Ünal Aysal Wattenscheid’ı Satın Alıyor!

Bülent Tulunun etkisi vardır sanırım.Bence de güzel bir hamle kurumsallaşma adına

Tabikide hayır. Burda kilit isimler polat ne kadarda sevmeyinide olsa bide schalkenin onursal başkanı. Bu görüşmeler 2009 yılında kuruldu.

Bu bölgede yaşıyorum sayılır. Az çok takip ede bildik yerler almanya basınında.

Tabikide hayır. Burda kilit isimler polat ne kadarda sevmeyinide olsa bide schalkenin onursal başkanı. Bu görüşmeler 2009 yılında kuruldu.

Bu bölgede yaşıyorum sayılır. Az çok takip ede bildik yerler almanya basınında.

Her ne kadar o dönemde başladıysa da şuanda Almanya koordinatörü Bülent Tulun olduğuna göre bir katkısı vardır diye düşündüm

¥ tapatalk &

Neden 2. lig 3. lig takımı değil de amatör kümeden bir takım alıyoruz ? Amacımız oynatamadığımız oyuncuları o kulübe vermek mi yoksa oradan genç oyuncular çıkartmak mı ?

Neden 2. lig 3. lig takımı değil de amatör kümeden bir takım alıyoruz ? Amacımız oynatamadığımız oyuncuları o kulübe vermek mi yoksa oradan genç oyuncular çıkartmak mı ?

Wattenscheid köklü bir kulüp.

Bundesliga'da onlarca sene oynamış bir takım.

BlueTapatalk

Altyapı atılımı adına gerçekten çok olumlu bir hamle.Başkan hem kurumsallaşma hem de altyapı adına çok mantıklı işler yapıyor.

Amaç yetenekli ve genç Türk futbolcular çıkartmak.

eyvallah cevaplar için anlayacağımı anladım

Her ne kadar o dönemde başladıysa da şuanda Almanya koordinatörü Bülent Tulun olduğuna göre bir katkısı vardır diye düşündüm

¥ tapatalk &

Vardır şimdilerde belkide ama fazla olduğunu zanetmiyorum. Belki olacak hata olmasıda gerekir aldığı YENI görevine göre yorumlarsak.

Bu işi bağlama konusu tulunu biraz acar ama. Basit bir girişim değil okadar. Wattenscheidın ciddide mali sorunları vardı veya var halen. Bu takım üst seviyede oynamış zamanında köklü kulüp üstelik. Schalkenin b takımı gibi bir şeydi aslında son yılarda. Altıntop kardeşler mesela schalkenin oyuncuları olup orda alt yapıda ve saire bir süre gecirdiler.

Bunlar gibi bir ton örnek var. Schalkenın takımıyız da demekde de sakınca bulmuyorlar oysaki aslında vfl bochumda var . Watenscheid bochuma bağlı bir semt sayılır. Hemen yanında benimde yaşadığım gelsenkirchen (schalke) geliyor zaten. Yanında derkende baya yan yana kalıyoruz. Bir ayağımla watenscheidla diğer ayağımla gelseniirchende ola biliyorum.:DD

Ünal Aysal takımı satın alamaz . Çünkü Almanya Futbol Federasyonu kanunlarına göre bir takımın en fazla %49 hisselerini alabiliyorsunuz . Yani Ünal Aysal satın alacak demek tanımlamaya uymuyor .

Olmaz beyler. Satin alma gibi bir sey olmaz. Almanya'da en fazla 49% hisslerini alabilliyorsun. kulübün elinde en az 51 olmasi lazim...

Ünal Aysal takımı satın alamaz . Çünkü Almanya Futbol Federasyonu kanunlarına göre bir takımın en fazla %49 hisselerini alabiliyorsunuz . Yani Ünal Aysal satın alacak demek tanımlamaya uymuyor .

%49 Galatasaray alir. % 2 de Ünal Aysal. Al sana cogunluk bizde :) :) :) Böyle olur mu bilmem ama güzel duruyor :D

%49 Galatasaray alir. % 2 de Ünal Aysal. Al sana cogunluk bizde :) :) :) Böyle olur mu bilmem ama güzel duruyor :D

Olmuyor işte . Ünal Aysal Galatasaray SK'nın başında olduğu için geçerli olmuyor . He istifa ederse falan olabilir de halihazırda olamaz . Ünal Aysal'ın da bir kulübü satın almak için istifa edeceğini zannetmiyorum :)

Yani illa Ünal Aysal mı alacak başkası alır onun adına

Tüm sorun bu mu?

Kimin alacağından çok katkısı olumlu yönleri tartışılmalı

Ünal Ayal mı alıyor Galatasaray mı alıyor?

:encouragement:

Geri
Üst Alt