Ünal Aysal Taraftarlarımızdan Özür Diledi

Murat Hülagü

10 Numara!
[media]https://www.youtube.com/watch?v=OG2HERsjUYk[/media]

Ben de demiştim bu başkan nereden biliyormuş 20 milyon taraftarın hangi partiye oy verdiğini heralde sürç-i lisan yaptı dedim . Öyleymiş gerçekten de . BÜYÜK BAŞKAN ÜNAL AYSAL !

Ünal Aysal aynı zamanda Gezi Olaylarına destek veren tek spor kulübü yöneticisidir . Bakın taraftar olarak demiyorum yönetici olarak diyorum . Sadece Gezi Olaylarını desteklemekle kalmamış AKP yanlısı Abdürrahim Albayrak , Ali Dürüst'ü yönetimden çıkarmış yerine Emir Sarıgül gibi CHP'den adamlar getirttirmiştir .

Gençlerbirliği böyle oynamaya devam ederse birazdan gol yiyecek

milletin başkanı kıcınızı yırtmayın olm der bizimki özür diler.büyük başgan

Ünal Aysal aynı zamanda Gezi Olaylarına destek veren tek spor kulübü yöneticisidir . Bakın taraftar olarak demiyorum yönetici olarak diyorum . Sadece Gezi Olaylarını desteklemekle kalmamış AKP yanlısı Abdürrahim Albayrak , Ali Dürüst'ü yönetimden çıkarmış yerine Emir Sarıgül gibi CHP'den adamlar getirttirmiştir .

Ali dürüst akp li değil, emir sarıgül zaten yönetimdeydi. Gezi olaylarında ayrıca sokakla inen bir tek candan ercetin

vardı atatürk t-shirty ile.

Adamsın. Hata yapmak hepimize mahsus. Önemli olan bunun farkına varıp, özür dileme erdemini gösterebilmektir. Bravo başkan.

Bak bu hoş oldu işte başkan yakışanı geçte olsa yaptın.

Ne geregi var boyle aciklamalarin.. Safimizi mi belli etmeye calisiyoruz? Keske hic bir sekilde aciklama yapmasaydi Baskan.

Birde su Rasim Ozan denilen herifle iliskisini koparsa..

Gereksiz bir aciklamayla Bascalanin yaveri olan herif ustumuze oynayacaktir bundan sonra.

Hiç bir bilincli Gal(ATA)saraylı akpye vermez veya vermemelidir BENCE

Büyüklük, yerine geldiginde hatalarini kabul etmek ve özür de dilemektir.

Buyuksun, cok yasa unal basgan :tiphat:

Ne geregi var boyle aciklamalarin.. Safimizi mi belli etmeye calisiyoruz? Keske hic bir sekilde aciklama yapmasaydi Baskan.

Birde su Rasim Ozan denilen herifle iliskisini koparsa..

Gereksiz bir aciklamayla Bascalanin yaveri olan herif ustumuze oynayacaktir bundan sonra.

Spk da oynadılar zaten. Bir şey değişmez.

Spk da oynadılar zaten. Bir şey değişmez.

Turkiye de olanlari sanki bilmiyoruz. Sikecileri kurtaranlar yarin birgun hakemler uzerinde baski yapmayacaklari ne malum ?

Cok gec ve boyle bir gundemden gecerken gereksiz ve tehlikeli bir aciklama..

Mahmut Uslu hukumetin yanindayiz derken Unal Aysal'in boyle bir aciklama yapmasi cok yanlis..

Turkiye de olanlari sanki bilmiyoruz. Sikecileri kurtaranlar yarin birgun hakemler uzerinde baski yapmayacaklari ne malum ?

Cok gec ve boyle bir gundemden gecerken gereksiz ve tehlikeli bir aciklama..

Mahmut Uslu hukumetin yanindayiz derken Unal Aysal'in boyle bir aciklama yapmasi cok yanlis..

Bir şampionouk için hırsèzları yalamaktansa seve seve ve şerefle bunlara sesimizi çıkartıp şampionluğu kaybetmeye razıyım. Kim cumhuriyetin son kalesi llduğunu bilsin cümle alem

Geri
Üst Alt