Ünal Aysal Transferleri Açıkladı

saçma bir mantık değil renkdaş, hayroviçi mancini kendi istetmiş eğer türk olmazsa bruma yerine ilk tercihi hayroviç olacaktır(olmaz deme). ayrıca bruma zaten ayda 1 oynarken şimdi sıra 2 ayda bir gelir heralde. hayroviç türk olmazsa çok saçma bir transferdir görüp bakarız.

Adam demek ki Bruma' ı ilk 11 de dusunmuyor bu o kararı Manci verir zaten

Hayroviç Türk olamazsa skandal olur. ayrıca yeni bir krizimiz olur. bruma bile zor forma giyiyorken, mancini Bruma yerine hayroviçi kadroya alınca kıyametler kopar. umarım Türk yapılacağı garantisi almıştır başkan ama sanki böyle birşey yokmuş gibi geldi bana. yani hayroviç türk olamayacak gibi sanki.

oyuncunun bonservisi oynamıyo kendisi oynuyo, mancini kimi iyi görüyosa oynatır. daha pahalı diye kimsenin yeri garanti değil

Başkan çok büyük ve dahi bir adam.

Bu adamın kıymeti bilinmiyor bence adam geleceğin takımını yaratıyor.

Hajroviç bu sene bence direk 11e alınmadı daha çok seneye olacak.

Bruma, Telles, Hajroviç bunların geleceği çok parlak gözüküyor eğer tutarsa müthiş olur.

Seneye 1-2 forvet alındı mı tadından yenmez.

AB kuralını seve seve kabul edecekler bunun kurtuluşu yok.

Tecrübesiz Bir Kadromuz Oldu. hajrovic ve telles avrupada hiç üst düzey forma giymemişler. bana göre anca yedek olurlar. belki telles rierayı keser.

Sol Kanatta Buraktan Vazgeçeceğini Düşünmüyorum. Sağda Ya Bruma Ya Hajroviç Kararı Hoca Verecek.

Ona bakarsanız Mourinho da -ne kadar doğru yapıyor bilmiyorum ama mutlaka kendince bir bildiği vardır- transfermarkt'a göre piyasa değeri 45 milyon euro olan Mata'yı kesip Oscar'ı falan oynatıyor. Tamam Bruma'nın da oynamasını istiyoruz ama Mancini eğer Hajrovic'i oynatır da Bruma tribünde kalırsa demek ki o maç için sisteminde Hajrovic daha uygundur, bir bildiği vardır yani. Hajrovic oynarken Bruma oturuyor diye ve 10-12 milyon euro bonservis verdik diye eleştirmek yanlış bence. Önemli olan gösterilen performanstır.

Geri
Üst Alt