Ünal Aysal, Son Dakikaya Kadar O Golcüyü Istedi!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
t9ka5vsu.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son dakikaya kadar o golcüyü istedi ancak...

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Terim olsa havada kapardı ama Prandelli futbolu gercekten iyi biliyor.

Prandelli'nin dedikleri yapılmalı ki yapılıyor zaten.Almeida faciasından kurtarmış oldu bizi

Yaw he... Eğer istediyse vizyon sıkıntısı var Ünal Başkanın....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Önermistir basgan. Röportajlarda 'Almeida iyi oyuncu ama hoca veto etti' demesi bunu gösteriyor.

Ama israr etmemistir bence.

Hayır başkan neden bu adamı ister ben de onu anlamıyorum. Drogba'yı istersin, Sneijder'ı istersin illa öküz arıyorsan kurban bayramı yakın ne diye bizim ruh sağlığımızı bozuyorsun?

Sadece Chedjou için yorumda bulunacağım. Chedjou oynadıkça daha iyi oynayabilen bir oyuncu. Yabancı sınırı dolayısıyla kesilecek ve forma şansı bulduğunda yine hatalar yapacaktır. Bu duruma bir çare bulunmalı.

Başkan son ana kadar o golcüyü istedi felan deyince Pato yu sallamışlardır diye düşündüm kimsenin istemediği adamı napalım

Aynı haberde

1. paragraf

Ünal Aysal, Portekizli golcüyü tavsiye etmesine karşın Almeida’nın sistemine uymayacağını belirten teknik direktör Prandelli, “Benim sistemimde pivot santrfora yer yok. Pandev aradığımız isim. Çok yönlü ve birçok pozisyonda kullanabiliriz. Takımın hızını ve temposunu artırmaya çalışırken Almeida bizi sadece yavaşlatır” dedi.

3. paragraf

Ünal Aysal, Portekizli golcüyü tavsiye etmesine karşın Almeida’nın sistemine uymayacağını belirten teknik direktör Prandelli, “Benim sistemimde pivot santrfora yer yok. Pandev aradığımız isim. Çok yönlü ve birçok pozisyonda kullanabiliriz. Takımın hızını ve temposunu artırmaya çalışırken Almeida bizi sadece yavaşlatır” dedi.

almeida adam olsa kulüp bulurdu kendine az kalsın aysal kitleyecekti bu çöpü bize

Unal baskanin aldirdigi oyunculardan

-Hajrovic

-Ontivero

-Salih

-Burdisso fiyaskolarindan akillanmamis ustune bir fiyaskoda daha getirecek Almeida aldiran baskanin vizyonuna bakin.

Yazının sonunda Milliyet ibaresini görünce okumadım.

Bugün tesadüfen 4 Aralık 2014 tarihli Milliyet gazetesinde gördüğüm haber aynen şu şekildeydi:

Yönetim kesin kararını verdi.Sneijder ile yollar ayrılıyor.

Bu tüpçünün gazetesindeki tek doğru şey o günün tarihidir.Gerisi tamamen palavradır.

allah korudu resmen! iste bunlar hep tipik aysal-transferler. örnek: amrabat. prandelli ve fatih hoca olmasaydi bjk gibi olurduk. aysal binlerce kez futbol'dan anlamam demis, o zaman oyuncu önermesin. mesala amrabati cok istemisti aysal, 8 milyon euroya transfer etmis ve sonuc ortada!

allah korudu resmen! iste bunlar hep tipik aysal-transferler. örnek: amrabat. prandelli ve fatih hoca olmasaydi bjk gibi olurduk. aysal binlerce kez futbol'dan anlamam demis, o zaman oyuncu önermesin. mesala amrabati cok istemisti aysal, 8 milyon euroya transfer etmis ve sonuc ortada!

Amrabat bizzat Terimin kazigiydi. O israr etti, yoksa Ünal baskan Amrabat gibi bir Anadolj topcusuna 8.5 milyon sacacak birisi degil.

Bende Almeida önerisini dogru bulmuyorum, ama Baskan ucuz diye sicak bakiyordu. Hepsi bu. Wesleyi Terime ragmen getiren o.

Geri
Üst Alt