Ünal Aysal, Son Dakikaya Kadar O Golcüyü Istedi!

Amrabat bizzat Terimin kazigiydi. O israr etti, yoksa Ünal baskan Amrabat gibi bir Anadolj topcusuna 8.5 milyon sacacak birisi degil.

Bende Almeida önerisini dogru bulmuyorum, ama Baskan ucuz diye sicak bakiyordu. Hepsi bu. Wesleyi Terime ragmen getiren o.

tam tersi aslında. sayın ünal aysal amrabat'i istemiş diye biliyorum, sonra elimizde patlayınca amrabati terim istemiş demiş.

Bedava olduğu için olabilir mi acaba :)

İşte böyle olmaması lazım ona getirmeye çalışıyorum. Bedava diye takıma futbolcu değil öküz alınmasını istememesi lazım.

Şaka maka Pandev'i de bonservissiz aldık. Nerede Almeida nerede Pandev yani.

Yazının sonunda Milliyet ibaresini görünce okumadım.

Bugün tesadüfen 4 Aralık 2014 tarihli Milliyet gazetesinde gördüğüm haber aynen şu şekildeydi:

Yönetim kesin kararını verdi.Sneijder ile yollar ayrılıyor.

Bu tüpçünün gazetesindeki tek doğru şey o günün tarihidir.Gerisi tamamen palavradır.

Söyledigin tarihe bakacak olursak, dedigin haberde atilan tarih bile dogru degil :asd:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu milliyet filan yasak değil miydi forumda

Envoyé de mon Nexus 5

Yuh be sneıjderi getiren adam 1 senede vizyonu bu kadar mı düşer be ne almeidası

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazının sonunda Milliyet ibaresini görünce okumadım.

Bugün tesadüfen 4 Aralık 2014 tarihli Milliyet gazetesinde gördüğüm haber aynen şu şekildeydi:

Yönetim kesin kararını verdi.Sneijder ile yollar ayrılıyor.

Bu tüpçünün gazetesindeki tek doğru şey o günün tarihidir.Gerisi tamamen palavradır.

Gelecekten mi geliyorsun renktaş Arnıld Sivastanegezer gibi 4 Aralık 2014'ü görmek kolay bir iş değil. :D

En azından hocanın lafını dinliyor ve oyuncu dikte etmiyor. Başkan da bu konularda açık fikirli, getirdiğimiz hocalar da işten anlayan adamlar olduğu sürece menajer transferi çöplerden korunuruz kanaatimce.

Bu tarz haberler, başkanı taraftar nezdinde itibarsızlaştırmak için kasıtlı olarak yapılıyor. Son günlerde çıkan haberler zaten malum. Milliyet'e şunu söylemek lazım. Türkiye'de bu kalasa milyonlarca dolar para verecek tek gerizekalı gazetenizin sahibidir.

Başkan hem futboldan anlamam der hemde transferi kendi yapmak ister. Pivot oyuncuyu ne yapacaktın başkan? Burak yetmiyor mu?

Gelecekten mi geliyorsun renktaş Arnıld Sivastanegezer gibi 4 Aralık 2014'ü görmek kolay bir iş değil. :D
Yukarıda da belirttiğim gibi yanlışlıkla 2013 yerine 2014 yazmışım.Ama farkında olmadan espri malzemesi çıkmış oldu.:asd2:

Ama bu milliyet'in attığı tarihe bile kuşku ile bakmak lazım.

Geri
Üst Alt