Aziz Cagri Yurt
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2012
- 904
- 99
- 863
özür dilemek erdemdir eyvallah da cok gereksiz olmus.Programda söyledigini herkes su anki aciklaman seklinde algilamistir zaten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cogunlugumuz halen basarili mevcut hukumete oy veriyor, basarilar devam ettikce vermeye de devam edecek
Cogunlugumuz halen basarili mevcut hukumete oy veriyor, basarilar devam ettikce vermeye de devam edecek
sovulecek adam bile degilsin ya neyse
Yanlış anlama birşey soracağım sen şu Sümeyye Erdoğan'ın bahsettiği trollerden misin eğer öyleysen ne kadar maaş alıyorsun?
Liberal'im. Sorunu anlayamadim. Cok garip bir soru. Bu kafayla herhalde siyasette basarili olacaginizi beklemiyorsunuzdur umarim. Cunku begenmedikleriniz icraat yapiyor, siz bos laf.
Güzel kardeşim bende Chp'liyim ama Allah rızası için şu takımın içine siyaset karıştırmayın.İster atesist olsun,ister çarşaf giysin,isterse ineğe tapsın.Galatasaraya yararlı olmuş mu,olmamış mı diye bakın.En has Chp'li Fatih Altaylı yöneticilik yaptığı zamanlar ''namaz kılanları klüpten kovdum'' diye hakan ünsalı,arifi filan nasıl gönderdiğini yıllarca övüne övüne anlattı.Sanki onları gönderip zidanı,cafuyu alıp başarıdan başarıya koşmuşuz gibi.Kusura bakma ama kim ne derse desin Abdurrahim Albayrak'ın bu klübe büyük hizmetleri olmuştur,senden de benden de daha iyi Galatasaraylıdır.Ünal Aysal da zaten kabul etti listeye almamakla hata ettim diye.Emir Sarıgül de zaten yeni değil Adnan Polat zamanındada yönetimdeydi.Allahtan uefayı aldığımız zamanlar akp yokmuş.O zamanda çıkar Hakan Şükür'ü,Hakan Ünsal'ı kovalım,yerlerine Chp'li adamlar alalım derdiniz.Ünal Aysal aynı zamanda Gezi Olaylarına destek veren tek spor kulübü yöneticisidir . Bakın taraftar olarak demiyorum yönetici olarak diyorum . Sadece Gezi Olaylarını desteklemekle kalmamış AKP yanlısı Abdürrahim Albayrak , Ali Dürüst'ü yönetimden çıkarmış yerine Emir Sarıgül gibi CHP'den adamlar getirttirmiştir .