Ünal Aysal Özel Uçakla Madrid'e Gitti

Cevap: Ünal Aysal özel uçakla Madrid'e gitti

ünal başkan bildiğin the godfather terk :D o ne karizma ya havaalanına girişte bütün personel hazırolda bekliyor,büyüksün be başkan

göruntuleri izledim de,sanki polat alemdar operasyona gidiyor:D

Böyle uçak takibi yapan bir site vardı. Neresiydi orası? :o

arkadaşım arda gidici baros talip çıkarsa satılacak orta saha ya muntari yi yaz bari sol bek te çağlar var kaleye muslera gelse bile çok fazla hatalı gol yiyor yanına serdar kulbilge alınırsa sorun olmaz uijfalusi yerine perea alınsın bari forlanın yerine ederson yada ronaldinho 10 numara olur baros un yerine drogba veya o tarz 33 yaşında forlan olmamalı drogba da yaşlı ama 5 sene oynar

gelecek sene yi bırak arda bu sene kalmıcak gibi görünüo

Bence de muslera tek başına kalırsa kalede sorun olur.Serdar ve Muslera beraber geçerse kaleye çok iyi olur,çok güzelde iyi olur.

Ayrıca Ünal Aysal profesyonellikten bahsediyor,ama futbolcu transferi için görüşmeye gidiyor.O da sisteme uymaya başladı.

bakıyorum bulamadım özel jetiyle gitti

Aksama donarlarmi acaba paket ile birlikte ?

insallah uyuzfaluji gelmez, hiç sevmiyorum, forlan hele hele reyes insallah gelirler, reyes sagda harika olur solda arda, tadindan yenmez

yonetim madride gidiyorlarsa zaten davetsiz misafir olarak gitmiyorlar demekki önemli bir yol katedilmis, Baskan aysal sadece valizi birakmaya gitti :)

Ayrıca Ünal Aysal profesyonellikten bahsediyor,ama futbolcu transferi için görüşmeye gidiyor.O da sisteme uymaya başladı.

bulent tutluna guvenerek boyle demisti bakti onda bir mok olmuyor mecbur is basa kaldi simdi haldun olacaktida is coktan bitmisti.

Ünal aysalin uÇak aldiĞini yazdiĞimiz konuda uÇaĞin kuyruk num arasi yazilmiŞti sanirim.

Bİlen var mi

Uçağı buldum.Numarası bu: TK1859 :D

Dün gece haberlerinde bu 3 isimle birlikte Porto'dan Cristian Rodriguez'in de adı geçmişti. Reyes'in alternatifi olarak düşündüm ben ama muhabir bu 4 oyuncuyla ilgilenildiğini söyledi

abdi ipekçide bomba patlar mı?

Dün gece haberlerinde bu 3 isimle birlikte Porto'dan Cristian Rodriguez'in de adı geçmişti. Reyes'in alternatifi olarak düşündüm ben ama muhabir bu 4 oyuncuyla ilgilenildiğini söyledi

porto madrid çok uzak değiller,ordanda jete rodriguezi alırlar ve operasyon başarı ile tamamlanır :D

Geri
Üst Alt