, "drogba mi abi?" diye soruyor birisi :))))

23 saniye önce Favorilere ekle Yanıtla

»

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

hala turk mu yabanci mi diye soran var yahu :) turk, iyi orta yapar, genc sayilabilir, galatasarayli oldugu soylenir. yeter bu kadari :)

57 saniye önce Favorilere ekle Yanıtla

»

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

olur mu olmaz mi bilmiyorum ama o oyuncu cok isteniyor. medyada da adi sikca geciyor zaten. bu arada elmander'i bitiren kisi bulent tulun :)

Arkadaslar, fazla yazmayin. Takip edemiyorum. :)

süpriz kaleci diyor başkan. trabzonlu onur olmasın?

Arkadaslar Türk. Adi sik sik aniliyor bana gelen bilgi bu derken Seref abi aciklamis zaaten

1 hafta içinde transferler açıklansın. Diğer hafta finaller başlıyo. Sınav kağıdına kadro yaparım artık :D

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

Yoksa?
mehmetyozgatli.JPG
Bence kesin Mehmet yozgatlı ben bu gece uyuyamam şimdi :lol:

srfydn Şeref Aydın N.

vor 47 Sekunden

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

baskanin su an ismini aciklamam etik olmaz dedigi oyuncu cok klas ortalar yapar. elmander'i gol krali bile yapabilir. baska da ipucu yok :)

hazard'mi beyler?????

Başkan'ın etik olmaz diye kastettiği isim Selçuk İnan'dı bence ve Şeref'te kapta çalıştığına göre transferi yakında açıklanacak olan birisi olmalı ki, Şeref bunları söyleyebilsin. Kesinlikle Selçuk İnan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt