Üye Görüşü Ünal Aysal, Prandelli'yi Gönder

Ceyhun Kolos

Cezalı
Kendisi TRT'de istediğimiz zaman tazminatsız göndeririz şeklinde açıklaması vardı.

Mümkünse getirdiği gibi yollasın hatasını biraz olsun affettirsin yoksa Duygun'un tazminat sebebiyle yollayacağı yok.
Prandelli'de istifa edecek gibi gözükmüyor.

Ceyhun affına sığınarak bunlar yurttan sesler korosu. Aysal ilk iki sene ve yönetim değişikliğinden sonra Galatasaray için değil kendi itibarı için koltuğu kullandı. Apar topar bırakıp giden birisi bunu yapar mı sence?

GT-I9300 Tapatalk

Ceyhun affına sığınarak bunlar yurttan sesler korosu. Aysal ilk iki sene ve yönetim değişikliğinden sonra Galatasaray için değil kendi itibarı için koltuğu kullandı. Apar topar bırakıp giden birisi bunu yapar mı sence?

GT-I9300 Tapatalk

Bende ironi için açtım konuyu zaten.

Unal Aysalın yönetim değişikliği sonrası hiç bir sözüne inanmadım çünkü oradan itibaren çelişkili ve yalan konuşmaya başladı, kisaca Adnan-Polatlaştı.

Ünal Aysal Prandelli'nin sene sonuna kadarki alacaklarını tazminattan saymadığı için Prandelli'nin tazminatı yok dedi. Karşısında mal olduğunu düşünüyor sanırım. Doğru ifade şu olmalıydı; "Prandelli'yi gönderirsek ekibiyle birlikte bu sene sonuna kadarki tüm alacaklarını ödememiz gerekir, bunun dışında ek bir tazminat maddesi yok".

Geri
Üst Alt