Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı mıdır?

Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı Mıdır?

• Kesinlikle olmalı

Oy: 47 64,4%
  • Olsa da olur olmasa da

Oy: 5 6,8%
  • Olmamalı

Oy: 5 6,8%
  • Kesinlikle olmamalı

Oy: 14 19,2%
  • Kararsızım

Oy: 2 2,7%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
aysal, albayrak, dürüst, üstünel, terim

bu ekip cl sampiyonu yapar bu kulübü

aysal tekrar bşkan olurmu bilmem ama dursun galatasaray tarihinin en rezil sülük gibi yapışkan başkanı olmuştur

bu adam nasıl gidecek aklına yöntem vs gelen varmı ? tepki bile yok gökmenin gaztesi çapsıza

Eğer şu duurmda başkan olursa sesimi çıkarmam. Ama bu ceza olayı biter sonra gelicem derse yemezler. Şimdi gelecekse gelsin. Yoksa gelmesin. Dağıttığı gibi toparlamayı da bilmeli. Alsın karşısına selçuk'u, sana zamanında bu sözleşmeyi ben yaptım ortada fol yok yumurta yokken, şimdi de indirsin tekrar. Ama snamıyorum.

tumblr_nwonf9RvZP1sgh3roo1_1280.jpg

Gelsin. Şu pis sisteme çomak sokmaya devam etsin. Bu bile yeter.

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmalı. Bjk'yi batıran Demirören bu gün ülke futbolunun patronuysa Ünal Aysal gibi kulüp tarihinin en güzel dönemlerinden birini yaşatmış Başkan bu kulüpte her türlü olmalıdır.

Aksini düşününle sabaha kadar tartışıp ikna ederim. Aysal'ın tek hatası gereksiz derecede fazla zamla sözleşme yenilemekti. Onun sebebide yabancı sınırıdır. Favreyi getirsin ve o ne isterse yapsın yeter.

Keske baskan olsa. Yabanci sinirinin olmadigi bi zamanda net ucurur takimi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Soru sormanız hata tabiki olmalı

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Isleyen düzene comak sokarak, bizi 2-3 yillik basarili bir sürecten etti. Yetmezmis gibi, üst üste maglubiyetler geldigi ilk vakit, FFP korkusundan toz oldu, sonra takim FFP´den bir yillik men oldu, ve simdi yeniden dönmesini isteyenleri, ayni bu surat ifadesi ile izliyorum ? Gelsin gelsin, akkilanmayiz biz. Bu sefer sportif olarak da adnan gibi sifir cekerse, bu sefer siz gidersiniz yatini yakmaya, birde üstüne UEFA´dan bir men daha gelirse...

CcioNLQUkAAqgxs.jpg

offf, hersey boktan.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt