GSC Haber Ünal Aysal Tüm İddialara Cevap Verdi ve Patladı!

Bizim taraftarimiz kulübe baskı olsun destek olsun fenerlilerin yarısı etmez,süren dönemi dışında lukunku almaguer bratu sarplara alışmış taraftar jo neill gibi oyuncuları havalimanında karşılardı,yerli flaş isimleri fener ve bjk alırdi,aysal geldi elmander,eboue,melo,ujfalusi,muslera gibi üst düzey yabancılar,hocanın ısrarla istediği ambrabat,chedjou ve bruma transferleri,drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızları,beğenin beğenmeyin,anadolunun en flaş isimleri selcuk burak ve olcan transferleri,bir ocakta yanlış transferler yapıldı,böyle bir başkan bırakıyor,taraftarda çıt yok,prandelli takımın aylardır içine etti,taraftardan çıt çıkmadı,ts yenilgisinden biraz protesto oldu ve prandelli gitti,niye gitti?o çok sevdiğiniz albayrak protestoların kendine yöneleceğini anladığı için prandelli gitti

Başkanda şeytan tüyü var. Yararı olduğu kadar zarar verdiğini de biliyorum ama bir yandan da anlattıkları gayet mantıklı ve doğru geliyor.

Garip bir şekilde etkisi altına alıyor insanı.

türkiye bir karanlık dönemden geçtiği için savunuluyor aysal ama adamın verdiği zarar büyük.

Geçen sene devre arası transferleri ve Burak-Selçuk ile sözleşme uzatılması bizi baltalamıştır(nokta)

"antrenörler yerli kalitesini beğenmedi, yabancı sınırı vardı"

selçuk-burak sözleşmesini de bunun için mi yaptı?bu adam botokslu değil, yüssüzlükten yüz kasları akmış...pinokyo v2

Sözleşmenin saçmalığı ve yanlışlığı ile pinokyoluk arasında ne gibi bağ var. Antu vari kelimelerle saçmalayarak eleştiri yapmaya çalışmak komik oluyor.

sermaye artimlarini, avrupadan gelir büyük ek gelirler...
stadan bu gecen sene kazandigi kombine gelirleri...
daha var yani. sponsorlar ve saire...
ne ipotekmis bu arkadas ?! bukadar ipotek olmaz. futbol kadronda 40 tane por futbolcun olurmu yahu ?!
bünyende 600 küsür calisanin olurmu ?! real madridin okadar yok...
cok gereksiz harcamalar yapildi bence.

Sermaye arttiri mi ve avrupa gelirleri unal aysal sayesinde olusan seyler. Diger capsiz yonetimlerde neden yoktu bunlar? Hepsi Aysal'in basarisi.

Adam kulubu aliyor, 300 milyon dolar borc var, 2 yil kombine ipotekli, satabildikleri her seyi satip ipotek altina aldirmislar, 3 yil gorevde kaliyor ve ayni borc ile birakiyor.

Ustune birde 27 kupa kazandiriyor.

Neyi tartisiyoruz burada? Bu borc bugun 300 milyon dolarsa hesabini Adnan'dan sorun. Aldiginda Canaydin'dan borc 100 m du.

Sermaye arttiri mi ve avrupa gelirleri unal aysal sayesinde olusan seyler. Diger capsiz yonetimlerde neden yoktu bunlar? Hepsi Aysal'in basarisi.

Adam kulubu aliyor, 300 milyon dolar borc var, 2 yil kombine ipotekli, satabildikleri her seyi satip ipotek altina aldirmislar, 3 yil gorevde kaliyor ve ayni borc ile birakiyor.

Ustune birde 27 kupa kazandiriyor.

Neyi tartisiyoruz burada? Bu borc bugun 300 milyon dolarsa hesabini Adnan'dan sorun. Aldiginda Canaydin'dan borc 100 m du.

bu kadar basit. tabiki hatalar yaptı ama bu en iyi başkan olduğu gerçeğini değiştirmiyor durum ortada mayısta aday olup geri dönecektir inşallah

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ülke de ne zaman birisi dolu dizgin yoluna devam etse,bir şekilde al aşağı ediliyor.

bu fenerlilerin hepsinin Başkandan ölesiye nefret etmesinin sebebi işte bunlar. bazı boş beyinlere de KOL gibi cevaplar. siyaseti, ekonomiyi, kulüp yönetimlerini takip etmiyorsanız boş boş konuşmayın kardeşim. Ünal Aysal efsane başkandır tarihe öyle geçmiştir, izlenimlerime göre mayısta falan da gelmez, hakkımızda hayırlısı demek lazım.

Aslan bu mesajın olmamış bence. Çok var bu kalitede mesaj yazanlar bu forumda ama açıkçası senden beklemezdim :red:

Evet normalde böyle yorum yapmam ama Ünal Aysal son iki sezonda yaptıkları ile neredeyse nefretimi kazandı. Kusura bakma abi. Ünal Aysal'a saygı gösterdiğini biliyorum ama aynı saygıyı benden bekleme. :) Çünkü bu konuda düşüncelerimiz farklıdır.

Arkadas sorumsuzluğa bak sözleşmedeki maddeler yerine getirilmediği için cas ta 25 milyon dolarlık dava açılıyor yazıktir bu paralara insanın içi gidiyor.

Evet normalde böyle yorum yapmam ama Ünal Aysal son iki sezonda yaptıkları ile neredeyse nefretimi kazandı. Kusura bakma abi. Ünal Aysal'a saygı gösterdiğini biliyorum ama aynı saygıyı benden bekleme. :) Çünkü bu konuda düşüncelerimiz farklıdır.
Son iki sezon mu? 3 sene başkanlık yaptı zaten adam 2 tane şampiyonluk :D

Yine kem küm etmiş züyük başgan.

Bu adamı başa taç yapan adamlarda okuma-yazma var değil mi? Açsın şu Yarsuvat başkanın açıklamalarını okusun, üşengeçsin biliyorum alsana bak linkini de veriyorum; Olağanüstü Genel Kurul Yapıldı - 05.12.2014 10:58 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Futbola eğlence gözüyle bakan, Galatasaray'ın mali yapısıydı zarttı zurttu hiç umursamayan benim gibi adamın bile içi acıdı acaba senin de için acıyacak mı yoksa züyük başgaan beyinsizliğine devam mı edeceksin?

Yalnız çok pis patlamış harbi hak vermemek elde değil.(defolsun gitsin)

Geri
Üst Alt