Ünal Aysal: "Teknik direktör Terim, Elmander tamam"

Cevap: Ünal Aysal: "Teknik direktör Terim, Elmander tamam"

Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım. Beklentilerimi çok büyüttü ve güvenim sonsuz. Coşturdu adeta Başkan. :tiphat:

bende ilk defa birini isityorum baskandan olurmu olur bu saatan sonra citayi cok yukselti baskan

walcott.jpg

drogbaya göre söyledim. adamın mac sayısı her sene azalmış. 32 yaşında olmuş biri.

Sakatlık yaşıyor o yüzden. Guti'nin kral olduğu yerde Pirlo'ya ne derler bilemiyorum :)

Kewell-Baroş-Pino kaç maç oynamış birkez daha bakalım. 15 maç oynarım öyle gelecem dese yinede gelsin derim o derece. 30 küsürlük çakma oyun kurucu Ayhan var ortasahamızda yıllardır.

Beyler 19 mayıs tarihli Frey'in açıklamaları.Lütfen biri çevirsin..

Fiorentina 31 year old goalkeeper Sebastien Frey has declared: "I want to continue here. I am tranquill, happy and proud of wearing this jersey. The signing of Neto? I don't want to talk about the market. I have other two years of contract with this club and I want to respect it. I believe in its project and I am glad of being part of it. Moving to another club? First I want to understand of the club still appreciates my presence".

Sakatlık yaşıyor o yüzden. Guti'nin kral olduğu yerde Pirlo'ya ne derler bilemiyorum :)

Kewell-Baroş-Pino kaç maç oynamış birkez daha bakalım. 15 maç oynarım öyle gelecem dese yinede gelsin derim o derece. 30 küsürlük çakma oyun kurucu Ayhan var ortasahamızda yıllardır.

bide agzınla söylüyon sakatlık yaşıyo evet. bende ondan istemiyorum zaten.

yok aga sakat bir yıldız istemem ben hele bu sene cok sakatlık problemi yaşadı. milanda bence bosuna bırakmadı.

kalstörüm bak 5 yılda 150 mactan fazla oynamış. ve cok iyi futbolcu. onun gelmesini cok istiyorum. orta saha sorununu cözer.

Beyler 19 mayıs tarihli Frey'in açıklamaları.Lütfen biri çevirsin..

Fiorentina 31 year old goalkeeper Sebastien Frey has declared: "I want to continue here. I am tranquill, happy and proud of wearing this jersey. The signing of Neto? I don't want to talk about the market. I have other two years of contract with this club and I want to respect it. I believe in its project and I am glad of being part of it. Moving to another club? First I want to understand of the club still appreciates my presence".

burada mutlu ve devam etmek istedigni ve 2 yil daha kontaragim oldunu ve transfer hakinda konsumak istemedingi , son olarakta baska bir takima gitmek icinde o takimini benim beklentilerimi karslayip karslamiyacagi onemli demis kisaca.

YENİ KALECMİZİN BU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORM

Valla Ünal başkan bastırır parayı beklentileride çok rahat karşılanır.Frey gelmeli kesinlikle bence.

burada mutlu ve devam etmek istedigni ve 2 yil daha kontaragim oldunu ve transfer hakinda konsumak istemedingi , son olarakta baska bir takima gitmek icinde o takimini benim beklentilerimi karslayip karslamiyacagi onemli demis kisaca.

süpriz isim dedigi trabzonlu onur olmasın:)

Transferlerimiz Bülent Tulun'a emanetse durumumuz vahim. Elmander bunun ilk göstergesi.

Transferlerimiz Bülent Tulun'a emanetse durumumuz vahim. Elmander bunun ilk göstergesi.

eger diger adam drogbaysa elmander iyidir. bu sene 10 gol atmış drogba 11 torreste 10 atmış. okadarda kötü degilmiş demekki. ora ingiltere kardeş. orda herkes oyanayamaz.

bide agzınla söylüyon sakatlık yaşıyo evet. bende ondan istemiyorum zaten.

Evet ne var bunda. Arda'yı da gönerelim istersen ? Kaç maç oynamış ? Quaresma'da öyleydi. Geçen sene Iniesta'da öyleydi. Son 2 yıldır sakatlık yaşadı adam dönem dönem. Olabilir bunlar.

Eto'o gelmez, zaten gelse de sahsen ben istemem. Farkli isimlere yönelmeliyiz.

Geri
Üst Alt