Ünal Aysal Taraftarlarımızdan Özür Diledi

Liberal'im. Sorunu anlayamadim. Cok garip bir soru. Bu kafayla herhalde siyasette basarili olacaginizi beklemiyorsunuzdur umarim. Cunku begenmedikleriniz icraat yapiyor, siz bos laf.

Liberalin kelime anlamını bile bilmediğine eminim. ROK özentisiym desen daha gerçekçi olurdu.Ya da gevreğim vurduğunuzda her tarafa gidebilirim diyebilirdin.

Liberalin kelime anlamını bile bilmediğine eminim. ROK özentisiym desen daha gerçekçi olurdu.Ya da gevreğim vurduğunuzda her tarafa gidebilirim diyebilirdin.

Calisani, basirili olani takdir edecek kadar gevregim, evet. Atadan oteden beynime yerlestirilmis bir zihniyete son damlaya kadar bagli mi olayim sizler gibi? Ister ROK de, ister Mehmet Barlas de. Ak'a ak, kara'ya kara diyecek kadar ferah bir dusunceye sahibim. Hakaretle, tahammulsuzlukle, cam cerceve indirmekle caresizligini disa vuran kesim keske ibret alsa biraz.

olgunluk demek budur, takdir etmek gerekir... Galatasarayli olmak bir baska arkadas

beşiktaşlıyım şunu itiraf etmeliyimki bizim futbolumuz bi yere gelmesi için ünal aysal gibi akıllı adamların olması gerek parayı doğru kullanmayı bilen bir adam ,f.o ve aziz gibi yalaka yabancı sınırını kabul eden beyin özürlü yöneticilerle olmaz..saygılar.

orada sürçi lisan ettiğini düşünmüyorum. stad açılışındaki ıslıklama olayından dolayı Galatasaray'a cephe alan akp ye, akp ye oy veren 20 milyon Galatasaraylı var diye aba altından sopa göstermiştin. düşüncem değişmedi ama seçimler öncesi bunu dile getirmiş olman cesurca başkan. tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt