Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı mıdır?

Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı Mıdır?

• Kesinlikle olmalı

Oy: 47 64,4%
  • Olsa da olur olmasa da

Oy: 5 6,8%
  • Olmamalı

Oy: 5 6,8%
  • Kesinlikle olmamalı

Oy: 14 19,2%
  • Kararsızım

Oy: 2 2,7%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Kesinlikle olmamalı.

Denenmiş ve yıpranmış herhangi bir kişi fayda getirmez zarar verir aksine.

Şu an bize hem dinamik hem de akıl koyacak bir isim gerekiyor. Yönetim kurulu da sağlam olmalı. Aysal-Süren gibi isimler ego yapmadan oraya girerek destek olabilir. Ama camianın 1. yüzü olmamalı.

Olmasın diyen gitsin kriket izlesin.

tapatalk

Çatlasanız da patlasanız da onu BAŞKAN yapacağız. Ant içtik.

Kesinlikle olmamalı.

Şu an bize hem dinamik hem de akıl koyacak bir isim gerekiyor. Yönetim kurulu da sağlam olmalı. Aysal-Süren gibi isimler ego yapmadan oraya girerek destek olabilir. Ama camianın 1. yüzü olmamalı.

katılmıyorum. kesinlikle olmalı. yıpranmış, ölmüş vs. her türlü Dursundan iyi başkandır. Zaten tatmin olmama ile alakalı bu durum. Sen zannediyor musun saydğın vasıflarda biri gelecek?

Aysal sürenle birlikte gelsin karizma dengesi için de Albayrak olsun.

Şampiyonluk + CL çeyrek final kesin.

tapatalk

katılmıyorum. kesinlikle olmalı. yıpranmış, ölmüş vs. her türlü Dursundan iyi başkandır. Zaten tatmin olmama ile alakalı bu durum. Sen zannediyor musun saydğın vasıflarda biri gelecek?

Çıkmak zorunda vasat Fikret kadar yönetecek biri bile yoksa o heyette zaten kapatalım kulübü.

Çıkmak zorunda vasat Fikret kadar yönetecek biri bile yoksa o heyette zaten kapatalım kulübü.

vardır illaki de yapmazlar başkan. çok vizyoner biri gelip kulübü taraftara açar dye korkarlar. o yüzden hep o bunaklardan biri gelir anca. Aysal istina idi. Dediğin iş olmaz adminim.

vardır illaki de yapmazlar başkan. çok vizyoner biri gelip kulübü taraftara açar dye korkarlar. o yüzden hep o bunaklardan biri gelir anca. Aysal istina idi. Dediğin iş olmaz adminim.

Kulüp taraftara açılmak zorunda değil. Vizyon sahibi bir ekip ve sistemi sürekli kılacak profesyonel ekipler ile bu iş mekanizmaya oturur.

Taraftara açılmak zaten iyi fikir değil. Ülke olarak halkımızın büyük bölümü oldukça cahil. Üye olup oy veya söz hakkı olduğunda kontrol edilemez mekanizma doğurur bu büyük ölçüde.

Bize Aysal'ın ilk geldiği gün diyerek sonrasında Alaturka kafa ile yönettiği ve taca çıkarttığı sistemi getirecek kişi lazım. Aysal'ın yönetimi tamamen para ve kredi ile saadet olsun benden sonrası tufan kafasıydı. İkinci dönemi ile de kaçış planını çok iyi yöneterek Teirm üzerinden kahramanlık yaptı.

aysal dan ziyade benim ölmeden önce en çok istediğim şey şu yabancı kuralı değişmeden d.özbek hariç herhangi bir başkanın yönetiminde transferden sorumlu yönetici olarak, at kuyruklu karizma abimiz HALDÜN ÜSTÜNELİ görmek..
Beğenmeyen abartılıyor diyen elbette vardır haklılardırda ama müthiş bir tat bıraktı ve çok erken ayrıldı..
katkısı kalitesi ayrı adamın transfer şekli müthişti..hiç sır vermeden akşam iş dönüşü bir açıyordum pc yi "kewell GSARAYDA , elano GSARAYDA vs." ve adamın tam GSARAY yöneticisine uygun kulübün kalitesini büyüklüğünü anlatan duruşu karizması vardı parayı bastı ekşimiş elmaları yaşlı kurtları aldı diyenler oldu ama bu çok basit yaklaşım..
ünal aysal başkanda ve haldun üstünelde olan GSARAYI TEMSİL KARİZMASINA çok çok ihtiyacımız var..
14 yabancı sertbesliğinden bilhassa ingiltere liginden çok fırsat transferleri yapardık..
bir mucize olsa da şu adam bir şekilde sınır gelmeden yönetici olsa çok özledim transfer üstadını..

Galatasaray camiasında kendisine eşdeğer bilgili, lider vasıflı, vizyonlu ve karizmatik bir lider yok. Tabii ki olmalı.

Öyle Aysal fanı değilim. Ama burada hepimizin sorması gereken Dursun sonrası Aysal değilse kim?
Benim anlamadığım Aysal ve Süren den önce nasıl bir başarılı başkan profili vardı ki bu kulüpte de ölümüne eleştiriyorlar batırdı kulübü diyorlar istemiyorlar nefret kusuyorlar.

Çok basit bir soru.

Nasıl bir beklenti içinde bu insanlar? Mevcut durumda ne Aysal dan ne de Süren den daha iyi bir başkan göremez bu kulüp bu kadar basittir.

Aynı adamlar da zaten mesela her zaman kötüye gidince "Çözüm Terim" derler kendilerine göre daha iyi bir alternatif ve seçim olmadığı için.

Bununla yüzleşmek lazım.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son düzenleme:
Kulüp taraftara açılmak zorunda değil. Vizyon sahibi bir ekip ve sistemi sürekli kılacak profesyonel ekipler ile bu iş mekanizmaya oturur.

Taraftara açılmak zaten iyi fikir değil. Ülke olarak halkımızın büyük bölümü oldukça cahil. Üye olup oy veya söz hakkı olduğunda kontrol edilemez mekanizma doğurur bu büyük ölçüde.

Bize Aysal'ın ilk geldiği gün diyerek sonrasında Alaturka kafa ile yönettiği ve taca çıkarttığı sistemi getirecek kişi lazım. Aysal'ın yönetimi tamamen para ve kredi ile saadet olsun benden sonrası tufan kafasıydı. İkinci dönemi ile de kaçış planını çok iyi yöneterek Teirm üzerinden kahramanlık yaptı.

kulübün taraftara kesinlikle açılması lazım. Yine 10.000 TL giriş aidatı olsun ama sınırlama olmasın. Oy hakkını da kademeli çözebilirsin. Bence bundan korkmamak gerekir. 1 milyon üye olsun demiyorum. Ama üye olmak isteyen, bu renklere gönül vermş kişilere 400 kişi alabiliyoruz maksimum deyip dışarda bırakmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Aysal a gelince de yanlış yönlendiirldi kendisi, egosuna da yenik düştü haliyle. Ben çok savunmasam da kendisini onu arar oldum. Ne olursa olsun Aysal hala başta olsaydı bu kadar aciz hissetmezdik bence. Bir şekilde dönerdi devran. Ama bırakmayı tercih etti.

Türkiye'nin en iyi liselerinden birinden mezun olanların yönettiği kulübü de görüyoruz işte. Burada taraftara açılmak derken herhalde ultraslanın peşine takılıp, ona buna sataşan sucukcu tayfadan bahsetmiyoruz. Lise mezunu olmayan, futbolu liselilerden belki yüzlerce kat iyi bilen, en az onlar kadar iyi eğitimli milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Mesela biri sen olabilirsin Alpay. Kulüp mutlaka taraftara açılmalı, lise ile sim hakkı sözleşmesi yapıp bağını koparmalı. Zaten üyelikler yine referans üzerinden olacağı için rastgele üye olunmaz. Üstelik o mali yüke de herkes katlanamaz.

Kesinlikle olmamalı.

Alpay, denenmiş ama sonuçta denenip başarısız olmuş bir adam değil. Sportif anlamda çok başarılı olmuş. Ekonomik olarak evet borca soktu ama şu anki yönetim de borcu indiremiyor ve borç artıyor. Ortada sportif başarı da yok. Kurumlarda hakkımız korunamıyor, ezdiriyorlar bizi. Ünal Aysal basket takımını finale çıkartmadı haksızlık yapıldığında. Tüm dünyada yankı getiren bir karar aldı. Kimine göre yanlış olabilir bu ama o hamle bana göre doğruydu.

Ünal Aysal Drogba'ya, Sneijder'e çok para verdi diyorlar da bu adamlar sayesinde de şampiyonlar liginde belki 20-25 milyon euro kaldırdık. Bu adamlar sayesinde forma satıldı. Sonuç olarak verdiği parayı geri aldı.

Şimdiki yönetim futbolculara o kadar para vermiyor ama gelir de gelmiyor karşılığında. Maç izlemeye 1000 kişi gidiyor.

Şu anki yönetimi savunmadığını biliyorum da şu anda onlar var ve sözde para harcamayan ve ekonomik olarak Galatasaray'ı iyi idare ettiğini söyleyen bir yönetimya o yüzden onlarla kıyaslıyorum.

Açıkçası bizi düzlüğe çıkaracak, denenmemiş, daha genç bir aday da yok, çıkmaz da.

aysalın motivasyondan anladığı tek şey paraydı..
adam profosyonel mantığı şu bu adamlara ne kadar verirsem o kadar daha iyi oynarlar..
hatırlayın bjk yi drogbanın golüyle 2-1 yendik terimin son maçı soyunma odasında drogba maç primi dağıtmıştı..
ve sürekli antremanlarda başkan gelince prim tezahuratı yapılırdı..
selçuk burak ultragarip dünyada salaklıkta eşi bulunmayan sözleşmelerde aynı mantık vardı..
demiştiki selçuk ve burakın motivasyonunu ve performansını artırmak için yaptım hatta çok saçma olan yaşlandıkça daha da artan yaptım demişti..
gelirse bu düşüncesi 70 yaşından sonra değişmeyeceği için bizim bütün GSARAY taraftarının en çok istediği başarı gelirken ekonomik yapınında sağlıklı şekilde yürümesi hayalimiz gerçek olmaz..

Geri
Üst Alt