Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

hacı noluyo yaaaaaa.benmi içtim forummu dönüyo?Başkan mı içti :D

Ne içtiyseniz bana da verin uleee :D

haberlere bak.İnanılmaz sayın seyirciler...

Cevap: Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu | Teknik Direktörümüz Açıklandı: Fatih Terim

bu arada

9287__terim.jpg

Ben en iyisi doktordan bir haftalik rapor alayim,önümüzdeki hafta cok hareketli gececek.

Kaleci Igor Akinfeev'dir.

Buffon muhabbetlerini falan bırakın.

kimse şunu konuşmuyor arda gidiyor muhtemelen.

Eğer içinde gitmek varsa, gidecek, kafasında Galatasaray'ı bitirmiş bir oyuncuyla yola çıkamam dedi. Yerine Taarabt yada Eden Hazard gelirse buyursun yolu acık olsun :D

Nani,Hazard,Bale,Fabregas,Sanchez,Hamsik,Zarete vs..

Arkadaslar lütfen kizmayin ama Drogba haberi tamamen yalandir.

Sormayin nerden aldin bilgiyi diye ve üstüme de gelmeyin. Sadece simdiden hayal kurmayin diye yazdim.

Bilgi kesin gibi bence.

Kaleci Igor Akinfeev'dir.

Buffon muhabbetlerini falan bırakın.

katılıyorum.buffon casillas cesar saçmalıklarını bırakalım.evet ünal başkan beynimizi döndürdü ama sarhoş gibiyiz yahu.bana kalırsa akınfeev bile zor ama içimden o geçiyor.

Valencia alınsa manudan keita yı resmen unutturacak adam ah keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt