Ünal Aysal Sponsorluk İçin Kazakistan'a Uçtu

Astana'ya bağlı sanırım bu petrol şirketi. Air Astana ile de anlaşılabilir gerçekse.

bizim sorunumuz türk telekom'un ödedigi paralari kistas almamiz

unutmayalim ki türk telekom türk sirketi ve kismen devlete ait oldugu icin "destek" amacli ve muhtemelen kulüplerin taraftar desteginden kendi ürün satislarindan yararlanmak icin "asiri" yüksek meblaglar ödemis olabilir

yabanci bir sirket neden türk ligindeki bir kulübe sponsor olsun ki hele 3 büyüklere?

örnegin turkcell feneve sponsor olsa gs'liler " turkcell ürünleri almiyorum" diyebilir vs.

zaten bu yüzden sanirim türk telekom hep bütün büyüklere ayni anda sponsor oluyordu, tipki ülker gibi

biz belkide yanlis ariyoruz sponsoru... yurt disindan ziyade yurt icinde faaliyet gösteren sirketler arasinda aramamiz lazim sponsoru

örnegin: ing bankasi, vodafone, isbank, thy, vs.

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) basın sözcüsü Nizameddin Guliyev, Galatasaray takımına 20 milyon Euro'luk sponsorluk konusunun gündemlerinde olmadığını bildirdi.

Sponsor meselesi uzadi diye rahatsizlik var biraz millette :DD

Ben yönetimden en kisa zamanda sponsor bulmasini degil, gelecek sponsor para ve prestij getirmesini isterim.

A) Para, Türk Telekom anlasmasindan daha yüksek bir miktar olsun, benim icin birinci basari olur.

B) Türkiyedeki bütün kulüplerden daha cok alalim, buda prestijdir ve ikinci basaridir.

Yok firmayi amcam tanimiyor, yok teyzem logonun rengini begenmedi, yok yigenim agustos ayi oldu sponsor yok diyor gibi konular beni hic ilgilendirmiyor. Yeter ki daha cok para ve prestij getirsin tamamdir benim icin. Ahhh bu iki madde olmayacak olursa o zaman isler degisir :ka10:

Kazmalara sactigin milyon eurolari odemek için para lazım başkan. Hadi bakalım.

hala isime takılanlar var sponsor formaya prestij katmaz forma sponsora prestij katar. 15m dolar gayet ideal rakam bekletilerimin üstünde nike ile yeni yapılan anlaşma ortadayken 15 20m euro beklemek hayacilik.

Farklı renklerle yazmasınlar.İnsan formadan soğuyor.Sonuçta bizi bağlayan en önemli şey formadır.Sıradan bir bilboard muamelesi yapmamak lazım.

Hiç oralara kadar gitmeyelim 1-2 m aşağısı olsun ama Emirates olsun .

Bs2VqZhCEAARvwI.jpg

Yıllık 15 milyon dolara az diyenler, hayatında 15.000$ görmüş mü merak ediyorum.

Türk Telekom'un yıllık verdiği paranın neredeyse iki katı bu rakam.

Üyeler yine yanlış anlamış; haberlerde çıkan 60-70-80 milyon euro rakamlar, 5 senelik anlaşmalar içindi.

Bu bahsedilen 10 veya 15 milyon dolar 1 yıllık anlaşma için. Gayet iyi para kısaca.

şike davası sürdukce avrupanın gözde sponsorlarını beklemeyın ulkemızde

15 milyon verirlerse tüm gsc olarak kazakistana tasınmayı kabul edelim, nüfusa katkımız olur

Bu gunun sartlarinda yilda 10 milyon dolar iyi para. Basinda cikan rakamlara inanip bu rakami kucumsemek yersiz.

logoyu formaya göre ayarlarlar.. onu kasmayin fazla...önemli olan para para para (napoleon bonaparte)

Geri
Üst Alt