Ünal Aysal Transferleri Açıkladı

İzet ve Bruma için kadroda nasıl yer açacağız peki?

Şu adama sallayıp durmayın arkadaş kaç kere izlediniz de nasıl oyuncu olduğunu biliyorsunuz allah allah

Muslera-Sabri(Transfer)-Ömer T- Semih(Zan)-Alex Telles-Selcuk- Melo - Bruma-Sneijder-Hajrovic-Burak

Ancak böyle bir kadro olursa Bruma ve Hajrovic için yer açılabiliyor :D

Kadroyu hoca yapar sorun değil.

Sneijder kalitesinde adami da Turkiye'ye getirmek kolay değil ayrıca. :) Sneijder'in durumunu hepimiz biliyoruz, firsat olduğunda girişimler yapiliyor. Ben umutluyum.

N5

Hajrovic Mancininin başkana verdiği listede kaçıncı sırada acaba

Muslera-Sabri(Transfer)-Ömer T- Semih(Zan)-Alex Telles-Selcuk- Melo - Bruma-Sneijder-Hajrovic-Burak

Ancak böyle bir kadro olursa Bruma ve Hajrovic için yer açılabiliyor :D

Ya da sol beki de yerli yapıp Burak'ın yerine drogbayı koyarsın.

alex telles tutarsa cok iyi bir sol bek kazanmis oluruz

hajrovic turk statusunde oynayacaksa iyi transfer

Hajroviç Türk olmayacaksa neden alındı onun yerine bir sürü genç kanat oyuncusu var. Ha yerli olursa süper olur .

garanti transfer yapmak bence en iyisi sonuçta elimizde bir chedju örneği var... içimden bir ses yeni transferlerin genelde yedek kalacağını söylüyor.

Başkan espri olarak bugün 2 yabancıyla uğraşırsınız diyerek ne demek istedi Hajrovic yabancı olacaksa cidden baya bir eleştiri alabilirler..

Komik bulurum bu olayı..

ben tam anlamadım izet ve telles dışında başka oyuncu alacakmıyız? hakanla ilgili bişey söyledi mi ?

hajrovic türk statüsüne gecemiyorsa= fiyasko transfer, ondan pahali olan brumaya yer bulamiyorz hajro ne alaka ozaman

Başkanı çok mutlu gördüm, işler yolunda, zaten birer birer açıklarız transferleri diyor.Telles ve Hajrovic dışında en az 2 tane yerli transfer açıklarız.

Yabancıysa anlaşamayın inşallah,yabancı aldın mı sneijder,muslera gibi adam alıcaksın hala öğrenmedik mi?Bruma oynayamıyor daha 12 milyon euroluk nasıl iş bu?

Daha 18-19 yaslarinda yep yeni bi ulke ve insanlar felan filan.. Biraz sabir... Gelecek sezon daha cok zaman almaya baslayacaktir...

Riberydede millet boyle konusuyordu

Aynen.Şuan aklıma o günler geldide,bin dereden su getirmiştik.Adam sahaya çıkınca herkesin ağzı açık kaldı.Biz alışmışız 30 yaşında adamları getirmeyi,böyle olunca garipsiyoruz.

ben kesinlikle çok umutluyum Alextende ,izettende.ikiside oturacak takıma zamanla.

Başkanım ;derin kadrodan bahsediyor ,o zaman Hakan çalhanoğlu,İshak,Serdar Gürler,Erkan,Tarık,Veysel gelmeli

Geri
Üst Alt