GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Bırakalım abi düzen bize karşı muhabbetlerini. Yapılan transfer hatalarının hajrovic leri filan düzenmi yaptı.Gereksiz TD leri düzenmi getirdi. Yönetim son derece beceriksiz bunu kabul edelim kendi ayağımıza sıktık ve sıkıyoruz.

Konuya tek bir pencereden bakarsan oyle olur ama senin yazdiklarin sadece bir detay, daha basimizi bu problemlere yola acan baska unsurlar var, bunu goremiyorsan zaten diyecek birsey yok. Bence son 10 sayfayi bir oku daha iyi anlarsin gercekte neler yasandigini..

Transfer le aciklayamazsin herseyi. Transfer e taktiniz gidiyorsunuz..

Son düzenleme:
Adam gibi Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ın olduğu bir kadro ile girmeli Ünal Aysal , geçen sefer ki gibi kurumsallaşma deyip.

Saçma sapan insanları almamalı.

Üstünel,Ali Sabancı gibi adamlar yeni yönetimde olur umarım

Ben Baskan Ünal Aysal´i seviyorum. Bence tarihimizin en basarili Baskanlarindan biri. "Basarisiz oldu" diyenlerin alnini karislarim.

3 senede Galatasaray´a kazandirmadigi kupa kalmadi. Futbolundan basketboluna kadar Avrupa capinda basarilar elde ettik, sampiyonluklar kazandik.

Ama Baskan yönetim seciminde cok büyük bir hata yapti, bunun da kesinlikle farkinda ki yeniden secim karari aldi.

Eger Baskan güclü bir yönetim kurulu olusturacaksa, tercihim kendisinden yanadir dogal olarak.

Yok yine buna benzer bir yönetim kurulu olusturacaksa, kusura bakmasin.

Haluk Ulusoy, Haldun Üstünel, Albayrak, Dürüst gibi isimlerden olusan bir YK´nu da kesinlikle desteklerim. En az Aysal kadar basarili olurlar.

Bırakalım abi düzen bize karşı muhabbetlerini. Yapılan transfer hatalarının hajrovic leri filan düzenmi yaptı.Gereksiz TD leri düzenmi getirdi. Yönetim son derece beceriksiz bunu kabul edelim kendi ayağımıza sıktık ve sıkıyoruz.

TD olayına girerek zaten kendinle çelişmişsin. Belli ki TD Fatih Terim olsun istiyorsun. Sence FT'yi arayıp milli takımın başına geç diyen RTE değil miydi? Düzen senin hocanı almadı mı?

Savunduğunuz şeyin arkası sağlam olsun. Basbayağı düzen karşında işte. Ha diyorsun ki yemişim düzeni ona rağmen şampiyon olabiliriz. Evet olabiliriz çünkü biz büyük camiayız. Ama neden diğerleri rüzgarı arkasına alırken biz rakipler yetmezmiş gibi bir de rüzgarla boğuşalım?

Senin ne taraftarı olduğun konusunda ahkam kesemem ama hem Galatasaray'lı hem AKP'li olunmaz. Lafım doğrudan sana değil ama bu ikilemde olan arkadaşlara lafım: seçin birini.

Bırakma bizi başkan

Tapatalk

Abdürrahim, Dürüst ve Süren'i ikna et yeter başkan.

Abdullah TAŞAN ben forumun taraftar forumu zannediyordum ergenlerin siyasi mezarına dönmüş..

Bana bir mesaj vereceksen mention eklemeyi dene. Ben senin her mesajını görmek, okumak zorunda değilim.

Bana birşey diyeceksen bana de, başkasına pm atıp mesaj göndermek de neyin nesi?.
Cevher Cemal' Alıntı:
abdullaha söyle yarın savcılığa siteyi şikayet edeceğim eğer yarına kadar burası düzeltmezse ! haberiniz olsun !!

Asker arkadaşın değilim senin, öncelikle üslubunu düzelt. Konuya 2 gün önce atılmış 1 yorumum var benim, sonra da girmedim, okumadım. Bakıyorum onu mu eleştiriyorsun? Yok. Gelmiş, kötü üslübunla millete sallıyorsun, ahkam kesiyorsun, tehdit ediyorsun.

Valla elinden geleni ardına koyma. Lütfen pısıp gitme. Bir tane de atarlı gençlerden sözünü tutanını görsün alem.

Zaten, görüşü sebebiyle bir üyeye

Cevher Cemal' Alıntı:
git o lağam ağzını başka yerde aç kimse senin o minik beyninle yapmaya çalıştığın zırvalıkları çekmek zorunda değil ! hadsiz herif !
diyen senin taraftarlığını geç, adamlıdığır sorgulanması gereken.

Görüşmeyelim.

aysal'ı çevreleyen düşmanlar...

attachment.php

Ekli dosyalar

• Bx0seJ_IQAAFwxY.webp
    Bx0seJ_IQAAFwxY.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 217
aysal'ı çevreleyen düşmanlar...

13464-unal-aysal-secime-gitme-karari-aldi-bx0sej_iqaafwxy-jpg
Vizyonu yok mu başkanın ona göre tedbir alsaymis. Candan erçetin lemi karşı koyacak bu oluşumlara. Vizyonu büyük olan insan bunu önceden görmesi lazım değil mi? Kısaca boş isler, futbolu futboldan anlayan elemanlarla yoneteceksin, yada YONETTIRECEKSIN... VIZYONUN VARSA TABII...

Ünal Aysal zamaninda Albayrak´a bu takim hocasiz da sampiyon olur demis. Bu Ünal Aysal´i Sneijder/ Drogba transferlerinden sonra kim doldurmus cok merak ediyorum, ama futbolu anlatamamislar bizim sportif olarak hedef düsürmemizin nedeni Ünal Aysal´i dolduran o "sözde futbol profesörü" yöneticilerdir. Sen gidip sadece isime bakip Hoca getirirsin, sonra bu takim neden basarili olamiyor diye bakinip durursun.

Kurumsallik kurumsallik deniyor, ama ben cok birsey beklemiyorum. Ünal Aysal mi olur, baskasi mi olur, gidip su takimin basina bir Sportif Dirtektör getirsin. Ister yerli, ister yabanci bu konuda uzman birini bulmamiz lazim. Türkiye´den Mustafa Denizli, yada Almaya´dan Ralf Rangnick.

Ünal Aysal zamaninda Albayrak´a bu takim hocasiz da sampiyon olur demis. Bu Ünal Aysal´i Sneijder/ Drogba transferlerinden sonra kim doldurmus cok merak ediyorum, ama futbolu anlatamamislar bizim sportif olarak hedef düsürmemizin nedeni Ünal Aysal´i dolduran o "sözde futbol profesörü" yöneticilerdir. Sen gidip sadece isime bakip Hoca getirirsin, sonra bu takim neden basarili olamiyor diye bakinip durursun.

Kurumsallik kurumsallik deniyor, ama ben cok birsey beklemiyorum. Ünal Aysal mi olur, baskasi mi olur, gidip su takimin basina bir Sportif Dirtektör getirsin. Ister yerli, ister yabanci bu konuda uzman birini bulmamiz lazim. Türkiye´den Mustafa Denizli, yada Almaya´dan Ralf Rangnick.
Reyiz ft başkan yada yönetici olsun istermiydin düşünceni çok merak ediyorum :D gece gece polemikler çoşucak şimdi

Geri
Üst Alt